Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Μα τι DDU? Δεν βλέπει καν εικόνα.

Έχει άλλες δυο και έτσι μπορεί να αφαιρέσει τους drivers και να τους εγκαταστήσει πάλι

Βέβαια αφού σιγουρευτεί ότι έκανε έλεγχο, σε όλες τις θύρες της κάρτας γραφικών και σε όλες της οθόνης όπως είπε ο @SPY_oo7 , την βγάλει απ' το UPS όπως είπες και εσύ( αν είναι πάνω ) και μας δώσει και τα παραπάνω που ζήτησα έτσι ώστε να έχουμε μία καλύτερη εικόνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Όταν λέω ότι δεν έχει εικόνα, ότι δεν ποστάρει. Δεν βλέπει BIOS. Αυτό έχω καταλάβει.

Έχοντας διαβάσει και τις 3 σελίδες μέχρι τώρα νομίζω ότι ξεκάθαρα φαίνεται ότι έχει 3 monitors(triple monitor setup) και το ένα έχει σταματήσει να δουλεύει ενώ τα άλλα 2 παίζουν ( φαίνεται καθαρά στο πρώτο μήνυμα πιο μιας και έχει κάνει edit)

Επίσης αυτό που δεν δουλεύει το έχει συνδέσει στο laptop του και δουλεύει κανονικά.

Επεξ/σία από manolis940
  • Like 1
Δημοσ.

Πρόσφατα συνάντησα ένα παρόμοιο πρόβλημα έπειτα από ενημέρωση των οδηγών της κάρτας γραφικών.

Τίποτα δεν με βοήθησε εκτός από την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων της προβληματικής οθόνης, μια συμβουλή που ήδη έχει γραφτεί στο παρόν νήμα.

Συνήθως είναι κάποιο φυσικό πλήκτρο στην οθόνη. Το πιέζεις κι επαναφέρονται οι εργοστασιακές ρυθμίσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Έχοντας διαβάσει και τις 3 σελίδες μέχρι τώρα νομίζω ότι ξεκάθαρα φαίνεται ότι έχει 3 monitors(triple monitor setup) και το ένα έχει σταματήσει να δουλεύει ενώ τα άλλα 2 παίζουν ( φαίνεται καθαρά στο πρώτο μήνυμα πιο μιας και έχει κάνει edit)

Επίσης αυτό που δεν δουλεύει το έχει συνδέσει στο laptop του και δουλεύει κανονικά.

Ρε αδερφέ το γράφει στο 1ο του post. Απορώ δηλαδή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, epicDn είπε

το pc δουλευει κανονικά, με τα άλλα 2 monitors όλα είναι τελεια. 

το βασικό monitor δεν το κανει καν detect, λες και δεν υπάρχει πουθενα, παρόλο που όταν το βάζω στο laptop το monitor δουλευει κανονικα.

Τελικα συμφωνείς η διαφωνεις με τον μανωλη, χωρίς να εχω καμια διαθεση να σε κακολογήσω....γιατι βλεπω έχεις μπλεχτει λιγο

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.

Μπες με το μονιτορ που δουλεύει και ξαναπέρνα τα windows από την αρχή. Παίζει και να φτιάξει, δεν κάνω πλάκα...

Κάνε πρώτα τα backup σου εννοείται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...