Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, SabotazNic said:

Δεν ρωτησα αν πιανει 60 fps στο 90% των games, αλλα αν σε υπερκαλυπτει ακομα και στα πιο βαρια games σε 1440p και 4k. Γιατι, αν ισχυει, μαλλον ειμαστε κοροιδα εμεις με τις 3000.

και 60 fps, ειδικα για e-sports games, δεν ειναι και τελειο. 

Νομίζω ότι 2κ και 4κ είναι λίγο. Πρέπει να μιλάμε για 8κ και πάνω 😀

7 hours ago, SabotazNic said:

Το υποστηριζεις καπου αυτο?

Ναι στο ότι την είχα δοκιμάσει σε φίλο μου (γτ εγώ δεν είμαι hardcore gamer) με settings 144hz 1080p. Άλλα games σε medium (cod) και άλλα σε high/ultra high (fortnite).

6 hours ago, agap said:

Είναι προφανές πλέον ότι πέρασε η εποχή που η καλύτερη κάρτα κόστιζε το πολύ 500 ευρώ.Με αυτές τις τιμές το gaming χάνει το ενδιαφέρον του σε pc.

Είναι σαν να υπάρχει στην αγορά μόνο Mercedes και Bmw  για να πάρει κάποιος καινούριο αυτοκίνητο να κάνει την δουλειά του και τίποτα φθηνότερο.

Ολοι θα οδηγηθούν στις κονσόλες με αυτή την τακτική και άσε την ΝVIDIA να πουλάει κάρτες γραφικών με τιμές καινούριου δικύκλου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου !

Πάλι απευθύνεται στους miners που θα κάνουν απόσβεση...και όχι στον απλό χομπίστα που θέλει απλά να παίξει να ευχαριστηθεί ! 

Λες όλο αυτό με τις ελλείψεις να γίνεται για να πάει ο κόσμος στις κονσόλες κι άρα σε συνδρομητικά μοντέλα; (ή να αγοράζουν τα games 50+ ευρώ π εχουν στις κονσόλες).

Θα μπορούσε αλλά οι nVIDIA/AMD τι κέρδος έχουν από αυτό; κάρτες βγάζουν όχι παιχνίδια. Λογικά θα είναι συνεννοημένοι αλλά δεν ξέρω ρε συ...

6 hours ago, BlurayMoviesGreece said:

Το "σκουπιδι" 4060 λενε οτι θα αποδιδει περιπου οσο μια 3080 και στο Ray Tracing οσο μια 3090.
Ποσοι εχουν 3080;
Ποσοι θα ηθελαν να εχουν μια 3080;
Ποσο κοστιζει μια 3080 που δεν θα επρεπε να κοστιζει η 4060;
Αν η 2060 παιζει τα παντα η 4060 που θα ειναι 100 φορες καλυτερη γιατι τη θεωρεις σκουπιδι;
Το MSRP πιστευω οτι θα ειναι καπου 500$ στην Ευρωπη αντε να εχει 550€.
(συνηθως οσο εχει σε δολαρια μεταφερεται στον ιδιο αριθμο euro δηλαδη σε normal συνθηκες θα ειναι 500€).

Άσε τι λένε. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποδίδει καλύτερα από την 3080. Προφανώς η τεχνολογία προχωράει και οι απαιτήσεις αλλάζουν. Δεν γίνεται να λέμε "ΟΥΑΟΥ" επειδή η 4060 μπορεί να είναι καλύτερη από 1080/2070. Όχι. Είναι μια μέτρια σειρά ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ για 1080p gaming. (έχεις δίκιο ίσως υπερέβαλα λίγο. η χχ50 είναι σκουπίδι σειρά. η χχ60 είναι μέτρια προς καλή)

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pok0 είπε

Πολυ καλα κανουν οι εταιριες και πουλανε σε αυτες τις τιμες. Οσο υπαρχουν κοροϊδα που αγοραζουν σε αυτες τις τιμες τοσο θα αυξανουν τις τιμες τους και θα ηταν και μαμακες αν δεν το κανανε.

Υπάρχουν οι miners στη γωνία που αγοράσουν για σένα, για μένα και όλο το στόκ μαζί μονομιάς ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε

Άσε τι λένε. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποδίδει καλύτερα από την 3080. Προφανώς η τεχνολογία προχωράει και οι απαιτήσεις αλλάζουν. Δεν γίνεται να λέμε "ΟΥΑΟΥ" επειδή η 4060 μπορεί να είναι καλύτερη από 1080/2070. Όχι. Είναι μια μέτρια σειρά ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ για 1080p gaming. (έχεις δίκιο ίσως υπερέβαλα λίγο. η χχ50 είναι σκουπίδι σειρά. η χχ60 είναι μέτρια προς καλή)

Δεν ειπα καλυτερα ειπα το ιδιο με μια 3080,ακομα και αν ειναι αναμεσα σε 3070ti και 3080 παλι ειναι μεγαλη διαφορα απο μια 3060.
Ουτε την xx50 θα ελεγα σκουπιδι,ειναι μια κατηγορια που καλυψε αρκετων τις αναγκες αναλογικα και με το κοστος τους.
Σκουπιδι θα ελεγα πχ την RX 6500XT.
Δεν ειναι καν GPU,αρχικα φτιαχτηκε για να δουλευει σε laptops ΜΑΖΙ με την APU και την πεταξαν πανω σε μια πλακετα.
Δεν εχει encoder,ειναι μονο 4gb, εχει μονο 2 εξοδους και ειναι Pci express 4 x4 lanes, αν εχεις την ατυχια να εχεις PCIe 3.0 τοτε ειναι ριμαδι.(πολλοι με AMD εχουν μεινει στο PCIe 3.0)

Επισης μη ξεχνας οτι το MSRP αφορα την τιμη της Reference καρτας σε δολαρια,αν βαλεις μεταφορικα φορους να ερθει Ευρωπη και εχεις αποφασισει να παρεις την "ASUS RoG Strix OC τα παντα ολα μεσα" θα τη πληρωσεις 200-300€ παραπανω,αν παρεις καμια Manli,Palit,Colorful με ενα φιρφυρονι να τιγανιζει πατατες θα εχει 100€ πανω απο την MSRP.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, aggelos_ είπε

Γουστάρω! Με το που πάει 100 ευρώ, την πήρα!

ναι ναι και εγω αλλα πρεπει αλλα τοσα για τροφοδοτικο,δεν γινεται οπως ειναι με τo υπαρχων!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο σας φαίνεται περίεργη η τιμή της 3090Ti.

Ο νόμος του Moore είναι σαφής:

"Κάθε δύο χρόνια ο αριθμός τρανζίστορ στις επεξεργαστικές μονάδες θα διπλασιάζεται"

Ε, αφού δεν μπορούν να το καταφέρουν με τα τρανζίστορ, το κάνουν με τις τιμές.

Ουσιαστικά το ίδιο πράγμα. Για να μήν πώ ότι έχουμε μείνει πίσω και οι τιμές έπρεπε να είναι πιό πάνω.

Πρακτικά χάρη μας κάνει η Nvidia με τόσο χαμηλές τιμές.

Επεξ/σία από panther_512
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, aggelos_ είπε

Γουστάρω! Με το που πάει 100 ευρώ, την πήρα!

Το 2032 νομιζω δεν θα αξίζει η κάρτα 😂

Εκτος αν παιζεις παιχνίδια 10 ετιας

😭

Επεξ/σία από kinitos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Ναι στο ότι την είχα δοκιμάσει σε φίλο μου (γτ εγώ δεν είμαι hardcore gamer) με settings 144hz 1080p. Άλλα games σε medium (cod) και άλλα σε high/ultra high (fortnite).

CoD και fortnite σε 1080 είναι η υπερκάλυψη σε βαριά games. Μάλιστα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Η 3050 που θεωρείς σκουπίδι σειρά, έχει σχεδόν τις ίδιες επιδόσεις με την 2060 που σε υπερκαλύπτει, σε αρκετά πιο κάτω msrp πάντως 😊

Κατά τ άλλα, να'χαμε να λέγαμε. 

Δημοσ.

Αυτά είναι τα first world problems παιδιά άλλοι δουλεύουν για δύο δολλάρια στην Ινδία και καθόμαστε μερικοί και κάνουν δημοπρασία στις κάρτες γραφικών.

• Sad 1
Δημοσ.

Τυχερούληδες τώρα που ακρίβηνε η βενζίνη ευκαιρία να πουλήσετε το αυτοκίνητο να πάρετε την κάρτα γραφικών lol

Δημοσ.
10 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Δεν ρωτησα αν πιανει 60 fps στο 90% των games, αλλα αν σε υπερκαλυπτει ακομα και στα πιο βαρια games σε 1440p και 4k. Γιατι, αν ισχυει, μαλλον ειμαστε κοροιδα εμεις με τις 3000.

και 60 fps, ειδικα για e-sports games, δεν ειναι και τελειο. 

Χωρίς να έχω όρεξη για flame ναι είσαστε κορόιδα.Αντικειμενικά το performance / value είναι αίσχος.Επίσης να θυμίσω πως τα παιχνίδια δεν σχεδιάζονται βάση τον δεκάδων gpu εκεί έξω…

Απαντάω σε όλα τα μηνύματα σου παρόλο που κάνω παράθεση ένα.

Κάπου εδώ να πω πως το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς και της 10ετίας έτσι όπως πάει ούτε ray tracing έχει , ούτε καν σκιά έχει ο χαρακτήρας στα περισσότερα σημεία του game , οι χαρακτήρες δεν ανοίγουν τα στόματα καν όταν μιλάνε , τα γραφικά του θυμίζουν game του 2015, σε 8κ να το παίξεις διαφορά δεν έχει.H fromsoft παραδίδει μαθήματα gaming.

Γούστο σου καπέλο σου που τα έσκασες για σειρά 3xxx αλλά μην προσπαθείς να το περάσεις σαν λογική / worthy αγορά όταν όλος ο πλανήτης γνωρίζει το κάκιστο value for money της σειράς.

• Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...