Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποσυνδέεις οτιδήποτε έχεις πάνω στο pc είτε εσωτερικά (δίσκους και λοιπά) ή περιφεριακά (και τις άλλες δύο οθόνες). Στη συνέχεια αν έχεις ups το κλείνεις και συνδέεις τη μπνάδα και την προβληματική  οθόνη απευθείας στην πρίζα. Αν δεν παίρνεις σήμα τότε βγάλε την μπαταρία από τη μητρική για 1 λεπτάκι για να γυρίσει σε default ρυθμίσεις. Τέλος και reset τις ρυθμίσεις της οθόνης.

Γράψε και μία και ποιες οθόνες είναι

• Like 2
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Αρα φταιει η οθονη σου , τι καθομαστε και συζηταμε

καθόμαστε και το συζηταμε γιατι η οθόνη δουλευει μια χαρα όταν την συνδεω στο laptop...

26 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Αποσυνδέεις οτιδήποτε έχεις πάνω στο pc είτε εσωτερικά (δίσκους και λοιπά) ή περιφεριακά (και τις άλλες δύο οθόνες). Στη συνέχεια αν έχεις ups το κλείνεις και συνδέεις τη μπνάδα και την προβληματική  οθόνη απευθείας στην πρίζα. Αν δεν παίρνεις σήμα τότε βγάλε την μπαταρία από τη μητρική για 1 λεπτάκι για να γυρίσει σε default ρυθμίσεις. Τέλος και reset τις ρυθμίσεις της οθόνης.

Γράψε και μία και ποιες οθόνες είναι

Η βασική οθόνη που δεν αναγνωρίζεται:

• Samsung C32HG70 Curved Gaming Monitor 32" QHD 2560x1440 144Hz 

Οι άλλες 2 που δουλευουν κανονικα:

• Samsung SD300 Gaming Monitor 24" FHD 1920x1080 

• EIZO FlexScan S1921 19'' Monitor

Δημοσ.

στο λαπτοπ δουλευει , αναλυσεις δεν μπορεις να αλλαξεις χειροκινητα , ευχομαι να σε βοηθησει καποιος , εγω εχω δουλεια και ηδη πονοκεφαλος με πιανει με κατι τετοια που ακουω

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, epicDn είπε

8 λεπτά πριν, triplex1 είπε

στο λαπτοπ δουλευει , αναλυσεις δεν μπορεις να αλλαξεις χειροκινητα , ευχομαι να σε βοηθησει καποιος , εγω εχω δουλεια και ηδη πονοκεφαλος με πιανει με κατι τετοια που ακουω

δεν καταλαβαίνω γιατί σε πιάνει πονοκέφαλος, δεν σε ανάγκασε κανένας να απαντήσεις, μια ερώτηση έκανα προφανώς σε κάτι που δεν γνωρίζω πων να λύσω, αν ήξερα θα το έκανα χωρίς να ρωτήσω. Επίσης σε κάποιες οθόνες μπορείς να αλλάξεις χειροκίνητα την ανάλυση μέσα από τα settings τις οθόνης. 

Καλη συνέχεια και ελπίζω να σου περάσει ο πονοκέφαλος γρήγορα. 

Επεξ/σία από epicDn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, epicDn είπε

έχω δοκιμάσει ολες τις θυρες, και με Dport και HDMI τίποτα. παρόλο που όταν αλλαζω απο dport πχ σε hdmi η οθόνη το καταλαβαινει και μου βγαζει το μηνυμα πανω στην οθονη, ανάβει και τα λαμπακια τις, αλλα δεν δειχνει εικονα απο το pc. 

To laptop το συνδεσα με HDMI και ήταν με την μπαταρία δεν το χα στην πριζα.

Όταν έκανες τις δοκιμές, είχες αφαιρέσει τις άλλες οθόνες ;

Κάνε-πες τα παρακάτω.

• Βάλε οθόνη και laptop στην πρίζα. Απ ότι είδα το τροφοδοτικό του έχει γείωση.( για το ground loop που έλεγα)
  • Δώσε μας εικόνα από GPU-Z
  • Τι τροφοδοτικό έχεις στο PC και πότε το αγόρασες;
22 λεπτά πριν, triplex1 είπε

chill. Όταν έχουμε δουλειά και δεν έχουμε χρόνο να βοηθήσουμε απλά πάμε παρακάτω ;)

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, triplex1 είπε

αυτο που ειπε ο Τερης ειναι σωστο , σε χαμηλοτερη αναλυση θα πρεπει να σε παιξουν ολα τα μονιτορ

Μετά την απάντησή του ότι δεν δίνει εικόνα ούτε στο bios, μάλλον δεν μπορεί να γίνει κάτι, πόσο μάλλον στο λειτουργικό.

2 ώρες πριν, epicDn είπε

Όταν ανοίγει ο η/υ (...) και εχω μόνο αυτή συνδεδεμένη τότε απλά βγάζει το σήμα της SAMSUNG ότι δεν υπάρχει σύνδεση

Αυτή θα ήταν και εμένα η τελευταία μου πρόταση:

1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Στη συνέχεια αν έχεις ups το κλείνεις και συνδέεις τη μπνάδα και την προβληματική  οθόνη απευθείας στην πρίζα. Αν δεν παίρνεις σήμα τότε βγάλε την μπαταρία από τη μητρική για 1 λεπτάκι για να γυρίσει σε default ρυθμίσεις. Τέλος και reset τις ρυθμίσεις της οθόνης.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Δοκιμασες ολες της  εξοδους της καρτας με ενα λειτουργεικο μονιτορ ωστε να αποκλεισουμε προβλημα της καρτας να εχει καψει την συγκεκριμένη εξοδο πχ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Δοκιμασες ολες της  εξοδους της καρτας με ενα λειτουργεικο μονιτορ ωστε να αποκλεισουμε προβλημα της καρτας να εχει καψει την συγκεκριμένη εξοδο πχ

Γράφει ότι έχει δοκιμάσει και με hdmi και με DP, άρα έχει δοκιμάσεις 2 διαφορετικές εξόδους. Η καλύτερη λύση είναι να δοκιμαστεί η οθόνη σε άλλο pc έξω και από ups.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη ολες οι εξοδοι της καρτας γραφικων εχουν δοκιμαστει και ειναι πλήρως λειτουργεικες .Οχι ολες οι εισοδοι των οθονών

Η προβληματικη οθονη λειτουργεια αλλου.

Αρα ειναι προβλημα σοφτγεαρ του υπολογιστη δεν μενει κατι αλλο γιατι εγω δεν βγαζω νοημα με αυτα που λεει.

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.

Ο φίλος γράφει αυτά που του γίνονται άσχετα αν εμάς μας φαίνονται παράλογα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάπου υπάρχει θέμα το οποίο μπορεί να είναι και κάποιο ρευματοειδές και εκεί αρχίζει και δυσκολεύει το πράγμα, διότι τότε πρέπει να γίνουν μετρήσεις τάσεων. Μπορεί εν τέλει να είναι και κάτι απλό και να χρυπάμε το κεφάλι μας.

• Like 2
Δημοσ.

Μαζι σου απλα επειδη τα γραφει μπερδεμενα για αυτο και εγω πρωσπαθω να το πιασω απο καπου.Δεν εχω κατι με εσενα.

16 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Δηλαδη ολες οι εξοδοι της καρτας γραφικων εχουν δοκιμαστει και ειναι πλήρως λειτουργεικες .Οχι ολες οι εισοδοι των οθονών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού δεν είναι θέμα θύρας η οθόνης, DDU βγάλε τους drivers και δοκίμασε ξανά. Το ότι σου κρασαρε και πριν το σκηνικο δείχνει αστάθεια.

Μήπως την έχεις κανει  πολύ undervolt και η καρτα κανει νούμερα με πολλά μόνιτορ?.

Επεξ/σία από Apaleytos80

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...