giorgos_t Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 γεια σας, χρειαζομαι βοηθεια για ανεβασμα σαιτ απο localhost σε server. εχω αγορασει το domain . εαν καποιος γνωριζει και θελει να βοηθησει ας μου στειλει ευχαριστω
k33theod Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Γειά σου γιώργο Τι ακριβώς είναι το site σου, εννοώ backend γλώσσα (παίζει ρόλο και το version), framework, database;
giorgos_t Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, k33theod είπε Γειά σου γιώργο Τι ακριβώς είναι το site σου, εννοώ backend γλώσσα (παίζει ρόλο και το version), framework, database; σε wordpress ειναι
leros2004 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο ποιο εύκολος τρόπος είναι με το duplicator Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από leros2004 1
k33theod Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δυστηχώς δεν το έχω κάνει. Προσπάθησε να ακολουθήσεις τα βήματα από αυτό το site https://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-move-wordpress-from-local-server-to-live-site/ Συνήθως αυτά που γράφει είναι αξιόπιστα και δουλεύουν 1
kormos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, giorgos_t είπε γεια σας, χρειαζομαι βοηθεια για ανεβασμα σαιτ απο localhost σε server. εχω αγορασει το domain . εαν καποιος γνωριζει και θελει να βοηθησει ας μου στειλει ευχαριστω Έχεις τα παρακάτω βασικά στην κατοχή σου? Τροποποιημένη "σελίδα" Βάση Hosting Domain
giorgos_t Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, kormos είπε Έχεις τα παρακάτω βασικά στην κατοχή σου? Τροποποιημένη "σελίδα" Βάση Hosting Domain καλημερα ναι τα εχω ολα απλα εχω μπερδευτει πως ανεβαζω τα αρχεια και πως το σεταρω δλδ 19 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ο ποιο εύκολος τρόπος είναι με το duplicator ευχαριστω
kormos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, giorgos_t είπε καλημερα ναι τα εχω ολα απλα εχω μπερδευτει πως ανεβαζω τα αρχεια και πως το σεταρω δλδ Δες λίγο το παρακάτω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα