Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω το παραπανω κινητο και ραγισα την οθονη χαμηλα δεξια.
Που μπορω να κανω αντικατασταση της οθονης(βρισκεται σε εγγυηση ακομα αλλα φανταζομαι δεν το καλυπτει) ?
Σε κοτσοβολο και αλλα τετοια μεγαλα καταστηματα θελουν 250-300ε .νομιζω δεν αξιζει

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, KenzoKenzo είπε

Που μπορω να κανω αντικατασταση της οθονης(βρισκεται σε εγγυηση ακομα αλλα φανταζομαι δεν το καλυπτει) ?
Σε κοτσοβολο και αλλα τετοια μεγαλα καταστηματα θελουν 250-300ε .νομιζω δεν αξιζει

Δύσκολα θα βρεις κάτω από 200€ να στην αλλαξουν. Καλύτερα πήγαινε το σε ένα service Samsung και ζητά να σου αλλάξουν οθόνη ειτε μέσω της εγγύησης ή την πληρώνεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KenzoKenzo είπε

Αυτό πια είναι κινητό 2+ ετών…

Λύσεις τρεις…

1. Πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά (+200 ευρώ) και βάζεις αυθεντική οθόνη και το κρατάς.

2. Πληρώνεις πολλά λεφτά και βάζεις απλή ips οθόνη και το κρατάς.

3. Το πουλάς το πολύ 200 ευρώ και να προσεύχεσαι να βρεθεί* κάποιος «ταλαίπωρος» να το αγοράσει και να πληρώσει την επισκευή (+200 ευρώ) …

*Να βρεθεί κάποιος ταλαίπωρος που θα θελήσει να μπει σε περιπέτειες ώστε να επισκευάσει την οθόνη σε ένα τηλέφωνο που έφαγε στούκα, πληρώνοντας (+200 ευρώ) και χωρίς να γνωρίζει αν επηρεάστηκε και κάτι άλλο από το κτύπημα (πχ GPS κλπ κλπ)…

Το S21+ που είναι ενός χρόνου συσκευή και να το αγοράσεις καινούργιο, είναι στα 615 ευρώ …

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Αυτό πια είναι κινητό 2+ ετών…

Λύσεις τρεις…

1. Πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά (+200 ευρώ) και βάζεις αυθεντική οθόνη και το κρατάς.

2. Πληρώνεις πολλά λεφτά και βάζεις απλή ips οθόνη και το κρατάς.

3. Το πουλάς το πολύ 200 ευρώ και να προσεύχεσαι να βρεθεί* κάποιος «ταλαίπωρος» να το αγοράσει και να πληρώσει την επισκευή (+200 ευρώ) …

*Να βρεθεί κάποιος ταλαίπωρος που θα θελήσει να μπει σε περιπέτειες ώστε να επισκευάσει την οθόνη σε ένα τηλέφωνο που έφαγε στούκα, πληρώνοντας (+200 ευρώ) και χωρίς να γνωρίζει αν επηρεάστηκε και κάτι άλλο από το κτύπημα (πχ GPS κλπ κλπ)…

Το S21+ που είναι ενός χρόνου συσκευή και να το αγοράσεις καινούργιο, είναι στα 615 ευρώ …

Εγώ πάλι δεν βρίσκω λόγο για έξτρα έξοδα εκτός την αλλαγή αφού λογικά τον καλύπτει

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Εγώ πάλι δεν βρίσκω λόγο για έξτρα έξοδα εκτός την αλλαγή αφού λογικά τον καλύπτει

δεν με καλυπτει η εγγυηση εαν εννοειτε αυτο.
παρ ολα αυτα ακομα και στην σαμσουνγκ που ρωτησα στο χαιδαρι την αντιπροσωπεια μου ειπαν για 271 ε αλλαγη οθονης

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, KenzoKenzo είπε

παρ ολα αυτα ακομα και στην σαμσουνγκ που ρωτησα στο χαιδαρι την αντιπροσωπεια μου ειπαν για 271 ε αλλαγη οθονης

Εγώ αν τα είχα θα τα έδινα 

Μήπως μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία να δούμε για πόσο μεγάλο σπάσιμο μιλάμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, KenzoKenzo είπε

Συγγνώμη αλλά έβαλες αγγελία το σπασμένο 2 ετών κινητό σου τηλέφωνο και ζητάς και 500 ευρώ ακατέβατα;;;;;;  🤣🤣🤣🤣

Φυσικά ελεύθερη αγορά έχουμε και όσο θέλουμε ζητάμε, αλλά να έχουμε μια επαφή με την πραγματικότητα… και στο λέω εντελώς φιλικά…

8 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Εγώ αν τα είχα θα τα έδινα 

Μήπως μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία να δούμε για πόσο μεγάλο σπάσιμο μιλάμε;

https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1937405-samsung-s20/

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Συγγνώμη αλλά έβαλες αγγελία το σπασμένο 2 ετών κινητό σου τηλέφωνο και ζητάς και 500 ευρώ ακατέβατα;;;;;;  🤣🤣🤣🤣

Φυσικά ελεύθερη αγορά έχουμε και όσο θέλουμε ζητάμε, αλλά να έχουμε μια επαφή με την πραγματικότητα… και στο λέω εντελώς φιλικά…

https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1937405-samsung-s20/

Σε τιμή ευκαιρίας για τον πιο άθλιο exynos που κυκλοφόρησε, εννοείται ούτε με 200€ να το πάρει δεν αξίζει η επισκευή.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, chios είπε

Σε τιμή ευκαιρίας για τον πιο άθλιο exynos που κυκλοφόρησε, εννοείται ούτε με 200€ να το πάρει δεν αξίζει η επισκευή.

Άντε σου λέω 200… να δώσει ακόμα 100+ ευρώ για μια απλή ips οθόνη και κάπως να βολευτεί…

Αλλά 500 για ένα σπασμένο 2 ετών κινητό, όταν το S21+ καινούργιο το βρίσκεις 615;;;;

Φυσικά ο φίλος μπορεί να βάλει όποια τιμή θέλει και καλά θα κάνει.

Απλά να μην έχει πολλές προσδοκίες για πώληση…

ΥΓ. Ένας που γνωρίζει τι σημαίνει ο Exynos 990, δεν θα πλησιάσει ούτε με 100 ευρώ…

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παντως αν επετρεπε το ινσομνια να σχολιαζουμε τις αγγελιες θα ειχαμε παρτυ καθε μερα εδω μεσα.

Τα κλικ θα πηγαινανε συννεφο. Απορω που δεν το εχουνε κανει ακομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 30/03/2022 at 23:16, Bullrich said:

Παντως αν επετρεπε το ινσομνια να σχολιαζουμε τις αγγελιες θα ειχαμε παρτυ καθε μερα εδω μεσα.

Τα κλικ θα πηγαινανε συννεφο. Απορω που δεν το εχουνε κανει ακομα.

Aν τους ενδιέφερε αυτό, θα μπορούσαν απλώς να αφήνουν ελεύθερα τα threads και τις διαμάχες να εξελίσσονται μέχρις εξαντλήσεως - και πολλά σχόλια και πολλά clicks. 

Πολύ παλαιότερα υπήρχε σχολιασμός στις αγγελίες, αλλά αυτό ευτυχώς άλλαξε.

Επεξ/σία από DrFreeman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως η λύση 2 να είναι η πιο ενδεδειγμένη, δεν πιστεύω ιμιτασιόν οθόνη σε μαγαζί γειτονιάς να ειναι ακριβή, θα είναι σε προσιτά επίπεδα. Σίγουρα δεν συμφέρει αυθεντική πλεον

Επεξ/σία από eko13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...