Nabuko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Bασικά οι τιμές προ έκπτωσης είναι πλασματικές άρα και το ποσοστό, αλλά ακόμα και έτσι, μετά την έκπτωση βγαίνουν χαμηλότερα από σκρουτζ. Δεν τα έψαξα όλα. Chairs Desks Παραδείγματα. Gaming chair eshop 85,9 + skroutz 98 euro Gaming desk eshop 99,9 + skroutz 149,28 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Προσθηκη, βαζω τα σωστα λινκς ωστε να βγαινουν οι τιμες των προιοντων που αναγραφει το μελος Nabuko. η καρεκλα azimuth k-8850 https://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=22032370sb7490lnb9qyca57bh το desk genesis holm 200 rgb https://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=2203232f7wc7r4mb45s7b342cg και το newsletter για οποιο ακομα μπορει να ειναι προσφορα (-10% απο τον ανταγωνισμο) το οποιο θα μπορειτε να δωσετε διαβαζοντας το ακριβως παρακατω με σωστο λινκ για να βγαινει και η τιμη προσφορας, στην συνεχεια. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 1 ώρα πριν, venuets είπε κατι λαθος εχει γινει με το Desk γιατι το βγαζει στα 149 Φυσικα, 10+ χρονια το ιδιο λαθος, μια αναγνωση παρακαλω 9χρονια ειναι αναρτημενο! παραγραφος 3 Μετα θα μπορει να το δωσει εδω για να βγαινει κατευθειαν η τιμη της "προσφορας" και να μην αρχιζουν οι αποριες, το μπερδεμα του κοσμου και ποστς που δεν θα χρειαζονταν περι αλλης τιμης, πως βγαινει αυτη η τιμη, παρηγγειλα και μου εβαλε αλλη τιμη κλπ. Προφητης... 😄 Ολα τα σχολια (8) μεχρι στιγμης, ακριβως για αυτον τον λογο. Αχρειαστα αν ειχαν μπει σωστα τα λινκς. Θα σβηστουν μολις διορθωθουν τα 2 λινκ στο #1. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από matrixxx προσθηκη αρχικου κομματιου με συνδεσμους 4 1
afairesths Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) η "AZIMUTH GAMING CHAIR K-8850 BLACK-RED" την ειχε και παλαιοτερα ως "genesis nfg 0970 nitro 210" τοτε την ειχα παρει 75,9€, τον Αυγουστο κλεινει 4 χρονια ακομα μια χαρα στεκει, για εμενα 173 υψος, βαρος ~75.... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από afairesths 1
ekkli Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μήηηηηπως κάποιος ψηλός, στα 2 μέτρα πχ, έχει εμπειρία με κάποια από αυτές; Ψάχνω καρέκλα γραφείου εδώ και καιρό, θα προτιμούσα κάτι πιο σοβαρό αλλά από την απελπισία μου θα πάρω μέχρι και φωσφοριζέ πια.
makislegr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 50 λεπτά πριν, ekkli είπε Μήηηηηπως κάποιος ψηλός, στα 2 μέτρα πχ, έχει εμπειρία με κάποια από αυτές; Ψάχνω καρέκλα γραφείου εδώ και καιρό, θα προτιμούσα κάτι πιο σοβαρό αλλά από την απελπισία μου θα πάρω μέχρι και φωσφοριζέ πια. Αν δεν την δοκιμασεις μην ψωνίσεις! 2
SabotazNic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, ekkli είπε Μήηηηηπως κάποιος ψηλός, στα 2 μέτρα πχ, έχει εμπειρία με κάποια από αυτές; Ψάχνω καρέκλα γραφείου εδώ και καιρό, θα προτιμούσα κάτι πιο σοβαρό αλλά από την απελπισία μου θα πάρω μέχρι και φωσφοριζέ πια. Προσωπικα δεν θα πηγαινα σε gaming. Εκανα το "λαθος" (οκ δεν ειναι τελειως χαλια), αλλα καθομαστε ποσες ωρες. Αξιζουν τα χρηματα οι εργονομικες. 5
