Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα από ένα Video που έχω κατεβάσει από YouTube με ελληνικούς υπότιτλους να τους πάρω σαν κείμενο .txt η  άλλη μορφή?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από zncisnikos
Δημοσ.

Αυτο μπορει να γινει μονο αν οι υποτιτλοι δεν ειναι "καμμενοι" πανω στο βιντεο, οποτε... ποιο βιντεο εινια αυτο που κατεβασες?

Δημοσ.
17 ώρες πριν, jim_p είπε

Αυτο μπορει να γινει μονο αν οι υποτιτλοι δεν ειναι "καμμενοι" πανω στο βιντεο, οποτε... ποιο βιντεο εινια αυτο που κατεβασες?

Είναι κάποιο video .mp4 μιας ομιλίας στην οποία έχουν προσθέσει του ελληνικούς υπότιτλους.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, αλλα ποιο ειναι αυτο το βιντεο? Να το πω πιο απλα. Οταν το βλεπεις στο youtube, σου δινει ο player του την δυνατοτητα να απενεργοποιησεις τους υποτιτλους και να το δεις χωρις αυτους? Αν νια, τοτε οι υποτιτλοι εινια σιγουρα σε ξεχωριστο αρχειο και μπορουν με καποιο τροπο να κατεβουν. Αν οχι, τοτε εινια γραμμενοι πανω στο ιδιο το βιντεο, οποτε δεν γινεται να κανεις κατι.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, jim_p είπε

Ναι, αλλα ποιο ειναι αυτο το βιντεο? Να το πω πιο απλα. Οταν το βλεπεις στο youtube, σου δινει ο player του την δυνατοτητα να απενεργοποιησεις τους υποτιτλους και να το δεις χωρις αυτους? Αν νια, τοτε οι υποτιτλοι εινια σιγουρα σε ξεχωριστο αρχειο και μπορουν με καποιο τροπο να κατεβουν. Αν οχι, τοτε εινια γραμμενοι πανω στο ιδιο το βιντεο, οποτε δεν γινεται να κανεις κατι.

Nαι μου δινει την δυνατοτητα να τους απενεργοποιησω. Με βοηθήσαν πολύ στο πρόβλημα μου τα παρακάτω που βρηκα στο internet

https://www.wikihow.com/Download-YouTube-Video-Subtitles

Ευχαριστώ πάλι

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...