Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Thresh είπε

Και ρωτάω, πότε είχε γίνει αυτό (να φτάσει δλδ τόση διαφορά από msrp) παλιότερα και δεν το είχα παρει χαμπάρι?

Btw το MSRP είναι για RETAIL Price, όχι χονδρικής για να βάζουν όλοι αυτοί που λες καπέλα.

Δεν ειναι τελικη τιμη παντως. Τα msrp δεν συμπεριλαμβανουν ΦΠΑ, λογω οτι κυριως στις ΗΠΑ καθε πολιτεια εχει αλλο ΦΠΑ. Btw το msrp ειναι προτεινομενη τιμη (Manufacturer Suggested Retail Price)

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, SabotazNic said:

Δεν ειναι τελικη τιμη παντως. Τα msrp δεν συμπεριλαμβανουν ΦΠΑ, λογω οτι κυριως στις ΗΠΑ καθε πολιτεια εχει αλλο ΦΠΑ. Btw το msrp ειναι προτεινομενη τιμη (Manufacturer Suggested Retail Price)

Ναι που συνήθως το τηρούσαν πάνω κάτω, όχι +200 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Thresh είπε

Ναι που συνήθως το τηρούσαν πάνω κάτω, όχι +200 ευρώ.

Τι προσπαθείς να του εξηγήσεις τώρα;; 

Ειναι ο ίδιος που πετούσε αρλούμπες στο θέμα με τα σουβλάκια για να δικαιολογηση τις τιμές που είναι στο Θεό... 

Δημοσ.

Δηλαδή τι θέλετε για να κάνετε επιτέλους το 1999 σε 2000 ένα λεπτό είναι ρε τι σε εμποδίζει να την βάλεις 2000;;;

Άσε είναι θέμα marketing ε;

Δημοσ.
Στις 30/3/2022 στις 3:52 ΠΜ, pok0 είπε

Πολυ καλα κανουν οι εταιριες και πουλανε σε αυτες τις τιμες. Οσο υπαρχουν κοροϊδα που αγοραζουν σε αυτες τις τιμες τοσο θα αυξανουν τις τιμες τους και θα ηταν και μαμακες αν δεν το κανανε.

Εγω παλι αν μου βγαζει 7 ευρω την ημερα καλα ειναι. Τωρα αν εσυ την θες για παιχνιδια....

Δημοσ.
8 hours ago, George268 said:

Εγω παλι αν μου βγαζει 7 ευρω την ημερα καλα ειναι. Τωρα αν εσυ την θες για παιχνιδια....

Ωραια το διορθώνω. Αφου υπαρχουν ατομα που αγοραζουν καρτες σε αυτες τις τιμες για να παιζουν Καντερ Στραικ και οχι για δουλεια, καλα κανουν οι εταιριες και πουλανε τοσο.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 30/3/2022 στις 12:27 ΠΜ, agap είπε

Είναι προφανές πλέον ότι πέρασε η εποχή που η καλύτερη κάρτα κόστιζε το πολύ 500 ευρώ.Με αυτές τις τιμές το gaming χάνει το ενδιαφέρον του σε pc.

Είναι σαν να υπάρχει στην αγορά μόνο Mercedes και Bmw  για να πάρει κάποιος καινούριο αυτοκίνητο να κάνει την δουλειά του και τίποτα φθηνότερο.

Ολοι θα οδηγηθούν στις κονσόλες με αυτή την τακτική και άσε την ΝVIDIA να πουλάει κάρτες γραφικών με τιμές καινούριου δικύκλου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου !

Πάλι απευθύνεται στους miners που θα κάνουν απόσβεση...και όχι στον απλό χομπίστα που θέλει απλά να παίξει να ευχαριστηθεί ! 

Καλά το 2008 κόστιζε 800 η 8800 ultra και δεν μπορούσε να παίξει τα πιο βαριά παιχνίδια σε 1080p ultra. Το 2001 έπαιζε η ti 128 εγώ είχα mx 440 και είχαν πάνω από 400 η τοπ 600 και έπαιζαν κάτι παιχνίδια που σήμερα η on board παίζει 200 φορές καλύτερα. Έχει ανέβει πολύ η τεχνολογία για αυτό ανεβαίνουν και οι τιμές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...