JohnMike00 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εδώ και αρκετές ώρες, όταν προσπαθώ να ανεβάσω βίντεο στο κανάλι μου, το Youtube μου βγάζει σφάλμα ότι έχει συμπληρωθεί ανώτατο όριο μεταφορτώσεων και μου λέει να ξαναδοκιμάσω σε 24 ώρες. Ξέρει κάποιος πώς μπορεί να φτιαχτεί αυτό το πρόβλημα; Πρώτη φορά μου εμφανίζει κάτι τέτοιο κι έχουν υπάρξει μέρες που έχω ανεβάσει και περισσότερα βίντεο από σήμερα ή χθες. Επειδή τα περισσότερα βίντεο πρέπει να ανεβαίνουν συγκεκριμένες μέρες και θα θεωρούνται ''μπαγιάτικα'' αργότερα, ψάχνω να βρω κάποια λύση. Δε γίνεται να βάζουν τέτοιο περιορισμό και να σκέφτομαι κάθε μέρα πόσα μπορώ να ανεβάσω. Που δεν υπάρχει και συγκεκριμένος αριθμός, δεν αναφέρεται κάπου. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από JohnMike00
xrist1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση στο ρούτερ για να αλλάξει IP και τότε δοκίμασε να ανεβάσει πάλι βίντεο μήπως το ανεβάσει
JohnMike00 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Το δοκίμασα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πάλι τα ίδια. 12 λεπτά πριν, xrist1983 είπε Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση στο ρούτερ για να αλλάξει IP και τότε δοκίμασε να ανεβάσει πάλι βίντεο μήπως το ανεβάσει Το δοκίμασα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πάλι τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα