Basilhs23___ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, SPY_oo7 είπε Εγω πάντως εχω γνωστο που έβγαλε κανονικα ταυτοτητα στον 12 χρονο γιο του παντως Άλλο πράγμα λέμε στο thread, άλλο λες. Αφορά στο αν επιτρέπεται η αν κάποιοι απαγορεύουν πώληση αγαθών σε ανήλικους και όχι άμα μπορείς να βγάλεις ταυτότητα στα 12. Την δική μου την είχα βγάλει στα 15-16 πριν πολλά χρόνια, οπότε λογικά θα μπορείς να βγάλεις και σε μικρότερη ηλικία εκτός αν απαγορεύεται ρητά από κάποια διάταξη. 1
sistah Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Πριν 1-2 μηνες πηρα τηλεφωνο το Πλαισιο να ρωτησω καποιες λεπτομεριες αποθεματος και τροπου πληρωμης για μια 3070ti. Με ρωτησε αν ειμαι ενηλικας για την περιπτωση που αγοραζα μεσω τηλεφωνου…. Λες και αν ελεγα ψεματα θα μπορουσε να το επιβεβαιωσει. Δεν εχω ξανακουσει τετοια μπαρουφα στην ζωη μου και με ψιλοενοχλησε κιολας απο την στιγμη που εγω δεν εδειξα προθεση για αγορα μεσω τηλεφωνου.
Nabuko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Αν και δεν έχει σχέση με το θέμα Από τον Ιούνιο του 2005 υποχρέωση για την απόκτηση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας. http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang 2
Narayan Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 6:41 ΜΜ, SPY_oo7 είπε Δεν ξερω που σε στεναχώρησα αλλα ειναι αληθεια @narayan Επίσης είναι άσχετο με αυτό που συζητάμε... Στις 30/3/2022 στις 8:34 ΜΜ, petran79 είπε Ανήλικοι πχ μπορούν να αγοράσουν ένα βιντεοπαιχνίδι ή ταινία με σήμα άνω των 18 ή ζητάνε κηδεμόνα και εκεί; Θυμάμαι στο ΗΒ ένα παιδί με είχε παρακαλέσει να μεσολαβήσω για να πάρει το gta3 και δεν του χάλασα το χατίρι. Ξέρω πως UK και Αμερική πέφτει πρόστιμο αν κατάστημα πουλήσει ταινία ή παιχνίδι με σήμανση 18+ σε ανήλικο, εδώ είναι ψιλά γράμματα και ο κάθε καταστηματάρχης κάνει ό,τι θέλει, όπως φαίνεται και με το θέμα του τίτλου. 1
mak3don Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 7:34 ΜΜ, petran79 είπε Ανήλικοι πχ μπορούν να αγοράσουν ένα βιντεοπαιχνίδι ή ταινία με σήμα άνω των 18 ή ζητάνε κηδεμόνα και εκεί; Θυμάμαι στο ΗΒ ένα παιδί με είχε παρακαλέσει να μεσολαβήσω για να πάρει το gta3 και δεν του χάλασα το χατίρι. Μου συνέβη το ίδιο στην Γερμανία επειδή η κάρτα συνδρομής για το Playstation για να παίζεις online γράφει 18+ ζητάνε ταυτότητα και ήταν μέσα στο σούπερ μάρκετ 2 παιδιά με την κάρτα και τα χρήματα στο χέρι και ψαχνανε κάποιον να τούς την αγοράσει. Τελικά την αγόρασα και την έδωσα στα παιδια (16-17ηλικια) μπροστά στην ταμία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα