Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

amxYnjm.jpg

In other news, θελω να μαθω γιαπωνεζικο mahjong επειδη θελω να δω akagi κανονικα και να διαβασω 3η σεζον kaiji. Υπαρχει καποιο καλο guide?

Δημοσ.

θελω να μαθω γιαπωνεζικο mahjong επειδη θελω να δω akagi κανονικα και να διαβασω 3η σεζον kaiji. Υπαρχει καποιο καλο guide?

Δε νομίζω να αξίζει να κάνεις τόσο κόπο μόνο για να δεις τη σειρά και αμφιβάλλω στο κατά πόσο θα σε βοηθήσει. Εκτός βέβαια αν σε ενδιαφέρει. Εξάλλου, σειρές τύπου Akagi, Hikaru no Go, Chihayafuru, Shion no Ou κτλ. έχουν την ιδιαιτερότητα να σε καθηλώνουν μόνο με την ένταση, τις ανατροπές και το ψυχολογικό κομμάτι ακόμη κι αν δεν καταλαβαίνεις γρι από τους κανόνες.

Μάλιστα, αν τέτοιες σειρές ήταν πιο πρόσφατες με softsubs & τα γκρουπς φρόντιζαν να βγάζουν 2 εκδόσεις subs δίνοντας τη δυνατότητα απενεργοποίησης της εξήγησης των κανόνων & κινήσεων, θα τα έβγαζα πάραυτα για να μη μου πετάγονται κάθε 3 & λίγο, έτσι και αλλιώς σχεδόν κανείς δεν τα διαβάζει γιατί δε βοηθούν στην κατανόηση του "αθλήματος". :P Ακόμη και τους κανόνες να ήξερε κανείς, θα έπρεπε να κάνει freeze την εικόνα κάθε τόσο προκειμένου να διαβάσει το παιχνίδι.

Δημοσ.

Οχι μου αρεσει σαν παιχνιδι. Εχω μαθει λιγο απο μονος μου και παιζω στο ipad αλλα μεχρι τωρα παιζω με τα δικα μου tiles και δεν βλεπω τι θελουν οι αλλοι για να μην το πεταω κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...