rainflamingo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα Γερμανός να πάρω δώρο ακουστικά. Είπα στον υπάλληλο τι ήθελα, μου τα πήγε στο ταμείο και εγώ πήγα να περιμένω στην ουρά για ταμείο. Καθώς περίμενα έρχεται ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε και με ρωτάει αν είμαι ενήλικας. Του είπα ναι και μου λέει "Ωραία, γιατί μας έχει δοθεί εντολή να μη πουλάμε σε ανήλικα χωρίς συνοδεία από κηδεμόνα." και έμεινα λίγο. Τον ρώτησα γιατί αλλά η απάντηση ήταν ακόμη πιο περίεργη... "Τι και αν αγοράσει κάτι το παιδί και μετά ο γονιός έρθει και κάνει παράπονα?" μου είπε... Πείτε με περίεργο αλλά δεν είναι υπερβολικό? Οκ, αν ένα μικρό παιδί πήγαινε να πληρώσει με κάρτα, θα μου φαινόταν λογικό να ήταν σε επιφυλακή οι υπάλληλοι. Αλλά αυτό το "Δε πουλάμε σε ανήλικα" μου φάνηκε πολύ τραβηγμένο... 60 ευρώ κόστιζαν μεν, αλλά... δε ξέρω... Εσείς τι άποψη έχετε? Γνωρίζετε κάτι επι του θέματος? Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από rainflamingo
miucce Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Just germanos being germanos Μου θύμησες και την τελευταία φορά που μπήκα σε γερμανο, είδα κάποια ακουστικά στα 18 ευρώ, γκουγκλαρα και βρήκα τα ίδια με 6, με έπιασαν τα γέλια στο μαγαζί και βγήκα με άδεια χέρια 3
The_Judas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, miucce είπε Just germanos being germanos Μου θύμησες και την τελευταία φορά που μπήκα σε γερμανο, είδα κάποια ακουστικά στα 18 ευρώ, γκουγκλαρα και βρήκα τα ίδια με 6, με έπιασαν τα γέλια στο μαγαζί και βγήκα με άδεια χέρια γι αυτό ζητάνε συνοδεία κηδεμόνα. φαντάσου να ήσουν ανηλίκος και να τα είχες αγοράσει. μετά θα έρχονται ο κηδεμόνας σου για παράπονα. 2
rainflamingo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, The_Judas είπε γι αυτό ζητάνε συνοδεία κηδεμόνα. φαντάσου να ήσουν ανηλίκος και να τα είχες αγοράσει. μετά θα έρχονται ο κηδεμόνας σου για παράπονα. Άμα δεν είχα κουπόνι των 20 για να τα πάρω φτηνότερα (στα 40) από skroutz/bestprice (στα 50) ούτε απ έξω δε θα πέρναγα…😂 still ο,τι πιο wtf έχω ακούσει μέχρι σήμερα σε μαγαζί 😩 2
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 29/3/2022 στις 10:55 ΜΜ, rainflamingo είπε "Τι και αν αγοράσει κάτι το παιδί και μετά ο γονιός έρθει και κάνει παράπονα?" Μάλλον αυτός που έβγαλε -αν έβγαλε- τέτοια πολιτική έπαθε κάτι αντίστοιχο με τη μητέρα μου: Με τα χρήματα από τα κάλαντα, αγόρασε μια φωτογραφική μηχανή (γύρω στο '80) και τη πήρε η γιαγιά μου (μητέρα της) και την επέστρεψε στο μαγαζί. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από Τέρης Α. 1
gorge18 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 27 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Μάλλον αυτός που έβγαλε -αν έβγαλε- τέτοια πολιτική έπαθε κάτι αντίστοιχο με τη μητέρα μου: Με τα χρήματα από τα κάλαντα, αγόρασε μια φωτογραφική μηχανή (γύρω στο '80) και τη πήρε η γιαγιά μου και την επέστρεψε στο μαγαζί. Υπηρχε Γερμανος τοτε; Λες να την πηγαν εκει και απο τοτε υιοθέτησαν την πολιτική αυτη; 😮
TheoAlex50 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Πιο πολύ για γραμμή του συγκεκριμένου καταστήματος ακούγεται. Δεν νομίζω να ισχύει για το σύνολο του Γερμανού/Cosmote.
lector Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Ο γερμανος με τις τιμες που εχει εγω απορω πως γινεται να πουλαει και σε ενηλικες. 4
czarjuly Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Υπάρχει νομοθεσία που να απαγορεύει την πώληση σε ανήλικους σε καταναλωτικά αγαθά;(πλην τσιγάρα ,αλκοόλ;)
StamTheMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Οι κλασσικες βλακειες του Γερμανου. Νταβατζιλικια στις εγγυησεις,οκ,το καταλαβαινω,να μην ψωνιζει ο ανηλικος γιατι θα ερθει ο κηδεμονας για παραπονα; Ουτε απ'εξω μην περνατε παιδια,μαυρο.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Είμαστε ενήλικες,έως πολύ ενήλικες.Τι μας νοιάζει;
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Διαβάζοντας τον τίτλο, άλλο πράγμα μου ήρθε στο μυαλό. Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα στα μαγαζιά, ίσως ορισμένα πράγματα πάνω από κάποιο κόστος η ειδικά είδη και κωδικοί να μην επιτρέπεται από τις πολιτικές κάποιων μαγαζιών. Αυτό με τους γονείς είναι από την μία σεβαστό αλλά από την άλλη απλά μια βλακεια, εδώ ο ανήλικος έχει δικαίωμα ψήφου, δεν θα μπορεί να αγοράσει μόνος του; Η αιτιολογία για τον γονεα που θα κάνει παράπονα έχει κάποια λογική αλλά δεν μπορεί να είναι καθολική για τα πάντα. Πάντως, εποχές αρχών 2000 έμπαινες και αγόραζες άνετα. Θυμάμαι είχα πάρει από microland μια κάρτα γραφικών nvidia geforce fx5200 διότι η παλιά mx400 χάλασε. Σε άλλο μαγαζί που είχα πάει με κάτι συμμαθητές για την ίδια κάρτα μου είπαν μια τιμή υψηλότερη από το ποσόν που είχα μαζέψει, άπειρος σε αγορές και τέτοια τότε τους λέω δεν έχω τόσα χρήματα, μετά μου λέγαν οι συμμαθητές ότι γίναμε ρεζίλι. Μια άλλη φορά είχα αγοράσει από Παπασωτηριου ένα cd γεμάτο ιούς και hacking tools όπως και κάποια γνήσια antivirus, με έκραζαν οι συμμαθητές μου που δεν κάθισα να τα πάρω από αντιγραφαδικο και πλήρωνα για γνήσια. 2
l337 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δεν υπάρχει τέτοια πολιτική της cosmote evalue για το συνεργαζόμενο δίκτυο Γερμανός. Πιο πολύ για πολιτική του συγκεκριμένου καταστήματος ακούγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα