Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολ@

Είμαι άσχετη και βρίσκομαι σε απόγνωση. 

Έχω στο μυαλό μου να αγοράσω έναν σταθερό υπολογιστή που να μπορεί να τρέξει τα εξής προγράμματα:: 1) Adobe (Premier Photoshop Illustrator), 2) Character Creator, 3) Unity, 4) Zebrush.
Αν έχετε καμία πρόταση θα με βοηθούσατε πολύ. 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, karamellitsa είπε

Καλησπέρα σε ολ@

Είμαι άσχετη και βρίσκομαι σε απόγνωση. 

Έχω στο μυαλό μου να αγοράσω έναν σταθερό υπολογιστή που να μπορεί να τρέξει τα εξής προγράμματα:: 1) Adobe (Premier Photoshop Illustrator), 2) Character Creator, 3) Unity, 4) Zebrush.
Αν έχετε καμία πρόταση θα με βοηθούσατε πολύ. 

Ευχαριστώ!

Μεχρι ποσα χρηματα αντεχει η τσεπη σου γι αυτο που θελεις

Δημοσ.

Δεν λες αν χρειάζεσαι οθόνη.

Αν δεν μπορείς να περάσεις Windows δύσκολα τα πράγματα.

Γενικά, ένα μαγαζί, να τα έχει όλα και σε καλή τιμή επίσης δύσκολο.

Μετά από επίσκεψη σε eshop,cosmodata, kavatza, από το τελευταίο η σύνθεση, ~1300, δίνεις και κανά 50αρι σε τεχνικό μαζί με κλειδί να σου περάσει Windows καθώς το kavatza δεν..., ο δίσκος ίσως σου φανεί μικρός, συμπληρώνεις ανάλογα με τι χρειάζεσαι είτε στη σύνθεση είτε στο μέλλον.

Capture.PNG.56c72bc58e2a8e16f02496e15d4bd951.PNG

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Μετά από επίσκεψη σε eshop,cosmodata, kavatza, από το τελευταίο η σύνθεση, ~1300, δίνεις και κανά 50αρι σε τεχνικό μαζί με κλειδί να σου περάσει Windows καθώς το kavatza δεν..., ο δίσκος ίσως σου φανεί μικρός, συμπληρώνεις ανάλογα με τι χρειάζεσαι είτε στη σύνθεση είτε στο μέλλον.

Ευχαριστω παρα πολυ!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Αυτό το κουτί στο λαιμό μου κάθεται.

Είναι λίγο περίεργο, έχει και ακρυλικό πλαϊνό, όμως σε αυτά τα λεφτά, με ανεμιστήρες και σιτα μπροστά παίζει χωρίς αντίπαλο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/3/2022 στις 8:57 ΜΜ, nickol-us είπε

Αντί για Core i5 12600K + Cooler στα ίδια λεφτά παίρνεις τον 12700

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Αντί για Core i5 12600K + Cooler στα ίδια λεφτά παίρνεις τον 12700

Σωστά και το θεωρώ (επίσης)προτιμότερο, επειδή πρόκειται για σύνθεση σε κατάστημα με συναρμολόγηση, δεν βγαίνει στην τιμή που λες.

Συγκεκριμένα το kavatza δεν είχε τον f (τουλάχιστον οχι την ημέρα που έγινε η σύνθεση) και σε eshop / cosmodata όλα τα πιθανά (παραπλήσια) σενάρια έβγαιναν πολύ πιο ακριβά

Μολις κατάλαβα τι είπες... ναι βγαίνει στα ίδια... περίπου....χωρίς cooler. (δεν είμαι σίγουρος οτι τη μέρα της σύνθεσης υπήρχε σε αυτή την τιμή)

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.

Με τα προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν είναι τουλάχιστον αστείο να μείνει κάποιος με στοκ cooler. Υδροψυξη για τέτοια σενάρια αν θες το 100% απόδοση η κτήνος αέρα. 

Επίσης επιθυμητό είναι ένα αθόρυβο κουτί. Δεν γίνονται όμως όλα σε αυτό το budget κι από ένα κατάστημα με συναρμολογηση. Τουλάχιστον όταν δημιουργήθηκε το θέμα με λίγο που κοίταξα κι εγώ στο vision studio.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nickol-us είπε

Είναι λίγο περίεργο, έχει και ακρυλικό πλαϊνό, όμως σε αυτά τα λεφτά, με ανεμιστήρες και σιτα μπροστά παίζει χωρίς αντίπαλο.

Χωρίς τζάμι και να παίζει χωρίς αντίπαλο εμ....

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Χωρίς τζάμι και να παίζει χωρίς αντίπαλο εμ....

Σοβαρά τώρα , το τζάμι κάνει το καλό κουτί; Μάλλον δεν έχει πάρει το μάτι σου πόσα νήματα ανοίγουν επειδή τους έσπασε το τζάμι, από το ακριβό και ποιοτικό κουτί τους...

Όταν δώσεις αντιπρόταση σε αυτά τα χρήματα, θα έχει νόημα η κουβέντα που κάνουμε.

Επειδή έχω παρεμφερές κουτί(aero 500), με ακρυλικό πλαϊνό, πέραν της φθοράς (αν δεν προσέξεις γδερνεται εύκολα) δεν έχει να ζηλέψει κάτι άλλο οπτικά. Από θερμοκρασίες και ποιότητα είναι παραπάνω από τίμιο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlueBlood7 είπε

Μαρέσει που επιμένεις κιόλας.

Δεν είναι επίμονη..

Παίρνεις μια θέση και είμαι όλος αυτιά να ακούσω τα επιχειρήματα των ισχυρισμων σου.

53 ευρώ, δεν το προτείνω για ποιοτικό, για budget airflow κουτί το προτείνω, έτοιμο με ανεμιστήρες.

Υπάρχει αντιπρόταση στα 53 που ζητάει και να παρέχει τα ίδια;

• Like 2
Δημοσ.

Τρέμω στην ιδέα γυρνώντας από την βραδινή μου βόλτα να ανάψω το φως και να δω αυτό το κουτί πόσο μάλλον όταν μιλάμε για γυναίκα. Εκτός και αν η κοπελιά είναι πρωταθλίτρια ζίου ζίτσου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...