Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσωπικά δεν έχω προβλημα να χρησιμοποιώ τον vscode στο μηχανήμα  μου .. όταν θέλω να ανεβάσω 

ενα αποθετήριο στο github μου είναι πολύ βολικό πέρα οτι το github αμα πατήσεις την τελεία σου ανοίγει ο vscode . 

ναί ξέρω είναι της microsoft κάνει jizz, πάντως εμένα μου κάνει την δουλειά ...  

ακόμα έχει και εξαρτήσεις για το docker  και πολλά αλλά... εσείς το vscode το έχετε;; 

φυσικά και μαρέσει παρά πολύ ο neovim αλλά στην προκειμένη περιτώση ο vscode είναι οτι πρέπει για την δική μου δουλειά . 

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ VSCodium που βασικά είναι το VSC χωρίς τους λεκέδες της MS. Ωστόσο δε μου αρέσει καθόλου το Electron γενικότερα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SOADNICK είπε

Χρησιμοποιώ VSCodium που βασικά είναι το VSC χωρίς τους λεκέδες της MS. Ωστόσο δε μου αρέσει καθόλου το Electron γενικότερα.

βασικά γιατι γινομάστε παρονοϊκοί με την τηλεμετρία .. εφόσον έχουμε λίγο πολύ facebook .. μην μου πείς οτι έχεις βάλει plugin στον browser σου ετσι ωστε να μην υπάρχει πρόβλημα ...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jemadux είπε

γιατι γινομάστε παρονοϊκοί με την τηλεμετρία

Γιατι ειμαστε στο υποφορουμ "Λινουξ".

• Like 1
Δημοσ.
15 hours ago, jemadux said:

προσωπικά δεν έχω προβλημα να χρησιμοποιώ τον vscode στο μηχανήμα  μου .. όταν θέλω να ανεβάσω 

ενα αποθετήριο στο github μου είναι πολύ βολικό πέρα οτι το github αμα πατήσεις την τελεία σου ανοίγει ο vscode . 

ναί ξέρω είναι της microsoft κάνει jizz, πάντως εμένα μου κάνει την δουλειά ...  

ακόμα έχει και εξαρτήσεις για το docker  και πολλά αλλά... εσείς το vscode το έχετε;; 

φυσικά και μαρέσει παρά πολύ ο neovim αλλά στην προκειμένη περιτώση ο vscode είναι οτι πρέπει για την δική μου δουλειά . 

Αν κάνεις τι δουλειά σου αυτό να χρησιμοποιείς , μην έχεις κολλήματα, άλλωστε η Microsoft αγαπάει το Linux!!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jemadux είπε

βασικά γιατι γινομάστε παρονοϊκοί με την τηλεμετρία .. εφόσον έχουμε λίγο πολύ facebook .. μην μου πείς οτι έχεις βάλει plugin στον browser σου ετσι ωστε να μην υπάρχει πρόβλημα ...

Και καυσαέριο/τσιγάρο εισπνέουμε και αλκοόλ πίνουμε που είναι καρκινογόνα, αυτό δε σημαίνει ότι αν κάνεις ένα κακό, δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να προστατευτείς και από τα υπόλοιπα. Η επιλογή μεταξύ VSC και VSCodium είναι εύκολη γιατί πρόκειται για το ίδιο πράγμα με ή χωρίς telemetry.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ το αγαπάω αλλά η κύρια χρήση του είναι PowerShell development για μένα ( για την καθημερινές ρουτίνες στην δουλεία)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...