Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω έναν 12100F σε αγγελία, 1,5 μήνα μόνο σε χρήση, σε λογική τιμή τον δίνω γιατί πήγα σε CPU με ενσωματωμένα, άμα ενδιαφέρει κάποιον (και μια rtx 3050 για κάρτα γραφικών).

Επεξ/σία από Aristomaxos
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, rscosworth είπε

Η ψύκτρα  CoolerMaster Hyper 212 Spectrum V2 δεν κάνει για Socket 1700. Το μοντέλο που έχουμε εδώ είναι το RR-2V2L-18PD-R1 ενώ θέλουμε στο τέλος τον κωδικό R2. Ουσιαστικά έβγαλαν νέα συσκευασία η οποία περιέχει mounting kit για 1700. 

Με αυτήν θα είμαι εντάξει από θέμα θερμοκρασίας? Deepcool GAMMAXX 400 V2

https://www.skroutz.gr/s/32985633/CoolerMaster-Hyper-212-Spectrum-V2-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-για-Socket-115x-1200-1700-AM4-με-RGB-Φωτισμό.html

https://www.coolermaster.com/la/es-la/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-spectrum-v2/#specifications

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.

*LGA1700 mounting kit included in products with New Packaging Design. You may obtain required mounting kits for products with older package design through CM store or regional resellers and distributors.

Πρέπει να βρω νέα συσκευασία για να έχει το mounting kit

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, rscosworth είπε

Η ψύκτρα  CoolerMaster Hyper 212 Spectrum V2 δεν κάνει για Socket 1700. Το μοντέλο που έχουμε εδώ είναι το RR-2V2L-18PD-R1 ενώ θέλουμε στο τέλος τον κωδικό R2. Ουσιαστικά έβγαλαν νέα συσκευασία η οποία περιέχει mounting kit για 1700. 

Όπως σου είπα, οποιαδήποτε ψύκτρα που φοράει 120αρι ανεμιστήρα αρκεί και με το παραπάνω.

Η  hyper 212 αναφέρει ξεκάθαρα οτι υποστηρίζει 1700, στο σκρουτζ δεν υπάρχει ξεχωριστός κωδικός, προφανώς το μαγαζί που επικοινώνησες έχει στοκ από τις παλιές. Σίγουρα υπάρχουν και ψύκτρες που έχουν brackets για 1700 και δεν αναφέρονται ή δεν βγαίνουν στα φίλτρα του σκρουτζ.

Η gammaxx μια χαρά αλλά 32+ ευρώ; Οχι. Μέχρι 25(max) είναι υπέραρκετα χρήματα για να πάρεις μια ψύκτρα που θα διατηρήσει τον επεξεργαστή σου μέχρι τους 65 βαθμούς σε gaming και μιλάμε για πολύ εύκολα.

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
6 ώρες πριν, triplex1 είπε

οπως παμε με 300 ευρωπουλα θα αποκταει γραφικα κονσολας κ η τελευταια καρακατακα , απο εκει που κοστιζαν 700 δολαρια κ ισως περιμενες κ μηνες ή βδομαδες στην ουρα..πω

οσοι εχτιζαν τοσο καιρο τον ηπιαν διπλο βαρυ πικρο 

στα 300 δολαρια θα παω να αγορασω δυο να χω κ καβατζα . ποτε δεν ξερεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, rscosworth είπε

Σε αυτά τα χρήματα πας στην 212 Evo V2. Και αυτή όμως δεν είναι για 1700. Επικοινώνησε όμως με μεηλ με την Coolermaster για τον θα σου στείλουν και αν φυσικά θα στοιχήσει και πόσο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, rscosworth είπε

Με βλέπω να μην γλυτώνω το 10ημερο. Σήμερα/αύριο θα ψάξω διαθεσιμότητες και τελικές τιμές.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα να ρωτήσω για το δικό μου.

cpu: i7-7700 / ram: 24GB / vga: gtx 750 ti / psu: Thermaltake 630W και για οθόνη έχω τηλεόραση 65" 4Κ.

Σκέφτομαι για κάρτα γραφικών χωρίς να αλλάξω όλο το σύστημα. Δεν με νοιάζει να παίζω σε σούπερ high ανάλυση. Παιχνίδια WOT, Lost Ark, Enlisted. Χρήματα 200-250

η 6600 ειναι δυνατη καρτα, στα 350 ε καινουρια καλυτερα να ...παρεις δευτερη παρα να αναβαθμισεις που λεει ο λογος

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε

οπως παμε με 300 ευρωπουλα θα αποκταει γραφικα κονσολας κ η τελευταια καρακατακα , απο εκει που κοστιζαν 700 δολαρια κ ισως περιμενες κ μηνες ή βδομαδες στην ουρα..πω

οσοι εχτιζαν τοσο καιρο τον ηπιαν διπλο βαρυ πικρο 

στα 300 δολαρια θα παω να αγορασω δυο να χω κ καβατζα . ποτε δεν ξερεις

Στεφανε το στροφομετρο βαραει κοκκινο , παμε γερα μη μασας

tumblr_mewj9nNmzq1r1mkubo1_400.gif.84891f2846a2a23b0b1505febcb21526.gif

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Στεφανε το στροφομετρο βαραει κοκκινο , παμε γερα μη μασας

tumblr_mewj9nNmzq1r1mkubo1_400.gif.84891f2846a2a23b0b1505febcb21526.gif

κ ομως. το υπαρχον συστημα που εχει μπορει να τρεξει πολυ καλα την 6600 χωρις να απαιτειται αμεση αναβαθμιση λογω της καρτας

ο 7700κ με 24 μνημη σηκωνει πολυ καλα την 6600

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε

κ ομως. το υπαρχον συστημα που εχει μπορει να τρεξει πολυ καλα την 6600 χωρις να απαιτειται αμεση αναβαθμιση λογω της καρτας

ο 7700κ με 24 μνημη σηκωνει πολυ καλα την 6600

το ξερουμε αυτο

Δημοσ.

Σχετικά με την ψύκτρα coolermaster για socket 1700, πήρα σε 4 καταστήματα και όλοι μου είπαν πως δεν κάνει. Κάποια καταστήματα που είναι στο Σκρουτζ έχουν ζητήσει να αφαιρεθεί το 1700. 

Δεν έχουν έρθει οι καινουργιες συσκευασίες coolermaster οι οποίες έχουν mounting για 1700

Το πολυ πολυ να μην έχει η ψυκτρα φωτάκια. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, rscosworth είπε

Σχετικά με την ψύκτρα coolermaster για socket 1700, πήρα σε 4 καταστήματα και όλοι μου είπαν πως δεν κάνει. Κάποια καταστήματα που είναι στο Σκρουτζ έχουν ζητήσει να αφαιρεθεί το 1700. 

Δεν έχουν έρθει οι καινουργιες συσκευασίες coolermaster οι οποίες έχουν mounting για 1700

Το πολυ πολυ να μην έχει η ψυκτρα φωτάκια. 

Ετσι ειναι αν δεν υπαρχουν οι καινουριες συσκευασιες δεν υπαρχει και το bracket , μεχρι τι λεφτα για ψυκτρα και τι υψος χρειαζεται

αυτη το εχει?   https://www.skroutz.gr/s/33799222/Deepcool-GAMMAXX-400-V2-Blue-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-για-Socket-AM4-1200-115x-1700.html

https://www.checkmate.gr/portal/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=92&virtuemart_category_id=2&skr_prm=WyI2ZWIzODEwNi04ODM0LTQ3MWUtYmJkNC0yYzU5Zjg0MTJjYWIiLDE2NDg3NTg4OTAyODgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Δημοσ.

Μάλλον είναι ίδια φάση με την Coolermaster. Το επίσημο site λέει ότι υποστηρίζει 1700 socket ενώ τα καταστήματα εδώ δεν έχουν για 1700.

Δεν θέλω να ξεπεράσει τα 35-40 ευρώ. Θα ψάξω χωρίς φωτάκια αλλιώς θα βάλω την stock ψύκτρα μέχρι να έρθουν νέες συσκευασίες.

Μάλλον θα κοπεί τιμολόγιο οπότε αν γίνει αυτό θα πάμε για την 6600ΧΤ κάρτα γραφικών.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rscosworth είπε

Μάλλον είναι ίδια φάση με την Coolermaster. Το επίσημο site λέει ότι υποστηρίζει 1700 socket ενώ τα καταστήματα εδώ δεν έχουν για 1700.

Δεν θέλω να ξεπεράσει τα 35-40 ευρώ. Θα ψάξω χωρίς φωτάκια αλλιώς θα βάλω την stock ψύκτρα μέχρι να έρθουν νέες συσκευασίες.

Μάλλον θα κοπεί τιμολόγιο οπότε αν γίνει αυτό θα πάμε για την 6600ΧΤ κάρτα γραφικών.

εχεις παρει τα πραγματα ολα σε 1700?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...