Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ήρθε ο τεχνικός να κάνει νέα σύνδεση ίντερνετ στο σπίτι και μου λέει ότι θα χρειαστεί να φέρω ηλεκτρολόγο γιατί δεν λειτουργεί. Εγώ τι μπορώ να κάνω και πώς μπορώ να το ελέγξω? Γιατί δεν παίζει Φράγκο για ηλεκτρολόγο ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NZoth είπε

Ήρθε ο τεχνικός να κάνει νέα σύνδεση ίντερνετ στο σπίτι και μου λέει ότι θα χρειαστεί να φέρω ηλεκτρολόγο γιατί δεν λειτουργεί. Εγώ τι μπορώ να κάνω και πώς μπορώ να το ελέγξω? Γιατί δεν παίζει Φράγκο για ηλεκτρολόγο ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Αν δεν έχεις τις ανάλογες γνώσεις το πιθανότερο είναι να κάνεις κι άλλη ζημιά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NZoth είπε

Επρεπε να τον ρωτήσεις αν θα το έφτιαχνε αυτός με κάποιο μικρό αντίτιμο. Τωρα αν δεν παίζει ούτε φράγκο............κοιτα youtube να δεις τι και πως  να το κάνεις μονος σου.

Δημοσ.

Καπου θα εχουν χαλαρωσει τα καλωδια μεσα στον τοιχο, ή εχεις ζημια στην πριζα την ιδια. Σε καθε περιπτωση χρειαζεσαι τεχνικο. Εαν προκειται για παλια πριζα ομως (αυτες που μοιαζουν με του ρευματος δηλαδη), μπορεις να βαλεις ανταπτορα για να δεχτει το βυσμα απο το καλωδιο του Internet.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, umbrella co. είπε

Καπου θα εχουν χαλαρωσει τα καλωδια μεσα στον τοιχο, ή εχεις ζημια στην πριζα την ιδια. Σε καθε περιπτωση χρειαζεσαι τεχνικο. Εαν προκειται για παλια πριζα ομως (αυτες που μοιαζουν με του ρευματος δηλαδη), μπορεις να βαλεις ανταπτορα για να δεχτει το βυσμα απο το καλωδιο του Internet.

Όχι έχει την κανονική την πρίζα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...