Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Εμένα δεν μου βγάζει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης αν και με έχει μέσα (όνομα ΑΦΜ κτλ), το έβγαλα τελικά (με μεγάλη δυσκολία γιατί το link δεν βγαίνει κάπου εύκολα) κάνοντας αίτηση στο ΚΕΠ και το σήκωσαν αυτοί... κάτι ειναι και αυτό.. 

Πήγαινε στο κεπ να σου ελέγξουν τα στοιχεία. Είχα πάθει το ίδιο μόλις γεννήθηκε ο γιος μου, δεν μου έβγαζε πιστοποιητικό οικ κατάστασης γιατί είχαν δηλώσει στο ληξιαρχείο του νοσοκομείου το παιδί αρρεν και είχαν βάλει και μια παύλα διπλα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το σύστημα. Πηγα στα κεπ, το βρήκε η κοπέλα άμεσα και διορθώθηκε. Έχει γίνει κάποιο λάθος στην καταχώρηση και χτυπάει το σύστημα. 

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Βάπτιση άλλωστε ακόμα και για την Εκκλησία είναι για το θρήσκευμα, για την ονοματοδοσία διαβάζει ο παπάς μια ευχή την 8η μέρα μετά την γέννηση,  δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό οπότε συνήθως το κάνουν μαζί με την Βάπτιση.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, james01gr είπε

Πήγαινε στο κεπ να σου ελέγξουν τα στοιχεία. Είχα πάθει το ίδιο μόλις γεννήθηκε ο γιος μου, δεν μου έβγαζε πιστοποιητικό οικ κατάστασης γιατί είχαν δηλώσει στο ληξιαρχείο του νοσοκομείου το παιδί αρρεν και είχαν βάλει και μια παύλα διπλα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το σύστημα. Πηγα στα κεπ, το βρήκε η κοπέλα άμεσα και διορθώθηκε. Έχει γίνει κάποιο λάθος στην καταχώρηση και χτυπάει το σύστημα. 

Αστο καλύτερα όσα λιγότερα ξέρουν για εμένα τόσο το καλύτερο χαχαχα

Δημοσ.
Στις 30/3/2022 στις 1:30 ΜΜ, AristidisZ είπε

οκ, καλή φάση 

η πλάκα είναι ότι έχω κανονίσει να βαφτίσω τον μικρό 1/5, αλλά γιατί να μη του δώσω το όνομά του επίσημα από σήμερα  ; 

άσε που και να θέλει ο νονός, δε θα μπορεί να κάνει μαλακίες με το όνομα 🤣

Να ξέρεις ότι ο πάπας αναγνωρίζει το όνομα που θα πει ο νονός. Κοίτα μη δηλώσεις εσύ άλλο και ο νονός πει άλλο και βρεθείς με δίδυμα στο gov. Χαχαχα 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πάντως δεν το λες και γρήγορο το σύστημα. 28 Απριλίου έκανα την αίτηση ονοματοδοσίας και ακόμα ο Ληξίαρχος δεν την έχει ολοκληρώσει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγάλω πιστοποιητικά γέννησης και οικογενειακής κατάστασης.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Bomber-21 είπε

Πάντως δεν το λες και γρήγορο το σύστημα. 28 Απριλίου έκανα την αίτηση ονοματοδοσίας και ακόμα ο Ληξίαρχος δεν την έχει ολοκληρώσει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγάλω πιστοποιητικά γέννησης και οικογενειακής κατάστασης.

Χωρίς να θέλω να σε σοκάρω αλλά έκανα την αίτηση Κυριακή βράδυ και  διεκπεραιώθηκε 9:02 το επόμενο πρωί της Δευτέρας... 

ονοματοδοσία.jpg

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Bomber-21 είπε

Και εμένα έτσι λέει. Μπορείς να βγάλεις πιστοποιητικό γέννησης;

Βγάζω κανονικά ναι. Και πριν όμως έβγαινε χωρίς το όνομα απλώς. Γιατί να μπλοκάρει λόγω μιας. αίτησης; Μήπως είναι αλλού το πρόβλημα;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Βγάζω κανονικά ναι. Και πριν όμως έβγαινε χωρίς το όνομα απλώς.

Αυτό. Συγγενής μου"βάφτισε"το παιδί αρκετών μηνών(εννοώ στο ληξιαρχείο) και φυσικά έβγαζε οικογενειακή κατάσταση, πιστοποιητικό γέννησης από όταν γεννήθηκε το παιδί

Μήπως δεν δηλώθηκε κατά λάθος από το νοσοκομείο(δεν θυμάμαι την διαδικασία ακριβώς)

Επεξ/σία από mike299
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι, όχι, μια χαρά έβγαζα μέχρι τώρα όλα τα πιστοποιητικά.

Ενώ εδώ λέει ότι διεκπεραιώθηκε όταν πάω στα στοιχεία του παιδιού, ακόμα δεν το έχει το όνομα που δήλωσα.

Επίσης, στο gov λέει Εάν η διαδικασία ολοκληρωθεί με επιτυχία θα λάβετε στην Θυρίδα σας την επικαιροποιημένη Ληξιαρχική Πράξη γέννησης του παιδιού.

Σας έχει έρθει στη Θυρίδα η νέα Ληξιαρχική Πράξη γέννησης;

image.png.a81780c082e5cd118be8f978f636732b.png

Επεξ/σία από Bomber-21
Δημοσ.

Για την ιστορία, έπρεπε να επικοινωνήσω με το Δήμο και να συμπληρώσω αίτηση ενημέρωσης οικογενειακής μερίδας λόγω ονοματοδοσίας. Μόλις έγινε η ενημέρωση της μερίδας από τον Ληξίαρχο στο Δημαρχείο, τακτοποιήθηκαν όλα και βγάζω κανονικά όλα τα πιστοποιητικά με το όνομα του παιδιού.

Δημοσ.
Στις 30/3/2022 στις 1:46 ΜΜ, grayden είπε

Αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις σε βαφτίζω και εγώ μέσω Zoom

Αναλαμβανω και φωτογραφος.

Αλλα αντι για dslr θα παταω print screen.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντωμεταξύ τις παλιές ληξιαρχικές πράξεις γάμου, δέν θα τις περάσουν.. του 2012 χρειάστηκα πρίν λίγες και γιόκ.

Απο την άλλη, με τόσες αλλαγές στους δήμους και με την λειτουργία του gov.gr , πήγα στο ληξιαρχείο εδώ στο καματερό, και ένιωσα σαν να είμαι ο πρώτος πελάτης τους για το 2022. Μέσα σε 2 λεπτά είχα τελειώσει και όλοι χαμογελούσαν που είδαν ανθρωπο..

Εζησα να το δώ και αυτό, μπήκα σε δημόσια υπηρεσία και τους εδωσα φευγοντας εύσημα για την ταχύτητα και την φιλικότητά τους.

Επεξ/σία από DooM_STeR
  • 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...