Προς το περιεχόμενο

Γραμμή τηλεφώνου και ίντερνετ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά θέλω την γνώμη σας η έστω αν έχετε κάποια λύση στο πρόβλημα μου αγόρασα σπίτι σε μια περιοχή ανάμεσα σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη σε ένα χωριό λοιπόν το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει σήμα σε τηλεόραση παρά μόνο τα ΕΡΤ...(τουλάχιστον τα βλέπουμε και τα πληρώνουμε.....) Λοιπόν ψάχνουμε εταιρεία που να έχει υπηρεσίες στην περιοχή κλασικά μόνο ο ΟΤΕ και πάω να κάνω σύνδεση και στο καρφί λέω βάλε και ένα cosmote TV γιατί ήδη γνώριζα το πρόβλημα με την τηλεόραση βάζω και ένα μπουστερ με SIM για καλύτερο ίντερνετ περνάνε λοιπόν 10 μέρες με περνούν και μου λένε όλα κομπλέ με της μέτρησης να περιμένω τηλ από τεχνικό και να έρθει να κάνει της σύνδεσης λες οκ μετά από 5 μέρες με παίρνει ο τεχνικός και με ρωτάει που είναι το σπίτι του στέλνω με gps ακριβώς την τοποθεσία μου λέει οκ θα σε ξανά πάρω τηλ να σου πω ποτέ θα έρθω μετά από 2 μέρες λαμβάνω μηνύμα ότι δεν υπάρχει γραμμή ούτε για τηλέφωνο.... Και εκτός από αυτό μου στέλνουν και λογαριασμό για το cosmote TV που δεν έχω ενεργοποιήσει καν ακόμα τώρα τι μπωρο να κάνω και ξανά λεω σε χωριό που το σπίτι είχε καφαο για τηλέφωνο...τώρα στον βρόχο δεν ξέρω για πείτε μου την γνώμη σας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, elzonos είπε

μετά από 2 μέρες λαμβάνω μηνύμα ότι δεν υπάρχει γραμμή ούτε για τηλέφωνο....

Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, είναι πιθανό να μην υπάρχουν καθόλου διαθέσιμες γραμμές, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σε συνδέσουν (το αν είναι λογικό να συμβαίνει αυτό σε μια χώρα του πρώτου κόσμου εν έτη 2022 είναι άλλη ιστορία).

σε χωριό που το σπίτι είχε καφαο για τηλέφωνο...τώρα στον βρόχο δεν ξέρω για πείτε μου την γνώμη σας...

(Μάλλον μιλάμε για γραμμές στο δίκτυο του ΟΤΕ διαθέσιμες σε συνδρομητές, όχι για την γραμμή απο το καφάο μέχρι το σπίτι σου)

Και εκτός από αυτό μου στέλνουν και λογαριασμό για το cosmote TV που δεν έχω ενεργοποιήσει καν ακόμα τώρα τι μπωρο να κάνω

Προφανώς δεν πρέπει να πληρώνεις υπηρεσίες για τηλέφωνο και internet από την στιγμή που δεν μπορούν να σε ενεργοποιήσουν. Τώρα για cosmote TV δεν ξέρω τι παίζει με τους όρους, και αν έχουν δικαίωμα να στο χρεώνουν επειδή θεωρητικά θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις κάπου αλλού που έχεις internet. Δοκίμασε να πάρεις την εξυπηρέτηση μήπως και βγάλεις άκρη.

Edit: Τώρα είδα το post του gorge18, σε περίπτωση που δεν κατάλαβα καλά, και ήθελες μόνο TV. Προφανώς απλά τους λες για δορυφορική και ακυρώνεις τηλέφωνο&Internet.

(Υπάρχει μια (νόμιμη) δορυφορική επιλογή, που πληρώνεις ένα πόσο εφάπαξ (γύρω στα 160ευρώ αν δεν κάνω λάθος) και πιάνεις δορυφορικά τα ελευθέρα κανάλια για πάντα. Δεν ξέρω περισσότερα, το έχω δει το σύστημα από έναν ξάδελφο στο χωριό μου που το έχει, ρώτα κάποιων που κάνει δορυφορικές εγκαταστάσεις, θα ξέρει.)

Αναφορά σε κείμενο

η έστω αν έχετε κάποια λύση στο πρόβλημα μου

Στο δια ταύτα: Αν τελικά δεν σου βρούν γραμμή, και δεν μπορέσουν να σου παρέχουν τηλέφωνο&ιντερνέτ, μια λύση θα ήταν να πάρεις ένα πακέτο με άπειρα data (μάλλον της cosmote) και σε συνδυασμό με ένα 4G router να έχεις internet για δικιά σου χρήση και για το cosmote TV (αφού βεβαιωθείς οτι αυτό δουλεύει σε mobile δίκτυο του ΟΤΕ).

Επεξ/σία από Sudowoodo

Το οτι εχει καφαο δεν συμμενει οτι εχει και γραμμη. Τους λες δια δορυφορική τηλεόραση και τα υπόλοιπα ακυρα... Δεν ξερω αν μπορουν να σου δώσουν μονο με το booster απο την κινητή..

Η έλλειψη δικτυου ειναι η χειρότερη περίπτωση που μπορεις να αντιμετωπίσεις και μάλιστα σε χωριο ακομα χειρότερα.

Μπορεις να ζητήσεις επεκταση του δικτύου αλλα εχει μεγάλο κόστος

Καλησπέρα παιδιά θέλω την γνώμη σας η έστω αν έχετε κάποια λύση στο πρόβλημα μου αγόρασα σπίτι σε μια περιοχή ανάμεσα σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη σε ένα χωριό λοιπόν το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει σήμα σε τηλεόραση παρά μόνο τα ΕΡΤ...(τουλάχιστον τα βλέπουμε και τα πληρώνουμε.....) Λοιπόν ψάχνουμε εταιρεία που να έχει υπηρεσίες στην περιοχή κλασικά μόνο ο ΟΤΕ και πάω να κάνω σύνδεση και στο καρφί λέω βάλε και ένα cosmote TV γιατί ήδη γνώριζα το πρόβλημα με την τηλεόραση βάζω και ένα μπουστερ με SIM για καλύτερο ίντερνετ περνάνε λοιπόν 10 μέρες με περνούν και μου λένε όλα κομπλέ με της μέτρησης να περιμένω τηλ από τεχνικό και να έρθει να κάνει της σύνδεσης λες οκ μετά από 5 μέρες με παίρνει ο τεχνικός και με ρωτάει που είναι το σπίτι του στέλνω με gps ακριβώς την τοποθεσία μου λέει οκ θα σε ξανά πάρω τηλ να σου πω ποτέ θα έρθω μετά από 2 μέρες λαμβάνω μηνύμα ότι δεν υπάρχει γραμμή ούτε για τηλέφωνο.... Και εκτός από αυτό μου στέλνουν και λογαριασμό για το cosmote TV που δεν έχω ενεργοποιήσει καν ακόμα τώρα τι μπωρο να κάνω και ξανά λεω σε χωριό που το σπίτι είχε καφαο για τηλέφωνο...τώρα στον βρόχο δεν ξέρω για πείτε μου την γνώμη σας...

Ενημερώνεις τον ΟΤΕ πως δεν επιθυμείς την υπηρεσία TV χωρίς τηλεφωνία και βλέπεις.
Για υπηρεσίες internet, αν έχεις καλό σήμα κινητής, έχει ακόμα προσφορά η voda για απεριόριστα δεδομένα
https://www.vodafone.gr/symvolaio-kinitis-unlimited-cmaa?i_source=homepage-banner&i_medium=banners&i_owner=mk-hv&i_name=20220317-hv-unlimited-ultra

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...