Alkis1012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μετά από αναβάθμιση δεν μου βγάζει στο εικονίδιο του viber νούμερο για τα μηνύματα. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό?Ξέρει κανείς την λύση του προβλήματος?
johnkou77 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Καλημερα,εμενα παντως σε realme 8 4g μετα την αναβαθμιση σε 12 μου φαινεται πιο αργο το τηλεφωνο-τωρα οσον αφορα για το θεμα που αναφερεις μπορει να πας στις ρυθμισεις-γνωστοποιησεις και γραμη καταστασης-σηματα και επιλεγεις αριθμος,τελεια ή οτι αλλο θελεις. 1
Xristaras12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Με τι έκδοση λογισμικού είναι η συσκευή; Ήδη απο android 11 και μετά δεν υπάρχει ο μετρητής μηνυμάτων, παρά μόνο μια ένδειξη πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής που ενημερώνει οτι υπάρχει αδιάβαστο περιεχόμενο. Αν δεν αλλάζει μέσα απο τις ρυθμίσεις του launcher αυτό (που πιθανότατα δεν θα γίνεται) χρειάζεται άλλος launcher (αν δεν κάνω λάθος ο nova launcher μπορεί να το κάνει αυτό - αλλά δεν ξέρω αν γίνεται στην δωρεάν του έκδοση) 1
GATE123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, johnkou77 είπε Καλημερα,εμενα παντως σε realme 8 4g μετα την αναβαθμιση σε 12 μου φαινεται πιο αργο το τηλεφωνο-τωρα οσον αφορα για το θεμα που αναφερεις μπορει να πας στις ρυθμισεις-γνωστοποιησεις και γραμη καταστασης-σηματα και επιλεγεις αριθμος,τελεια ή οτι αλλο θελεις. Όταν γίνεται τόσο μεγάλη ενημέρωση (4.10GB)στην Beta και μετά αλλά 815MB τότε επιβάλλεται ένα backup και μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα