Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Ήρθε ο τεχνικός να κάνει νέα σύνδεση ίντερνετ στο σπίτι και μου λέει ότι θα χρειαστεί να φέρω ηλεκτρολόγο γιατί δεν λειτουργεί. Εγώ τι μπορώ να κάνω και πώς μπορώ να το ελέγξω? Γιατί δεν παίζει Φράγκο για ηλεκτρολόγο ευχαριστώ εκ των προτέρων
kormos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, NZoth είπε Ήρθε ο τεχνικός να κάνει νέα σύνδεση ίντερνετ στο σπίτι και μου λέει ότι θα χρειαστεί να φέρω ηλεκτρολόγο γιατί δεν λειτουργεί. Εγώ τι μπορώ να κάνω και πώς μπορώ να το ελέγξω? Γιατί δεν παίζει Φράγκο για ηλεκτρολόγο ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν δεν έχεις τις ανάλογες γνώσεις το πιθανότερο είναι να κάνεις κι άλλη ζημιά.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, NZoth είπε Ήρθε ο τεχνικός να κάνει νέα σύνδεση ίντερνετ στο σπίτι και μου λέει ότι θα χρειαστεί να φέρω ηλεκτρολόγο γιατί δεν λειτουργεί. Εγώ τι μπορώ να κάνω και πώς μπορώ να το ελέγξω? Γιατί δεν παίζει Φράγκο για ηλεκτρολόγο ευχαριστώ εκ των προτέρων Επρεπε να τον ρωτήσεις αν θα το έφτιαχνε αυτός με κάποιο μικρό αντίτιμο. Τωρα αν δεν παίζει ούτε φράγκο............κοιτα youtube να δεις τι και πως να το κάνεις μονος σου.
umbrella co. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Καπου θα εχουν χαλαρωσει τα καλωδια μεσα στον τοιχο, ή εχεις ζημια στην πριζα την ιδια. Σε καθε περιπτωση χρειαζεσαι τεχνικο. Εαν προκειται για παλια πριζα ομως (αυτες που μοιαζουν με του ρευματος δηλαδη), μπορεις να βαλεις ανταπτορα για να δεχτει το βυσμα απο το καλωδιο του Internet.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, umbrella co. είπε Καπου θα εχουν χαλαρωσει τα καλωδια μεσα στον τοιχο, ή εχεις ζημια στην πριζα την ιδια. Σε καθε περιπτωση χρειαζεσαι τεχνικο. Εαν προκειται για παλια πριζα ομως (αυτες που μοιαζουν με του ρευματος δηλαδη), μπορεις να βαλεις ανταπτορα για να δεχτει το βυσμα απο το καλωδιο του Internet. Όχι έχει την κανονική την πρίζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα