VasKag Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Φιλος, μου εφερε ενα kingston datatraveler G4 16gb, το οποιο παρουσιαζει το εξης προβλημα. Ξαφνικα, ενα πρωι εγινε write protected και δε μπορει να σβηστει ουτε να γινει format. Δοκιμασα διαφορες λυσεις που βρηκα στο google (πχ registry edit, third party software), αλλα δεν δουλεψε τιποτα. Τα αρχεια που εχει μεσα, διαβαζονται και αντιγραφονται κανονικα. Υπαρχει τροπος να βγει το write protect ή το usb εγινε corrupt και χαλασε?
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 29/3/2022 στις 9:38 ΜΜ, VasKag είπε χαλασε? Ναι. Αν έχει εγγύηση (5 χρόνια τουλάχιστον) μπορεί να του το αλλάξει το κατάστημα με νέο. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από Τέρης Α. 1
VasKag Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν εχει κατι σημαντικο μεσα, με την εννοια των προσωπικων δεδομενων. θα τον ρωτησω ποσο καιρο το εχει και αν ειναι στην εγγυηση. Μου κανει εντυπωση παντως, γιατι το μηνυμα που βγαζει παραπεμπει σε κλειδωμα που γινεται οταν το στικακι εχει built-in διακοπτη για write protect. Ενω αυτο δεν εχει. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από VasKag
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, VasKag είπε το μηνυμα που βγαζει παραπεμπει σε κλειδωμα που γινεται οταν το στικακι εχει built-in διακοπτη για write protect Όταν φτάνει κοντά στην αποτυχία, έχει αυτή τη δικλείδα ώστε ο χρήστης να πάρει τα δεδομένα του και να πάψει να το χρησιμοποιεί ώστε να μην τα χάσει ξαφνικά. Συνέβη και σε εμένα με κάρτα SD αλλά και σε άλλα μέλη με στικάκια. 2
VasKag Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μακαρι να συνεβαινε και σε μενα αυτο και με τις sd καρτες. Κατα καιρους, οσες εχουν χαλασει, ειναι μια και εξω. Ευτυχως ηταν εντος εγγυησης, οποτε αλλαχτηκαν. 1
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 On 29/03/2022 at 21:38, VasKag said: Φιλος, μου εφερε ενα kingston datatraveler G4 16gb, το οποιο παρουσιαζει το εξης προβλημα. Ξαφνικα, ενα πρωι εγινε write protected και δε μπορει να σβηστει ουτε να γινει format. Δοκιμασα διαφορες λυσεις που βρηκα στο google (πχ registry edit, third party software), αλλα δεν δουλεψε τιποτα. Τα αρχεια που εχει μεσα, διαβαζονται και αντιγραφονται κανονικα. Υπαρχει τροπος να βγει το write protect ή το usb εγινε corrupt και χαλασε? το ιδιο επαθα με kingston 32gb.δοκιμασα διαφορα και απλα καταλαβα οτι παει τενεκε οπως και πηγε.και πηρα καινουριο.οπως λενε απλα εφτασε η ωρα του και κλειδωνει αυτοματα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα