Προς το περιεχόμενο

Crusader Kings III [PS5][Xbox Series X|S]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκε και στις κονσόλες σήμερα και στο gamepass. Ρίξτε του μια μάτια σε περίπτωση που θέλατε να το παίξετε αλλά δεν είχατε υπολογιστή. 

Το έβαλα στο series s και το είδα λίγο και μου φάνηκε καλοφτιαγμένο με μια χαρά χειρισμό με το κοντρολλερ. Ποντίκι και πληκτρολόγιο δεν υποστηρίζει στις κονσόλες από όσο είδα ούτε τα δικά μου παίξανε. 

Ηχητικος τομέας παρά πολύ καλός, πολύ καλη μουσική, παίζει πίσω όσο πρέπει σε ένταση και σε μεταφέρει στο μεσαίωνα. 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Crusader_Kings_III

Επεξ/σία από stratigos24
  • Like 2
Δημοσ.

Το περιμένω ακόμα για PS5 αλλά απο ότι φαίνεται κάτι παίζει με τον προμηθευτή και ακόμα δεν είναι διαθέσιμο.

Το έχει παραλάβει κανένας retail;

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλο κόλλημα τα crusader kings δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα το υλοποιήσουν σωστά στις κονσόλες ιδίως τα κείμενα που έχει αν μπορέσεις δλδ να τα διαβάζεις άνετα στις τηλεοράσεις που κάθεσαι και πιο μακριά ως συνήθως.

Πάντως για όποιον θέλει να ξεκινήσει από έναν απλό αυλικό και να χτίσεις μια αυτοκρατορία η να πάρει τα ηνία της βυζαντινής αυτοκρατορίας και να κυριέψει τον κόσμο εδώ είναι το game του :D 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, chek2fire είπε

Μεγάλο κόλλημα τα crusader kings δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα το υλοποιήσουν σωστά στις κονσόλες ιδίως τα κείμενα που έχει αν μπορέσεις δλδ να τα διαβάζεις άνετα στις τηλεοράσεις που κάθεσαι και πιο μακριά ως συνήθως.

Εδώ και κανα μήνα πήρα από την τηλεόραση το series s και το έβαλα στο γραφείο σε monitor και έτσι δε ξέρω πως δείχνει τα γράμματα σε τηλεόραση σε αποσταση για να πω.

Ναι, αν δεν έχουν επιλογή να μεγαλώνουν τα γράμματα θα είναι δύσκολο να διαβάσεις από τηλεόραση. 

Το έχει βάλει κανείς σε τηλεόραση να μας πει ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...