Armoral Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, ekkli είπε Μήηηηηπως κάποιος ψηλός, στα 2 μέτρα πχ, έχει εμπειρία με κάποια από αυτές; Ψάχνω καρέκλα γραφείου εδώ και καιρό, θα προτιμούσα κάτι πιο σοβαρό αλλά από την απελπισία μου θα πάρω μέχρι και φωσφοριζέ πια. https://www.kotsovolos.gr/SearchDisplay?q=Sgs40&storeId=10151 2
Zus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, ekkli είπε Μήηηηηπως κάποιος ψηλός, στα 2 μέτρα πχ, έχει εμπειρία με κάποια από αυτές; Ψάχνω καρέκλα γραφείου εδώ και καιρό, θα προτιμούσα κάτι πιο σοβαρό αλλά από την απελπισία μου θα πάρω μέχρι και φωσφοριζέ πια. https://www.skroutz.gr/s/25533826/Anda-Seat-AD12XLLA-T-Pro-II-Καρέκλα-Gaming-Δερματίνης-Μαύρο-Μπλε.html?from=sku_color_variations Είμαι 1,87, 110 κιλά, την έχω ένα μήνα και έχω βρει την υγειά μου. 2
ekkli Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, SabotazNic είπε Προσωπικα δεν θα πηγαινα σε gaming. Εκανα το "λαθος" (οκ δεν ειναι τελειως χαλια), αλλα καθομαστε ποσες ωρες. Αξιζουν τα χρηματα οι εργονομικες. Και γω προτιμώ κανονική γραφείου αλλά επειδή είμαι Ηράκλειο Κρήτης και δεν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω καρέκλες, δεν μπορώ να βρω κάποια που να έχει μόνο καλές κριτικές για ψηλούς. Για δίμετρους ψηλούς. Λόγω απελπισίας είπα να ρωτήσω κι εδώ.
koyris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, ekkli είπε Μήηηηηπως κάποιος ψηλός, στα 2 μέτρα πχ, έχει εμπειρία με κάποια από αυτές; Ψάχνω καρέκλα γραφείου εδώ και καιρό, θα προτιμούσα κάτι πιο σοβαρό αλλά από την απελπισία μου θα πάρω μέχρι και φωσφοριζέ πια. Ψαξε Secretlab,Noblechairs και μετα σε εργονομικες πας σε Herman miller 1
makislegr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 αν δεν δοκιμασεις...μην ψωνίσεις....προσωπικά δοκίμασα αρκετές και ακριβά μοντέλα και κάποιες δεν τις αντεχα. πχ απο anda δοκίμασα 4-5 μοντελα σε διάφορα μαγαζιά και μόνο ένα ήταν ικανοποιητικό για μενα. 1
poli361 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Εγώ παντως είχα κακή εμπειρία με το eshop . Για την ακρίβεια είχα αγοράσει μια Cougar και χαλασε μετά από ενα χρόνο και δεν με εξυπηρετήσαν καθόλου ενώ ήταν θεωρητικά βάση νόμου εντός εγγύησης .
Doubt Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, poli361 είπε είχα αγοράσει μια Cougar και χαλασε μετά από ενα χρόνο και δεν με εξυπηρετήσαν καθόλου ενώ ήταν θεωρητικά βάση νόμου εντός εγγύησης . Δεν ισχύει διετία για τις καρέκλες, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μόνο.
avacan23 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Οι cougar pro είναι τίμια για τα λεφτά της αλλά αν είσαι ψηλος Και με κιλά και θες καρέκλα να αντέξει 10 χρόνια η μια ζωή και να έχει και υποστήριξη πλάτης πας σε hero της noblechairs. Την έχω και τη χαίρομαι και δε μετανιώνω τα λεφτά που έδωσα σκεφτόμενος τη μέση μου. Για μένα είναι καλύτερη και από secretlab. Με κλειστά μάτια hero γιατί έχει υποστήριξη μέσης οι άλλες της ίδιας εταιρείας είναι καλές αλλά με μαξιλάρι και ο ο μηχανισμό υποστήριξης μέσης. https://m.youtube.com/watch?v=GIE4g2ZQrnQ 1
Dredd72 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ τον TS, έψαχνα για ένα βασικό desk και το τσίμπισα. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από Dredd72
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα