Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαψα το υπνοδωμάτιο πριν από έξι μέρες και ακόμη μυρίζει έντονα το χρώμα.

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω εκτός από το να αφήνω ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα;

Την ίδια ημέρα έβαψα και την κουζίνα και η μυρωδιά έχει σχεδόν φύγει, οπότε δεν νομίζω ότι φταίει το συγκεκριμένο χρώμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αερισμό, τι άλλο να κάνεις. Άνοιξε ότι έχεις, πόρτες - παράθυρα να κάνει ρεύμα αέρα στο δωμάτιο πολλές ώρες. Βάλε και κάνα air condition, ανεμιστήρα, αφυγραντήρα, ό,τι έχεις... 

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
  • Like 2
Δημοσ.

Vivecrom

Επειδή βαρέθηκα να κοιμάμαι στο σαλόνι, είναι επικίνδυνο να κοιμάσαι σε δωμάτιο που μυρίζει μπογιά ή απλώς μόνο ενοχλητικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω απλά ενοχλητικό, βέβαια η μυρωδιά κάποιον που έχει άσθμα και αναπνευστικά θα τον δυσκολέψει πιο πολύ. Αν είσαι υγιής δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Αλλά δεν είμαι γιατρός, καλύτερα να σου απαντήσει και κάποιος άλλος αν ξέρει. 

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 μέρες ειναι πολύ για να μυρίζει ακόμα.

εκτός αν με το μυρωδιά εννοείς την "φρεασκαδούρα" που μυρίζει ένα πρόσφατα βαμμένο δωμάτιο και όχι την έντονη αρχική μυρωδιά;

έχεις ξαναβάψει ποτέ;

ΥΓ:

Τώρα πρόσεξα ότι γράφεις ότι έβαψες με το ίδιο την κουζίνα. Περίεργο (αν και στη κουζίνα οι επιφάνειες ίσως είναι μικρότερες αφού λοικά θα έχει και πολύ πλακάκι).

Ανοιξε μπαλκονόπορτα και βάλε έναν ανεμιστήρα αν έχεις να φυσάει από μέσα έξω

1 ώρα πριν, Fan είπε

Vivecrom

Επειδή βαρέθηκα να κοιμάμαι στο σαλόνι, είναι επικίνδυνο να κοιμάσαι σε δωμάτιο που μυρίζει μπογιά ή απλώς μόνο ενοχλητικό;

Μάλλον εννούσε τύπο.

Νερού υποθέτω, κάποιο ειδκό χρώμα ή το normal neopal?

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DrLo είπε

6 μέρες ειναι πολύ για να μυρίζει ακόμα.

εκτός αν με το μυρωδιά εννοείς την "φρεασκαδούρα" που μυρίζει ένα πρόσφατα βαμμένο δωμάτιο και όχι την έντονη αρχική μυρωδιά;

έχεις ξαναβάψει ποτέ;

Μάλλον εννούσε τύπο.

Νερού υποθέτω, κάποιο ειδκό χρώμα ή το normal neopal?

Δεν το έβαψα εγώ γιατί είμαι τελείως άσχετος με αυτά.

Οικολογικό πλαστικό γράφει το κουτί.

Δεν μυρίζει όπως την πρώτη ημέρα, αλλά η μυρωδιά είναι έντονα αισθητή ακόμη.

Δημοσ.

Εγώ όταν είχα βάψει το δωμάτιο μου, άργησε να φύγει η μυρωδιά και είχα κόψει κρεμμύδια και τα έβαλα σε ένα μπολ με νερό στη μεση του δωματίου να ξεμυρισει πιο γρήγορα

Δημοσ.

Έχει υγρασία αυτές τις μέρες και δεν βοηθάει να στεγνώσει.. παίζει ρόλο και ο προσανατολισμός του δωματίου.. ίσως αν είναι βορινο.. 

Για αυτό βάφουμε πιο ζεστούς μήνες φίλε 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...