viper2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 το from a new world (shin sekai yori), αξιζει...? γιατι λυσανε λιγο...
Muchacho Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 To Yondemasuyo,Azazel-san,το εχει δει κανεις? Δεν εχω δει ποτε anime και σκεφτομαι να αρχισω απο αυτο
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Τα εσπασε το τελευταιο επισοδειο του Hellsing ultimate. Εκτος του οτι ειναι 1 ωρα και 10 λεπτα εχει μεσα και πολυ επικ σκηνικα (οπως και τα προηγουμενα φυσικα) για αλλη μια φορα και το τελος πολυ ωραιο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Α ωραία, περίμενα να δω πότε θα βγει. Για να το δούμε κι αυτό.
Tenshi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 To Yondemasuyo,Azazel-san,το εχει δει κανεις? Δεν εχω δει ποτε anime και σκεφτομαι να αρχισω απο αυτο Ξεκινάει καλά τα πρώτα 2-3 επεισόδια και μετά κάνει κοιλιά. Βαρύ μπλάκ χιόμορ, για τους "μυημένους" και πάλι υπο προϋποθέσεις (ελέω καφρίλας). Θα έλεγα να ξεκινήσεις με κάτι αρκετά πιο light,αν και δέν έχω ιδέα τι θεματολογία σε ενδιαφέρει... Και δύο διαμαντάκια σε manga: -Monster musume no iru nichijou -Blade Play Ολίγον τί on the H side,άλλα βγάζουν πολύ γέλιο...
nickarmy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 An announcement has been revealed that the anime film of BLOOD-C: The Last Dark will be released on:February 27, 2013This is the release date for Japan αντε να μεταφραστεί ...
viper2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 το from a new world (shin sekai yori), αξιζει...? γιατι λυσανε λιγο... δυστυχως ειναι masterpiece... ΥΓ: ειναι για open minded individuals...
nickarmy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 το σημερινό Psycho-Pass μμ δεν μου αρεσε το μπαμπάς και γιος , θα ήταν ωραίο να παίξει κάτι περίεργο με το psycho της κοπελιάς σε φάση να πρεπει να την εξαφανίσουν και αυτή ... επιτέλους εχθες βγήκαν τα blazerssssss
bill777 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά θυμάται κανείς πολύ πάλια ένα παιδικό που η υπόθεση αν θυμάμαι καλά ήταν ότι η μητέρα του πέθανε σε μια λίμνη και μεταμορφώθηκε σε τέρας η κάτι τέτοιο? ήταν ιαπωνικο παιδικό αν θυμάμαι καλά. Θυμάται κανείς πως λέγεται?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μου φέρνει στο μυαλό το http://en.wikipedia.org/wiki/Tatsu_no_ko_Taro 2
nickarmy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 πο γιατι αυτο μου θύμισε ενα παλιό στο 06 ...
ababapanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μου φέρνει στο μυαλό το http://en.wikipedia.org/wiki/Tatsu_no_ko_Taro υπαρχει στο youtube !
nickarmy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 δεν υπάρχει το σημερινό capter του breaker για φέτος μάλλον οτι καλύτερο έχω διαβάσει μεχρι τώρα απο manga
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 manwha...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα