ikaruga24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Το original ειναι πολυ phsycho φαση και δινει πολυ περισσοτερο βαρος στην ατμοσφαιρα και στην αναπτυξη χαρακτηρων (μαζι με την καταπληκτικη ιστορια φυσικα) και θα γουσταρεις αν θελεις να δεις κατι τετοιο. Τα remakes εχουν ισα κομματια phsycho/ δρασης.
nickarmy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 τη σειρά την τελείωσα εχθές , το 26 δεν μου πολυ άρεσε περιμένω να δω τις ταινίες ναι σίγουρα είναι ενα πολύ ωραιο anime
Catalyst Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μιά μικρή απορία. Επειδή το NGE έχει επανεκδωθεί αρκετές φορές (director's cut κ.τ.λ.) και δεν έχω βγάλει άκρη από τη wikipedia, το Rebirth περιέχετε στο End of Evangelion; Μετά τα 26 επεισόδια βγήκε το Death & Rebirth, όπου το πρώτο είναι τα πρώτα 24 επεισόδια και το δεύτερο σύμφωνα με τη wiki: consists of 27 minutes of entirely new animation that would eventually form the first third of the film The End of Evangelion. Σωστά;
viper2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μιά μικρή απορία. Επειδή το NGE έχει επανεκδωθεί αρκετές φορές (director's cut κ.τ.λ.) και δεν έχω βγάλει άκρη από τη wikipedia, το Rebirth περιέχετε στο End of Evangelion; Μετά τα 26 επεισόδια βγήκε το Death & Rebirth, όπου το πρώτο είναι τα πρώτα 24 επεισόδια και το δεύτερο σύμφωνα με τη wiki: consists of 27 minutes of entirely new animation that would eventually form the first third of the film The End of Evangelion. Σωστά; αμα τα δεις ολα θα καταλαβεις ποιο ειναι τι και πως κολλαει το ενα στην ουρα του αλλου. Μην με ρωτας τι ειναι ποιο γιατι εγω τα ειχα δει σε rm dinosaur κατασταση
nickarmy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 τοNeon Genesis Evangelion: Death and Rebirth δεν έχει νομηα αν θυμάσαι τί έχει γινει εκτός απο λίγες σκηνές το Neon Genesis Evangelion: The End of Evangeli δίνει ένα "τελος" πάλι στον αέρα δεν έχω δει ακόμα τις άλλες
viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 που λετε psycho pass = very very good και εχω την νοσηρη υποψια οτι το σχεδιο φερνει στο box of goblins... 1
Toufas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 trailer απο το 3.0 (spoilers): http://www.youtube.com/watch?v=HBBkIVUHhYg&list=FLTnlOIU0MwwhLR7z7WY5Dfw&index=1&feature=plpp_video Τωρα για την εξηγηση του eva (spoilers απο σειρα και τα 2 παλια ova): http://i.imgur.com/plljF.png 3
nickarmy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 απο το περίεργο στο περιεργότερο ( σημερα θα δω και το 2.0 ) ακολουθεί ερώτηση στην ταινία που η Asuka σώζετε τι έγινε μετά δεν κατάλαβα
mpikoz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Έχει βγει και ένα χυδαίο CamRip λένε που δεν μπαίνω καν στον κόπο να το δω Αλλά μάλλον θα εν δώσω στον πειρασμό μέχρι να βγει BRRip
nickarmy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 πως και δεν έχει γινει αναφορά , 009 Re:Cyborg movie
Toufas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 απο το περίεργο στο περιεργότερο ( σημερα θα δω και το 2.0 ) ακολουθεί ερώτηση στην ταινία που η Asuka σώζετε τι έγινε μετά δεν κατάλαβα σε ποια ταινια?
nickarmy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) στο The End of Evangelion φεύγει απο τη μητέρα του κτλ και μετα τον δείχνει με την asuka , που τον λέει παθητικό (νομιζω) και τελειώνει εκει , έ δεν ειναι περίεργο τι γινετε μετα χωρις ανθρωποτητα και να ειναι μοναχοι τους επίσης στο λινκ πολύ χρήσιμο και ευχαριστώ ........................ είδα και το 2.0 εντάξει για εμένα οι ταινίες πολύ καλύτερης της σειράς (μένει να δούμε τη 3.0 ) αλλά χωρίς το background του ανιμε δεν γινόταν , σου προσφέρουν ένα εναλλακτικό τέλος (ίσως ποιο ξεκάθαρο) και με την πέμπτη πιλότο να είναι φοβερή βοήθεια στην προώθηση της ταινίας μυστήριο πως ήρθε στο τοκυο και πως μπήκε στις εγκαταστάσεις , αχ γιατι δεν θελοουν να ειναι σε τιποτα ξεκάθαροι οι δημιουργοί Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2012 από nickarmy
ikaruga24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 trailer απο το 3.0 (spoilers): http://www.youtube.com/watch?v=HBBkIVUHhYg&list=FLTnlOIU0MwwhLR7z7WY5Dfw&index=1&feature=plpp_video Τωρα για την εξηγηση του eva (spoilers απο σειρα και τα 2 παλια ova): http://i.imgur.com/plljF.png Ενταξει φενεται επικουρα το πραγμα οπως και οι προηγουμενες 2 ταινιες φυσικα.
viper2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 ωστε ετσι τα καινουργια εβαγκελιον... και εγω που νομιζα οτι ειναι αρπακτη... χμμ
nickarmy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Muv-Luv Alternative: Total Eclipse Episode 21 απλά υπέροχο το καλύτερο επεισόδιο μεχρι στιγμής (και σε σύγκριση με των αλλων νεων anime που βγηκαν φέτος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα