Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Τελικά Bill777 το βρήκα το δικό σου;
*nenya* Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μόνο καρδούλες γι'αυτό που πόσταρες Τούφα <3
Toufas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 In other news, θελω να μαθω γιαπωνεζικο mahjong επειδη θελω να δω akagi κανονικα και να διαβασω 3η σεζον kaiji. Υπαρχει καποιο καλο guide?
Cloud_7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 θελω να μαθω γιαπωνεζικο mahjong επειδη θελω να δω akagi κανονικα και να διαβασω 3η σεζον kaiji. Υπαρχει καποιο καλο guide? Δε νομίζω να αξίζει να κάνεις τόσο κόπο μόνο για να δεις τη σειρά και αμφιβάλλω στο κατά πόσο θα σε βοηθήσει. Εκτός βέβαια αν σε ενδιαφέρει. Εξάλλου, σειρές τύπου Akagi, Hikaru no Go, Chihayafuru, Shion no Ou κτλ. έχουν την ιδιαιτερότητα να σε καθηλώνουν μόνο με την ένταση, τις ανατροπές και το ψυχολογικό κομμάτι ακόμη κι αν δεν καταλαβαίνεις γρι από τους κανόνες. Μάλιστα, αν τέτοιες σειρές ήταν πιο πρόσφατες με softsubs & τα γκρουπς φρόντιζαν να βγάζουν 2 εκδόσεις subs δίνοντας τη δυνατότητα απενεργοποίησης της εξήγησης των κανόνων & κινήσεων, θα τα έβγαζα πάραυτα για να μη μου πετάγονται κάθε 3 & λίγο, έτσι και αλλιώς σχεδόν κανείς δεν τα διαβάζει γιατί δε βοηθούν στην κατανόηση του "αθλήματος". Ακόμη και τους κανόνες να ήξερε κανείς, θα έπρεπε να κάνει freeze την εικόνα κάθε τόσο προκειμένου να διαβάσει το παιχνίδι.
Toufas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Οχι μου αρεσει σαν παιχνιδι. Εχω μαθει λιγο απο μονος μου και παιζω στο ipad αλλα μεχρι τωρα παιζω με τα δικα μου tiles και δεν βλεπω τι θελουν οι αλλοι για να μην το πεταω κλπ.
Toufas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 http://www.crunchyroll.com/anime-news/2013/01/25/warner-bros-chooses-live-action-robotech-director not sure if want
nickarmy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 θα δείξει , πτου ειδα το Vividred Operation ( ναι δεν ειχα τι να κάνω )
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 http://www.crunchyroll.com/anime-news/2013/01/25/warner-bros-chooses-live-action-robotech-director not sure if want blasphemy
kalidor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Τελειωσα το Ao No Exorcist.... και ξεκιναω το 7 Samurai....
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 εχω αρχίσει να μαθαινω mahjong. Πολυ ωραιο παιχνιδι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ξαναδιαβάζω το Rurouni Kenshin, αφού είδα το πρώτο του Shin Kyoto Hen και το live action movie.
nickarmy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 τελείωσα το sora no woto , μου άρεσε έπρεπε να το ειχα οταν ειχε βγει (δεν ειχα δώσει σημασία τοτε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα