drelos2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα φίλος θέλει να φτιάξει gaming pc ,έχει αγοράσει ήδη κάποια πράγματα κουτί,ραμ,και μ2 σκληρό δίσκο(δεν είναι και πολύ σχετικός με το αντικείμενο) και ήθελε να τον συμβουλέψω για τα υπόλοιπα μιάς και δεν ασχολείται με το αντικείμενο και δεν ήθελε να κάνεις λάθος επιλογές, βέβαια δεν παρακολουθώ πολύ τώρα τελευταία τα δρόμενα και εγώ και να με εδώ να συμβουλευτώ όσους τα παρακολουθούν, όλα τα πράγματα θα αγοραστούν απο Amazon.de μιάς και μένει Γερμανία, η συναρμολόγηση επίσης θα γίνει εκεί ,παρελκόμενα έχει απ όλα και οθόνη keyboard mouse κτλπ. Λοιπόν έχουμε και λέμε μέχρι στιγμής έχει αυτήν την οθόνη κουτί ραμ σκληρό, τα χρήματα που μου είπε ότι θέλει να διαθέσει ειναι μεχρι 250 για cpu μεχρι 250 για mobo τροφοδοτικό μου είπε κάποιο στανταρ ποσο αλλά σίγουρα καλό θα ήταν να μπεί κάτι ποιοτικό και αξιόπιστο ας πουμε μεχρι 100 ίσως και λίγο ποιο πάνω (θα τον ρωτήσω και θα επανέλθω επ αυτού) για κάρτα γραφικών μου είπε θέλει να την αγοράσει τελευταία μιάς και είναι και το ποιό ακριβό κομμάτι του build συνήθως αλλά ας υπολογίσουμε οτι θα δώσει 400-500 ίσως και λίγο πιο πάνω αν αξίζει, τα παιχνίδια που παίζει είναι battlefield cod dota2 επίσης κάποια racing games μιάς και έχει τημονιέρα και γενικά θέλει να μπορεί να παίζει άνετα αυτά τα games , και μελλοντικά τις καινούργιες τους εκδώσεις. Απο cpu δεν έχει κάποια προτίμηση σε intel h amd το ίδιο ισχύει και για την gpu ότι είναι ποιο value γ αυτόν σε αυτό θα καταλήξει , ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
radiohead Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Amd Intel Όλα τα ρέστα στην κάρτα. Με αυτή την ανάλυση εκεί να τα δώσει. Μίνιμουμ να κοιτάξει 6600xt και 3060ti Σκέψου ότι η ανάλυση είναι κάτι παραπάνω από 1440p Οι τιμές πέφτουν. Παρόλαυτά αν θέλει να πάρει άμεσα, αυτή είναι μια καλή περίπτωση 5
drelos2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, radiohead είπε Amd Intel Όλα τα ρέστα στην κάρτα. Με αυτή την ανάλυση εκεί να τα δώσει. Μίνιμουμ να κοιτάξει 6600xt και 3060ti Σκέψου ότι η ανάλυση είναι κάτι παραπάνω από 1440p Οι τιμές πέφτουν. Παρόλαυτά αν θέλει να πάρει άμεσα, αυτή είναι μια καλή περίπτωση στα benchmark που έριξα μια ματιά είδα οτι ο 5600 είναι πιο πάνω απο τον 12400f, οπότε καλύτερα amd σωστά? στα ιδια χρήματα φαίνεται να έχει καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τον ιντελ, εκτος και μου διαφεύγει κάτι
radiohead Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, drelos2 είπε στα benchmark που έριξα μια ματιά είδα οτι ο 5600 είναι πιο πάνω απο τον 12400f, οπότε καλύτερα amd σωστά? στα ιδια χρήματα φαίνεται να έχει καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τον ιντελ, εκτος και μου διαφεύγει κάτι Δεν είναι στα ίδια χρήματα σαν επεξεργαστές. Το κόστος της μητρικής είναι που ανεβάζει στους ιντελ. Μπορεί να δει κάποια οικονομικότερη σίγουρα. Η msi είναι η καλύτερη στο price range κάτω των 200 κι ο λογος που την έβαλα είναι γιατί μπορεί μεθαύριο να κουμπώσει επεξεργαστή που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει σε αντίθεση με το am4 που δε θα πάρει άλλη γενιά. 2
drelos2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, radiohead είπε Δεν είναι στα ίδια χρήματα σαν επεξεργαστές. Το κόστος της μητρικής είναι που ανεβάζει στους ιντελ. Μπορεί να δει κάποια οικονομικότερη σίγουρα. Η msi είναι η καλύτερη στο price range κάτω των 200 κι ο λογος που την έβαλα είναι γιατί μπορεί μεθαύριο να κουμπώσει επεξεργαστή που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει σε αντίθεση με το am4 που δε θα πάρει άλλη γενιά. ωραία σε ευχαριστώ πολύ για της αναλυτικές πληροφορίες, νομίζω πως καλύτερα είναι να του προτείνω των amd μιας και είναι διατεθειμένος να δώσει τα παραπάνω χρήματα για να έχει καλύτερη απόδοση. Μιάς και δεν νομίζω να κάνει κάποια αναβάθμιση σύντομα αφότου φτιάξει αυτό το build. 1 1
radiohead Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Παρολαυτα δες και λίγο πιο οικονομική πρόταση ιντελ κι ας πέσει κάτω. Προαιρετικά για τον Ryzen https://www.mindfactory.de/product_info.php/Alpenfoehn-EKL-Brocken-ECO-Advanced-120mm_1301970.html 1
drelos2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, radiohead είπε Παρολαυτα δες και λίγο πιο οικονομική πρόταση ιντελ κι ας πέσει κάτω. Προαιρετικά για τον Ryzen https://www.mindfactory.de/product_info.php/Alpenfoehn-EKL-Brocken-ECO-Advanced-120mm_1301970.html Καλύτερα να αντικαταστήσει το μαμα φανακι κατευθείαν μ αυτό ε?
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Για gaming θεωρώ απαραίτητο την αλλαγή της μαμάς ψύκτρας. 1
radiohead Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Διευκρίνιση. Τα 30-50 ευρώ μπορεί να τα δώσει ανά πάσα ωρα και στιγμή. Απαραίτητο day one δεν νομίζω ότι είναι, τη στιγμή που στήνει ο ίδιος και δεν παίρνει κάτι έτοιμο. Ειδικά στην περίπτωση που έχει ένα budget Χ και παίρνοντας ψυκτρα, αντί να βάλει μια 6600xt δεν χωράει και παει σε 6600. Σίγουρα θα το έλεγα επιθυμητό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα