venuets Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 σημερα το Speedport 2 Plus που ειχα στην γραμμη του OTE 100Mbps παρεδωσε πνευμα Πηγα σε καταστημα για να μου δωσουν εξοπλισμο αντικαταστασεις! Μου εδωσαν το ZTE H1600 ειναι καλο η για πεταμα; Μεχρι στιγμης οτι εξοπλισμο ZTE εχω πιασει ηταν για πεταμα
venuets Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Λογικα θα μου το αλλαξουν ξανα γιατι μου εκαναν αναβαθμιση τα 100 σε 200 σημερα προσεξα οτι μαζευει αρκετα FEC
jkoukos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δεν θα σου το αλλάξουν, διότι αυτό δίνουν τώρα (αντί των προηγούμενων Speedport) καθώς παίζει μια χαρά ακόμη και 300άρι πακέτο ταχύτητας αν δώσουν στο μέλλον.
venuets Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, jkoukos είπε Δεν θα σου το αλλάξουν, διότι αυτό δίνουν τώρα (αντί των προηγούμενων Speedport) καθώς παίζει μια χαρά ακόμη και 300άρι πακέτο ταχύτητας αν δώσουν στο μέλλον. Λέει τίποτα σαν εξοπλισμός ; εννοώ είναι καλό η θα τρέχουμε ; το μόνο που βλέπω είναι να μαζεύει λάθη !
jkoukos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Καλός ακούγεται από χρήστες. Είναι νωρίς να βγει συμπέρασμα, αφού πρόσφατα ξεκίνησε να το δίνει. Τα λάθη μπορεί να είναι λογικά, διότι τώρα αυξήθηκαν οι χρησιμοποιούμενες συχνότητες αφού άλλαξες πακέτο ταχύτητας, σε σχέση με την εσωτερική ή εξωτερική καλωδίωση.
venuets Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, jkoukos είπε Καλός ακούγεται από χρήστες. Είναι νωρίς να βγει συμπέρασμα, αφού πρόσφατα ξεκίνησε να το δίνει. Τα λάθη μπορεί να είναι λογικά, διότι τώρα αυξήθηκαν οι χρησιμοποιούμενες συχνότητες αφού άλλαξες πακέτο ταχύτητας, σε σχέση με την εσωτερική ή εξωτερική καλωδίωση. Εσωτερικη καλωδιοση UTP 6 απο εκει που συνδεει ο ΟΤΕ μεχρι το ρουτερ! Χωρις πριζες η οτιδιποτε απλα το καλωδιο μεσα σε καναλακια ! νομιζω καλυτερα ετσι απο παλιες τηλεφωνικες καλωδιωσης εξωτερικα οτι εχει κανει ο ΟΤΕ παντως οπτικη ειναι μεχρι την καμπινα αρα λογικα απλο καλωδιο μεχρι το σπιτι !
michalis412 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, venuets είπε Λέει τίποτα σαν εξοπλισμός ; εννοώ είναι καλό η θα τρέχουμε ; το μόνο που βλέπω είναι να μαζεύει λάθη ! τα fec νομιζω δεν πρεπει να σε απασχολουν ειναι λαθη που διωρθωνει τα crc ειναι τα σημαντικα και απο αυτα εχεις 0 οποτε μια χαρα νομιζω εισαι
venuets Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πολυ καλο το ρουτερ για την 200mbps γραμμη εικονες απο σημερα το πρωι ! gaming LOL eune - Euw 48ms - 250ms PubG 55ms - 280ms CS 49ms - 270ms CRC error Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από venuets
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 On 30/03/2022 at 14:23, venuets said: Λέει τίποτα σαν εξοπλισμός ; εννοώ είναι καλό η θα τρέχουμε ; το μόνο που βλέπω είναι να μαζεύει λάθη ! φυσιολογικοτατα λαθη
venuets Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, poulinos είπε φυσιολογικοτατα λαθη Ελπίζω να τρολλαρεις ❤️❤️
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 4 minutes ago, venuets said: Ελπίζω να τρολλαρεις ❤️❤️ οχι σοβαρα το λεω.οταν θα εχεις θεμα με την συνδεση σου θα το καταλαβεις που θα βλεπεις τα fec να ανεβαινουν σαν πυραυλο της nasa
venuets Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, poulinos είπε οχι σοβαρα το λεω.οταν θα εχεις θεμα με την συνδεση σου θα το καταλαβεις που θα βλεπεις τα fec να ανεβαινουν σαν αεροπλανο που κανει ελευθερη πτωση με καθε refresh Σήμερα έδωσα πίσω το zte h1600 και μου έδωσαν ένα speedport smart και περιμένω να μου αλλάξουν το προφίλ σε fast path πάλι. Με το άλλο ανά 15 λεπτά έπεφτε το νετ. Με αυτό εδώ και 4 ώρες είναι μια χαρά με 0 error fec/crc και περιμένω απλα να μπει το fast path η καλύτερα setting για interleaved
Andresalonika Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Στην δεύτερη εικόνα έχεις 0 CRC σε 1 ώρα και 50 λεπτά ενώ στις 3 μαζεμένες έχεις μαζέψει χιλιάδες σε μόλις 2,5 λεπτά. Περίεργο...
venuets Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 στην πρωτη εικονα ειναι η γραμμη χωρις να εχει γινει χρηση απλα ειχε μπει το ρουτερ και δεν ασχολειθηκα μετα ανοιξα το pc τσεκαρα τι γινετε και περιμενα να δω πως παει ! μολις ειπα να μπω για ενα game η γραμμη επεφτε εκανε dc και μαζευε λαθη. Δοκιμασα τα παραπανω game μετα πηρα οτε και μ ειπαν να φτιαξουν το προφιλ αρχισανε το CRC η γραμμη να πεφτει με την μια και μ ειπαν να αλλαξω ρουτερ βαλαμε το SpeedPort Smart 3 και τωρα οντως δεν βλεπω ουτε ενα ερρορ αλλα το ms απο εκει π ειχα 49-54 max σε game τωρα ειναι 60min - 80 max σε interleave χωρις fastpath ενω πριν ειχα fastpath
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 On 31/03/2022 at 23:43, venuets said: στην πρωτη εικονα ειναι η γραμμη χωρις να εχει γινει χρηση απλα ειχε μπει το ρουτερ και δεν ασχολειθηκα μετα ανοιξα το pc τσεκαρα τι γινετε και περιμενα να δω πως παει ! μολις ειπα να μπω για ενα game η γραμμη επεφτε εκανε dc και μαζευε λαθη. Δοκιμασα τα παραπανω game μετα πηρα οτε και μ ειπαν να φτιαξουν το προφιλ αρχισανε το CRC η γραμμη να πεφτει με την μια και μ ειπαν να αλλαξω ρουτερ βαλαμε το SpeedPort Smart 3 και τωρα οντως δεν βλεπω ουτε ενα ερρορ αλλα το ms απο εκει π ειχα 49-54 max σε game τωρα ειναι 60min - 80 max σε interleave χωρις fastpath ενω πριν ειχα fastpath στο Fast path δεν θα εχεις fec errors οσο ξερω αφου δεν γινεται διορθωση λαθων. γενικως αν εχεις προβληματα τα errors θα ανεβαινουν κατα χιλιαδες.ειχα τεσταρει με argus analyzers γραμμες που ειχαν θεμα και τα errors πηγαιναν ταπα ανα χιλιαδες ανεβαιναν. errors αργα ή γρηγορα θα εχεις ειτε crc ειτε errors.μπορει να ειναι λιγα αλλα θα εχεις.δυσκολο σε χαλκο να μην εχεις. σε interleave θα εχεις λιγοτερα errors αφου θα εισαι πιο stable αλλα με περισσοτερο ping. On 31/03/2022 at 18:31, venuets said: Σήμερα έδωσα πίσω το zte h1600 και μου έδωσαν ένα speedport smart και περιμένω να μου αλλάξουν το προφίλ σε fast path πάλι. Με το άλλο ανά 15 λεπτά έπεφτε το νετ. Με αυτό εδώ και 4 ώρες είναι μια χαρά με 0 error fec/crc και περιμένω απλα να μπει το fast path η καλύτερα setting για interleaved θα αγοραζα κανα fritz. παντως τα errors που εδειξες δεν δικαιολογουσαν να εχεις αποσυνδεσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα