Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 30/3/2022 στις 2:07 ΜΜ, blasphemus είπε

εγω 1/5 βαφτιζω αλλα ο κουπάρος ζητάει 2000 για να μη του δωσει αλλο ονομα..

Λάθος καριέρα διάλεξα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μένα πάντως που έκανα ηλεκτρονικα την ονοματοδοσία και την δήλωση βάφτισης όταν πάω να βγάλω την ληξιαρχική πράξη γέννησης από γκοβ δεν αναφέρει το θρήσκευμα παρά μόνο το όνομα. Επικοινώνησα με το ληξιαρχείο και μου έστειλαν αντίστοιχη ληξιαρχική πράξη γέννησης με όλα τα στοιχεία αυτή τη φορά. Αλλά όταν την εκδιδω εγώ από γκοβ δεν βγάζει όλα τα στοιχεία?!?!  Ξέρει κανείς κάτι πάνω σ' αυτό ;

Επεξ/σία από A_panM
Δημοσ.
18 ώρες πριν, A_panM είπε

Σε μένα πάντως που έκανα ηλεκτρονικα την ονοματοδοσία και την δήλωση βάφτισης όταν πάω να βγάλω την ληξιαρχική πράξη γέννησης από γκοβ δεν αναφέρει το θρήσκευμα παρά μόνο το όνομα. Επικοινώνησα με το ληξιαρχείο και μου έστειλαν αντίστοιχη ληξιαρχική πράξη γέννησης με όλα τα στοιχεία αυτή τη φορά. Αλλά όταν την εκδιδω εγώ από γκοβ δεν βγάζει όλα τα στοιχεία?!?!  Ξέρει κανείς κάτι πάνω σ' αυτό ;

Και δεν χαίρεσαι που δεν αναφέρει θρησκευμα? Με το ζόρι απο τη γέννηση του να το βάλεις στο μαντρί το μωρό??

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Και δεν χαίρεσαι που δεν αναφέρει θρησκευμα? Με το ζόρι απο τη γέννηση του να το βάλεις στο μαντρί το μωρό??

Χαχα λες ε;

Άμα ήταν έτσι δεν θα έκανα βάφτιση ....

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, A_panM είπε

Χαχα λες ε;

Άμα ήταν έτσι δεν θα έκανα βάφτιση ....

Καλά η βαφτιση γίνεται για τους συγγενείς, όχι για το μωρό...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Καλά η βαφτιση γίνεται για τους συγγενείς, όχι για το μωρό...

Ναι αλλά το μωρό παίρνει το θρήσκευμα όχι οι συγγενείς 😃😃

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, A_panM είπε

Ναι αλλά το μωρό παίρνει το θρήσκευμα όχι οι συγγενείς 😃😃

Μα αυτό λέω. Του δίνεις με το ζόρι ένα θρήσκευμα που δεν το επέλεξε χωρίς να το ρωτήσεις. αστο στην ησυχία του καλύτερα 😉

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.

Να κάνω και γω με τη σειρά μου μια ερώτηση. Στο αρνητικό rapid του παιδιού μου γιατί μου βγάζει όνομα ακο άρρεν. Πήγα κεπ και το άλλαξα στο αμκα. Χρειάζεται και κάπου αλλόύ. Δεν ξέρω για εφκα τι πάιζει όταν δηλώθηκε μετά την γέννησή του. Έχω μια βεβαίωση απογραφής ασφαλισμένου που υπάρχει το ακο άρρεν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...