chios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, mp123 είπε Με 45 ευρω παει καποιος σε samsung α53. Αυτό είναι ακόμα πιο άθλιο με τον exynos που έβαλαν, a52s με πολύ λιγότερα. 1
tsarouc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Γαμώτο μουουουουυου!!! Σταμάτησα να διαβάζω εδώ Αναφορά σε κείμενο Εσωτερικά η συσκευή στηρίζεται στο MediaTek Dimensity 920 chipset Κρίμα...
darkwolf8 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, KnightRider είπε Διόρθωση ---> Redmi Note 11 Pro+ 5G και Redmi Note 11S 5G, τα δύο νέα μοντέλα της αποτυχημένης σειράς "Redmi Note 11 Pro+ 5G" = Το chip είναι για κλάματα (τουλάχιστον ας έβαζαν 778G),,Gorilla Glass 5 αντί για 6.... Είναι στην ουσία Redmi Note 10 Pro που είναι απλά 10% καλύτερο σε επιδόσεις με λίγο μικρότερη μπαταρία (το Note 10 Pro έχει 5020mAh) "Redmi Note 11S" = Gorilla Glass 3 🤣1080p εγγραφή βίντεο (το Note 10S έχει 4Κ) και συνολικά έχει χειρότερες κάμερες σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Αυτό είναι rebrand του Xiaomi Redmi Note 11T 5G.... H Xiaomi πάει κατά διαόλου....... Η Χιαοmi μια χαρα κανει την δουλεια της.Απλα καθε μοντελο που βγαζει εχει πολυ μικρη διαφορα με το προηγουμενο μοντελο.Για μενα παραδειγμα δεν με συμφερει καν που εχω το 10 pro να παω στο καινουργιο.Αλλα για καποιον που εχει το 7 παραδειγμα ειναι μια καλη λυση.Και συν οτι πεφτει γρηγορα η τιμη του.Εδω που τα λεμε μετα το καλοκαιρι θα ειναι στα 300 ευρω.Που θεωρω μια λογικη τιμη και οχι 1500 και 2000 που ζητανε αλλες εταιρειες λες και το κινητο μπορει να φτιαχνει και καφε. 1
mp123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, chios είπε Αυτό είναι ακόμα πιο άθλιο με τον exynos που έβαλαν, a52s με πολύ λιγότερα. Δεν ξερω τι λες αλλα πηρα περσυ τετοια εποχη το α32 4g για δευτερο ( 186 ευρω . ) και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.Χιλιες φορες ενα σαμσουγκ σειρα α παρα αυτα τα ξιαομι.
KnightRider Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, darkwolf8 είπε Η Χιαοmi μια χαρα κανει την δουλεια της.Απλα καθε μοντελο που βγαζει εχει πολυ μικρη διαφορα με το προηγουμενο μοντελο.Για μενα παραδειγμα δεν με συμφερει καν που εχω το 10 pro να παω στο καινουργιο.Αλλα για καποιον που εχει το 7 παραδειγμα ειναι μια καλη λυση.Και συν οτι πεφτει γρηγορα η τιμη του.Εδω που τα λεμε μετα το καλοκαιρι θα ειναι στα 300 ευρω.Που θεωρω μια λογικη τιμη και οχι 1500 και 2000 που ζητανε αλλες εταιρειες λες και το κινητο μπορει να φτιαχνει και καφε. Kαι πάλι είναι πολλά λεφτά γι αυτά τα specs -- δεν γίνεται άλλες συσκευές Xiaomi πχ Poco F3 να τις πουλάει φθηνότερα με πολύ δυνατά specs και να μου βγάζει τώρα μέτρια κινητά ακριβότερα..... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από KnightRider
Dhmosios_Ypalilos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mp123 είπε Δεν ξερω τι λες αλλα πηρα περσυ τετοια εποχη το α32 4g για δευτερο ( 186 ευρω . ) και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.Χιλιες φορες ενα σαμσουγκ σειρα α παρα αυτα τα ξιαομι. τωρα οι τιμες της ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ομως ανεβηκαν κατα πολυ πχ το Α33 εχει 400 ευρω 4 ώρες πριν, chios είπε Αυτό είναι ακόμα πιο άθλιο με τον exynos που έβαλαν, a52s με πολύ λιγότερα. για εναν που θελει να κανει απλα τη δουλεια του, δεν τον νοιαζουν τοσο οι επιδοσεις, αλλα πχ τα 5 χρονια security updates. Yπαρχουν απλοι χρηστες που δεν παιζουν γκειμς κ το θελουν για κανα mail, browsing, viber, messenger, κ social medial φωτογραφιες Η σειρα Α παρεχει ολο το πακετο (υποστηριξη, λογισμικο, στιβαρη συσκευη) για εναν τετοιον μη απαιτητικο χρηστη, αλλιως πας σε ΓΚΑΛΑΞΥ Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από Dhmosios_Ypalilos 1 1
ilias81 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, svartevarg είπε Στα χαρτιά είναι (ή φτιάχνεται ώστε να είναι) ισάξιος. Όμως σε ρεαλιστικές συνθήκες (της καθημερινότητας) είναι; Η αύξηση τιμής δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση, εκτός και αν είχε πχ κάμερες του Xiaomi mi 11. Έχεις δίκιο,και εγώ για την αύξηση της τιμής το είπα ειρωνικά,να φανταστείς ότι σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις s20 fe καινούργιο. 1
svartevarg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 52 λεπτά πριν, ilias81 είπε Έχεις δίκιο,και εγώ για την αύξηση της τιμής το είπα ειρωνικά,να φανταστείς ότι σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις s20 fe καινούργιο. Το οποίο s20 fe είναι κλάσεις καλύτερο σε όλα.
b-boy_steve Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Με αυτές τις τιμές η Samsung είναι μονόδρομος!!!
nefos78 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Είδα και το περσυνό note 10 pro που έχω και δεν θέλω να πετάω τα λεφτά μου αλλιώς θα το είχα βάλει κάτω και θα έβγαζα το άχτι μου με ένα σφυρί...κρίμα και είχα μείνει ικανοποιημένος με xioami αλλά βλέπω να αλλάζω σε άλλη εταιρία πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα