pngts1996 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας, Βρίσκομαι στην υπέροχη καλαματα και στην περιοχή όπου μένω πιάνω 4 Mbps (adsl). Επειδή έχω καρκινιάσει θέλησα να βάλω vdsl, να εχω πιο γρηγορη γραμμη αλλα σε vodafone ( παροχος που βρισκομαι τωρα) και κοσμοτε και μου λενε δεν εχει vdsl. Δηλαδή για να έχω καλύτερη γραμμή ιντερνετ πρέπει να μετακομίσω;;;;;; Ειλικρινά έχει κάποιος το ίδιο θέμα η κάποια λύση να προτείνει οτιδηποτε για να έχω πιο γρηγορ ιντερνετ
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Παρε το booster της κοσμοτε, νομιζω υπάρχει ακόμα
lector Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Κι εγω εχω vodafone και μενω κοντα στο κεντρο της αθηνας και στην τελευταια κρουση μου πριν λιγους μηνες που ειχα απηυδισει με τη χαμηλη ταχυτητα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα. Ευτυχως βεβαια η κατασταση βελτιωθηκε ελαφρως. Θα σου προτεινα να πεταξεις το σταθερο και να κοιταξεις για καποιο προγραμμα κινητης με απεριοριστα δεδομενα, παιρνεις μια καρτα με 4g η 5g και ενα παλιο κινητο για hotspot και καθαρισες.
hln3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 24 λεπτά πριν, pngts1996 είπε Καλησπέρα σας, Βρίσκομαι στην υπέροχη καλαματα και στην περιοχή όπου μένω πιάνω 4 Mbps (adsl). Επειδή έχω καρκινιάσει θέλησα να βάλω vdsl, να εχω πιο γρηγορη γραμμη αλλα σε vodafone ( παροχος που βρισκομαι τωρα) και κοσμοτε και μου λενε δεν εχει vdsl. Δηλαδή για να έχω καλύτερη γραμμή ιντερνετ πρέπει να μετακομίσω;;;;;; Ειλικρινά έχει κάποιος το ίδιο θέμα η κάποια λύση να προτείνει οτιδηποτε για να έχω πιο γρηγορ ιντερνετ Υπάρχουν και χειρότερα. Σκέψου να μένεις στα 200 μέτρα από γραφεία πολυεθνικών, να έχουν βάλει σχεδόν παντού τριγύρω καφάο VDSL και το δικό σου τετράγωνο να μην έχει διαθεσιμότητα🥲 Αν έχεις καλό σήμα κινητής, μπορείς να δεις αυτή την προσφορά. https://www.vodafone.gr/symvolaio-kinitis-unlimited-cmaa?i_source=homepage-banner&i_medium=banners&i_owner=mk-hv&i_name=20220317-hv-unlimited-ultra
pngts1996 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Οποτε η μονη λυση ειναι καρτα σιμ με απεριοριστα και αγιος ο θεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα