Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κάποιο gore-action anime στο στυλ Berserk,Claymore,Helsing Ultimate, ψάχνω και δεν μπορώ να βρω τίποτα για να περάσω ευχάριστα τις διακοπές :)

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να το τσεκαρεις οπως και δηποτε. Προσπαθησε να προετοιμαστεις ψυχολογικα για το πρωτο επισοδειο. Μεγαλυτερη παραπλανα απο αυτο δεν εχω ξαναματαδει σε anime.

• Moderators
Δημοσ.

Φενεται οτι η ταινια ακολουθει το manga ποιο κοντα απο οτι η σειρα.

Δυστυχώς όχι. Πάλι έχει κομμένες σκηνές (από το πρώτο τον κοντό φαλακρό minister, το behelit που το είχε δείξει αλλού ο Griffith στον Guts -water bucket scene :P-,

Gambino/Guts παιδί; Ένα flashback που κουνιόταν και αν δεν ξέρεις το στόρυ, δεν καταλαβαίνεις πολλά.

Στο δεύτερο το σπαθί του Guts δεν έσπασε με τον στρατηγό, ούτε είχε τον Zodd να κοιτάει και δεν ήρθε ποτέ το σπαθί του και ο Guts νίκησε τον στρατηγό με κόλπο, κλπ).

Γενικά λείπουν κι εδώ σκηνές (μιας και τα κάνουν 1,5 ώρα) και ίσως επειδή τα έχουμε δει ήδη στο anime περνάνε κάποια πράγματα γρήγορα.

Το θέμα είναι τουλάχιστον ότι θα συνεχίσει την ιστορία και δεν θα κάνει το loop του anime. Είδαμε και τα cameo από Farnese/Serpico, Puck.

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι. Πάλι έχει κομμένες σκηνές (από το πρώτο τον κοντό φαλακρό minister, το behelit που το είχε δείξει αλλού ο Griffith στον Guts -water bucket scene :P-,

Gambino/Guts παιδί; Ένα flashback που κουνιόταν και αν δεν ξέρεις το στόρυ, δεν καταλαβαίνεις πολλά.

Στο δεύτερο το σπαθί του Guts δεν έσπασε με τον στρατηγό, ούτε είχε τον Zodd να κοιτάει και δεν ήρθε ποτέ το σπαθί του και ο Guts νίκησε τον στρατηγό με κόλπο, κλπ).

Γενικά λείπουν κι εδώ σκηνές (μιας και τα κάνουν 1,5 ώρα) και ίσως επειδή τα έχουμε δει ήδη στο anime περνάνε κάποια πράγματα γρήγορα.

Το θέμα είναι τουλάχιστον ότι θα συνεχίσει την ιστορία και δεν θα κάνει το loop του anime. Είδαμε και τα cameo από Farnese/Serpico, Puck.

Αυτο ειπα και εγω, οτι αυτα που βγαλανε τα βγαλανε με "μαεστρικο" τροπο χωρις να χαλασουν την βασικη ιδεα της ιστοριας. Εχει την ιδια λογικη με τις ταινιες Evangelion που αλλου αφαιρουν και αλλου προσθετουν χαρακτηριστικα. Στη σειρα ομως δεν θα δεις πουθενα τον μικρουλη fairy boy ενω στις ταινιες τον βλεπουμε.

Δημοσ.

Βασικα ψαχνω για κατι που να ειναι σκοτεινο καπως ατμοσφαιρικο χωρις πολυ χιουμορ δεν θελω κωμωδια τυπου claymore..γενικα στα ανιμε μου αρεσει το δραμα και η δραση αλλα νταρκ στυλ αλλιως μου φαινονται παιδικα. Υπαρχει κατι

Δημοσ.

Το psycho pass εγκρινεται.. μια χαρα και απο υποθεση και στυλ . Με επιασες σωστα. Το πρωτο δεν το βρηκα.. ευχαριστω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...