Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και νομίζω ότι όσοι γράφουμε σ'αυτό το thread ξέρουμε τις κατηγορίες ;)

δεν το ήξερα :D

Ναι υπάρχει σάιτ που έχει ολλα τα επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους

και εγώ pm αν γίνεται

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον καποτε ειχα ξεκινησει το fullmetall alchemist μου ειχε αρεσει πολυ αλλα ετυχαν καποια πραγματα και το σταματησαγια λιγο και μετα το αφησα για καιρο,θελω να το ξαναξεκινησω τωρα..αλλα ακουω οτι το brotherhood ειναι καλυτερο..

αυτα που θελω να ρωτησω ειναι τα εξης ισχυει οτι ειναι καλυτερο?η υποθεση και το πως αυτη εξελισεται ειναι διαφορετικη και αν ναι ποσο??

Δημοσ.

Και τα δυο ξεκινάνε το ίδιο, απλά το πρώτο περίπου στην μέση του anime έφτασε το manga και συνέχισαν με δική τους ιστορία. Το brotherhood ακολουθεί επακριβώς το manga. Προσωπική γνώμη το brotherhood είναι ένα κλικ καλύτερο. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις το πρώτο κακό. Είναι καταπληκτικό anime. Αν έχεις όρεξη δες πρώτα το FMA και μετά το FMA Brothehood.

Δημοσ.

Για τους αναγνωστες του Naruto, αποκαλυφθηκε η ταυτοτητα του Tobi στο manga. Εννοειται οτι δεν προκειται να πω τιποτα εδω. Ας πουμε οτι στα επομενα τευχη θα πεσει πολυ talk-no-jutsu γιατι πρεπει να πεσουν πολλες εξηγησεις.

Δημοσ.

ειδα 11 επεισοδια απο το brotherhood τα σπαει..δεν θα μου παρει πολυ να το τελειωσω..

βρηκα και στο youtube ολα τα επεισοδια σε 720 και με ελληνικους υποτιτλους Link.png Site: εδω για οποιον ενδιαφερεται

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ειδα 11 επεισοδια απο το brotherhood τα σπαει..δεν θα μου παρει πολυ να το τελειωσω..

βρηκα και στο youtube ολα τα επεισοδια σε 720 και με ελληνικους υποτιτλους Link.png Site: εδω'>http://www.youtube.c...erhood']εδω για οποιον ενδιαφερεται

το τελειωσα σπερνει απειρως μιλαμε..αρχιζω code geass τωρα..

Δημοσ.
δεν το λες και "anime" (δλδ Ιαπωνικό)...

Δεν ξέρω από anime, αλλά πρώτη φορά όταν μου το είχε δήξει ένας φίλος ήταν σε μια σελίδα για manga. Απόρησα γιατί έγραφε κάτω από τον τίτλο "created by nickelodeon" (το αμερικάνικο κανάλι κινουμένων σχεδίων), δεν ήξερα ότι το παιδικό αυτό κανάλι έβγαζε τόσο σοβαρά κινούμενα σχέδια και με υπέροχη ιστορία.

Η σειρά αυτή έχει πάρει πολλές καλές κρητικές και για 'υτο το έκανα post ώστε να μην χάσει κάνεις αυτή την σειρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...