Themiss2000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Έχω στην κατοχή μου δύο iPhone καινούργια 2019 μοντέλα ίδια μεταξύ τους (ένα της συζύγου μου κι ένα του πεθερού μου). Τα τηλέφωνα αρχίσαν να μην κρατάνε πολύ οι μπαταρίες και έτσι αποφάσισα να τα στείλω για αντικατάσταση μπαταρίας σε ένα από ότι είδα γνωστό κατάστημα επισκευής τηλεφώνων. Το κατάστημα το βρήκα μέσα από το ίντερνετ και είχε και πολλές θετικές αξιολογήσεις στο google. Έτσι αποφάσισα να στείλω τα τηλέφωνα και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους με διαβεβαίωσαν ότι θα μπούνε γνήσιες μπαταρίες. Οπότε προχώρησε και μου αλλάξανε τις μπαταρίες. Παραλαμβάνοντας τα κινητά πίσω η υγεία της μπαταρίας δεν ήταν στο 100% και τα τηλέφωνα όμως δουλεύανε κανονικά. Μετά από κάποιες μέρες άρχισαν να κάνουν νούμερα τα τηλέφωνα και να πατιούνται μόνα τους κουμπιά. Αυτό το πρόβλημα όσο περνούσε ο καιρός επιδεινώθηκε και έτσι μετά από δύο μήνες περίπου αποφάσισα να στείλω τα κινητά να μου τα αλλάξουν μπαταρία στην ίδια την apple με αυξημένο κόστος φυσικά, γιατί φαντάστηκα ότι ήταν θέμα των μπαταριών και δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες. Φαντάστηκα πως ήταν θέμα των μπαταριών γιατί κάνανε το ίδιο ακριβώς πράγμα και τα δύο τηλέφωνα. Έτσι και έγινε τα κινητά πήγαν στην apple μέσω γνώστης αλυσίδας καταστημάτων επισκευής κινητών. Τότε επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν ότι τα τηλέφωνα έχουν και πρόβλημα στην μπαταρία διότι δεν είναι γνήσια αλλά επίσης δεν έχουν και γνήσιες οθόνες οι οποίες εξίσου έχουν πρόβλημα και πρέπει να αλλαχτούν. Τότε έμεινα έκπληκτος και τους ρώτησα εάν είναι σίγουροι για αυτό που λένε ή υπάρχει κάποια πιθανότητα να έγινε λάθος και να μην μπορούν να ξεχωρίσουν την γνήσια με την απομίμηση. Μου είπαν ότι 100% οι οθόνες δεν είναι γνήσιες και όταν τους είπα ότι αντικατέστησα την μπαταρία πριν κάποιο καιρό μου είπαν ότι μάλλον αφαιρέθηκαν τότε οι οθόνες. Δηλαδή ξεκάθαρα πήγα δύο καινούργια κινητά τα οποία δεν είχαν ανοιχτεί (για επισκευή) ποτέ και έκλεψαν από πάνω δύο οθόνες γνήσιες και μου αντικατέστησαν την μπαταρία με μη γνήσια. Με το κατάστημα αυτό δεν έχω επικοινωνήσει γιατί είμαι σίγουρος πως θα το αρνηθούν. Τι επιλογές έχω γνωρίζει κανείς? Αξίζει να κινηθείς νομικά ή όχι? Το μόνο αποδεικτικό που έχω είναι η πληρωμή μέσω Visa στην οποία φαίνεται το όνομα του καταστήματος δεν έχω κάτι άλλο στα χέρια μου. Έχει γίνει σε άλλον κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από Themiss2000
panatha1369 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 σε irepair τα εδωσες?αν ναι δεν ειναι το official sevice της apple..μονο το official εχει γνησια ανταλακτικα.. 1
Themiss2000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Σε irepair τα έδωσα την δεύτερη φορά. Τα παιδιά μου είπανε ότι δεν έχουν γνήσια ανταλλακτικά και ότι για να βάλουνε τα γνήσια θα πρέπει να το στείλουνε στην apple όπως και τα έστειλαν. Από εκεί τους ενημέρωσαν ότι στα τηλέφωνα έχουν αλλαχτεί οι οθόνες
Tsilitheo2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Καποτε που πηγα για βουβωνοκήλη,ανακαλυψα μετα 2 μηνες οτι μου ελειπε 1 νεφρο.... Για Παρασκευή στο μπλα μπλα κατι θα ελεγε... 2/10... 1
Nabuko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Για Παρασκευή στο μπλα μπλα κατι θα ελεγε... 2/10... 11 χρόνια στο ινσόμνια, δεν είναι νέο μέλος. Γιατί να ανοίξει τρολοθέμα? Απ' την άλλη βέβαια, αγόρασε 2 αηφον ενώ είχε γράψει αυτό 😅
Themiss2000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε 11 χρόνια στο ινσόμνια, δεν είναι νέο μέλος. Γιατί να ανοίξει τρολοθέμα? Απ' την άλλη βέβαια, αγόρασε 2 αηφον ενώ είχε γράψει αυτό 😅 Εγώ είμαι κάτοχος poco f3. Τα τηλέφωνα είναι ένα της γυναίκας μου κι ένα του πεθερού μου τα οποία αγοράστηκαν ταυτόχρονα. Το ένα τηλέφωνο ήτανε να πάει για μπαταρία και λέμε μιας που το κόστος είναι χαμηλό να στείλουμε και το άλλο μαζί για να έχει κι εκείνο καινούρια και να μη μας απασχολείσει σε λίγο καιρό. Έχει σημασία? Εγώ ανέλαβα την επισκευή Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από Themiss2000
Nabuko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 31 λεπτά πριν, Themiss2000 είπε Έχω στην κατοχή μου δύο iPhone καινούργια μοντέλα ίδια μεταξύ τους. 10 λεπτά πριν, Themiss2000 είπε Εγώ είμαι κάτοχος poco f3. 32 λεπτά πριν, Themiss2000 είπε Δηλαδή ξεκάθαρα πήγα δύο καινούργια κινητά τα οποία δεν είχαν ανοιχτεί ποτέ 11 λεπτά πριν, Themiss2000 είπε Το ένα τηλέφωνο ήτανε να πάει για μπαταρία και λέμε μιας που το κόστος είναι χαμηλό να στείλουμε και το άλλο μαζί για να έχει κι εκείνο καινούρια και να μη μας απασχολείσει σε λίγο καιρό. Σόρρυ που δεν κατάλαβα ότι δεν ήταν δικά σου. Απολογούμαι. Αλλά αφού ήταν καινούρια τα κινητά τόσο γρήγορα χάλασε η μπαταρία? περίεργο. Τα κινητά αγοράστηκαν καινούρια ή μτχ? Ρωτάω μήπως αγοράστηκαν με μαϊμού οθόνες και δεν ευθύνεται το κατάστημα που αλλάξατε την μπαταρία.
Themiss2000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Σόρρυ που δεν κατάλαβα ότι δεν ήταν δικά σου. Απολογούμαι. Αλλά αφού ήταν καινούρια τα κινητά τόσο γρήγορα χάλασε η μπαταρία? περίεργο. Τα κινητά αγοράστηκαν καινούρια ή μτχ? Ρωτάω μήπως αγοράστηκαν με μαϊμού οθόνες και δεν ευθύνεται το κατάστημα που αλλάξατε την μπαταρία. Εγώ δε το διευκρίνισα γιατί δεν πίστεψα ότι έχει σημασία ποιανού είναι. Τα τηλέφωνα αγοράστηκαν καινούρια. Είναι μοντέλο του 2019 XS. Δεν είναι ούτε ολοκαίνουρια αλλά ούτε και πολύ παλιά. Όπως και να έχει και παλιά να ήταν η πράξη μετράει.
Nabuko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Themiss2000 είπε Εγώ δε το διευκρίνισα γιατί δεν πίστεψα ότι έχει σημασία ποιανού είναι. Αν χρειαστεί να κινηθεί κάποιος νομικά μήπως είναι οι ιδιοκτήτες των τηλεφώνων και όχι εσύ? Να πας απ' το μαγαζί και να κάνεις φασαρία. Απείλησέ τους και λίγο ότι θα καλέσεις αυτή τη στιγμή το 100 και θα τους στείλεις αυτόφωρο για κλοπή και απάτη και ότι θα ενημερώσεις και την apple ότι έχουν και πουλάνε μαϊμού προϊόντα της στο μαγαζί. Αν δε θέλεις να κάνεις φασαρία, τους ενημερώνεις με ήρεμο τρόπο, για αυτά που σου είπαν απ' την apple και ότι σκοπεύεις να κινηθείς νομικά.
Themiss2000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Αν χρειαστεί να κινηθεί κάποιος νομικά μήπως είναι οι ιδιοκτήτες των τηλεφώνων και όχι εσύ? Να πας απ' το μαγαζί και να κάνεις φασαρία. Απείλησέ τους και λίγο ότι θα καλέσεις αυτή τη στιγμή το 100 και θα τους στείλεις αυτόφωρο για κλοπή και απάτη και ότι θα ενημερώσεις και την apple ότι έχουν και πουλάνε μαϊμού προϊόντα της στο μαγαζί. Αν δε θέλεις να κάνεις φασαρία, τους ενημερώνεις με ήρεμο τρόπο, για αυτά που σου είπαν απ' την apple και ότι σκοπεύεις να κινηθείς νομικά. Φασαρία δε θα κάνω γιατί θα βγούνε από πάνω. Επίσης το να απειλήσω ενώ δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι κι αυτό ανούσιο μου φαίνεται (δλδ μπορεί να επιτρέπετε να πουλάνε μαϊμού προϊόντα στο κατάστημα, όπως το irepair που πήγα μετά με ρώτησε εάν θέλω γνήσια μπαταρία ή όχι κι εγώ επέλεξα τη γνήσια. Δε φαντάζομαι ότι όλα τα μη γνήσια είναι και παράνομα). Το νομικό θέμα το φοβάμαι γιατί μπορεί να μου γυρίσει μπούμερανγκ διότι δεν έχω κάποια στοιχεία ότι το κάναν αυτοί.. μπορεί να πούνε χίλιες δικαιολογίες κι εγώ δεν έχω στοιχεία να τους κατηγορήσω ενώ ξέρω ότι το έκαναν. Γι΄ αυτό γράφω εδώ μήπως έχει γίνει και σε κάποιο άλλο μέλος κάτι παρόμοιο και έβγαλε άκρη. Η άλλη επιλογή που έχω είναι να το αφήσω έτσι και να κάνω μόνο μία αρνητική αξιολόγηση. Αυτό που με προβληματίζει είναι εάν αυτό έγινε εν γνώση του ιδιοκτήτη του καταστήματος ή μπορεί να το έκανε κάποιος υπάλληλος στο service από μόνος του. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα.Γιατί αυτοί θα πουν ότι δεν το έκαναν αλλά ότι μπορεί εσύ να τις είχες αλλαξει πριν ή μετά την αλλαγή μπαταρίας. Η apple σου δίνει γνωμάτευση ότι οι οθόνες δεν είναι οι αυθεντικές;
Nabuko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Themiss2000 είπε Αυτό που με προβληματίζει είναι εάν αυτό έγινε εν γνώση του ιδιοκτήτη του καταστήματος ή μπορεί να το έκανε κάποιος υπάλληλος στο service από μόνος του. Ενημέρωσέ τον. Ποτέ δεν ξέρεις.
Themiss2000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα.Γιατί αυτοί θα πουν ότι δεν το έκαναν αλλά ότι μπορεί εσύ να τις είχες αλλαξει πριν ή μετά την αλλαγή μπαταρίας. Η apple σου δίνει γνωμάτευση ότι οι οθόνες δεν είναι οι αυθεντικές; Εάν θα το ζητήσω πιστεύω θα μου δώσει δε βλέπω κάποιο πρόβλημα σε αυτό. Όμως πιστεύω το ίδιο που είπατε κι εσείς ότι θα ισχυριστούν ότι δε το κάναν αυτοί κι εγώ δε μπορώ να το αποδείξω. 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ενημέρωσέ τον. Ποτέ δεν ξέρεις. Το σκέφτηκα αυτό διότι το κατάστημα έχει 200+ αξιολογήσεις 4,4 αστέρια δε μπορεί να είναι απατεώνες και να έχει τόσες καλές κριτικές.
GATE123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, Themiss2000 είπε Γεια σας. Έχω στην κατοχή μου δύο iPhone καινούργια 2019 μοντέλα ίδια μεταξύ τους (ένα της συζύγου μου κι ένα του πεθερού μου). Τα τηλέφωνα αρχίσαν να μην κρατάνε πολύ οι μπαταρίες και έτσι αποφάσισα να τα στείλω για αντικατάσταση μπαταρίας σε ένα από ότι είδα γνωστό κατάστημα επισκευής τηλεφώνων. Το κατάστημα το βρήκα μέσα από το ίντερνετ και είχε και πολλές θετικές αξιολογήσεις στο google. Έτσι αποφάσισα να στείλω τα τηλέφωνα και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους με διαβεβαίωσαν ότι θα μπούνε γνήσιες μπαταρίες. Οπότε προχώρησε και μου αλλάξανε τις μπαταρίες. Παραλαμβάνοντας τα κινητά πίσω η υγεία της μπαταρίας δεν ήταν στο 100% και τα τηλέφωνα όμως δουλεύανε κανονικά. Μετά από κάποιες μέρες άρχισαν να κάνουν νούμερα τα τηλέφωνα και να πατιούνται μόνα τους κουμπιά. Αυτό το πρόβλημα όσο περνούσε ο καιρός επιδεινώθηκε και έτσι μετά από δύο μήνες περίπου αποφάσισα να στείλω τα κινητά να μου τα αλλάξουν μπαταρία στην ίδια την apple με αυξημένο κόστος φυσικά, γιατί φαντάστηκα ότι ήταν θέμα των μπαταριών και δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες. Φαντάστηκα πως ήταν θέμα των μπαταριών γιατί κάνανε το ίδιο ακριβώς πράγμα και τα δύο τηλέφωνα. Έτσι και έγινε τα κινητά πήγαν στην apple μέσω γνώστης αλυσίδας καταστημάτων επισκευής κινητών. Τότε επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν ότι τα τηλέφωνα έχουν και πρόβλημα στην μπαταρία διότι δεν είναι γνήσια αλλά επίσης δεν έχουν και γνήσιες οθόνες οι οποίες εξίσου έχουν πρόβλημα και πρέπει να αλλαχτούν. Τότε έμεινα έκπληκτος και τους ρώτησα εάν είναι σίγουροι για αυτό που λένε ή υπάρχει κάποια πιθανότητα να έγινε λάθος και να μην μπορούν να ξεχωρίσουν την γνήσια με την απομίμηση. Μου είπαν ότι 100% οι οθόνες δεν είναι γνήσιες και όταν τους είπα ότι αντικατέστησα την μπαταρία πριν κάποιο καιρό μου είπαν ότι μάλλον αφαιρέθηκαν τότε οι οθόνες. Δηλαδή ξεκάθαρα πήγα δύο καινούργια κινητά τα οποία δεν είχαν ανοιχτεί (για επισκευή) ποτέ και έκλεψαν από πάνω δύο οθόνες γνήσιες και μου αντικατέστησαν την μπαταρία με μη γνήσια. Με το κατάστημα αυτό δεν έχω επικοινωνήσει γιατί είμαι σίγουρος πως θα το αρνηθούν. Τι επιλογές έχω γνωρίζει κανείς? Αξίζει να κινηθείς νομικά ή όχι? Το μόνο αποδεικτικό που έχω είναι η πληρωμή μέσω Visa στην οποία φαίνεται το όνομα του καταστήματος δεν έχω κάτι άλλο στα χέρια μου. Έχει γίνει σε άλλον κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ Έπρεπε από την αρχή να πας σε ένα επίσημο κατάστημα και ας πλήρωνες κάτι παραπάνω. Τουλάχιστον θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο και θα έβλεπες αν ήταν γνήσια. Από εκεί θα έχεις πάτημα να τους κυνηγήσεις. Τώρα έτσι δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. 1
sattack Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Θα πας και θα πεις τα γεγονότα. Εσύ λες αλήθεια, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Φυσικά και είναι ο λόγος σου έναντι του λόγου του άλλου, αλλά τι σημαίνει? Ότι πρέπει να φοβηθείς και να κρυφτείς? Ζητά το αφεντικό του μαγαζιού και με καλό τρόπο πες τα όλα. Πες και κάτι του στυλ, δεν ξέρω αν κάποιου υπαλλήλου του έσπασαν οι οθόνες όταν πήγε να τα ανοίξει και για αυτο τις αλλαξε. Αλλά έτσι έγινε, εγώ σε σας ήρθα, αλλού δεν πήγα και τώρα η Apple μου λέει ότι οι οθόνες δεν είναι αυθεντικές. Μετά θα δεις ανάλογα τι θα κάνει το αφεντικό. Θα το δεχτει και θα προσπαθήσει να σε αποζημιώσει με κάποιο τρόπο? Έχει καλώς. Θα κάνει τον Κινέζο ή θα σε κατηγορήσει? Δημοσιποιησε το όνομα του μαγαζιού και γραψτα όλα αναλυτικά και σε κριτική σε scroutz, bestprice ή όπου αλλού έχουν κριτικές, να τα βλέπει όλος ο κόσμος. Ήρεμα και με αποφσσιστικοτητα, βασισμένος μόνο σε γεγονότα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα