weber122 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Αν και νομίζω ότι όσοι γράφουμε σ'αυτό το thread ξέρουμε τις κατηγορίες δεν το ήξερα Ναι υπάρχει σάιτ που έχει ολλα τα επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους και εγώ pm αν γίνεται
kuzko21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 το ποσταρω εδω μια και νομιζω οτι ειναι legal σαν Site , εαν οχι delete it. http://www1.watchop.com/
Ahigh_forvalue Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπον καποτε ειχα ξεκινησει το fullmetall alchemist μου ειχε αρεσει πολυ αλλα ετυχαν καποια πραγματα και το σταματησαγια λιγο και μετα το αφησα για καιρο,θελω να το ξαναξεκινησω τωρα..αλλα ακουω οτι το brotherhood ειναι καλυτερο.. αυτα που θελω να ρωτησω ειναι τα εξης ισχυει οτι ειναι καλυτερο?η υποθεση και το πως αυτη εξελισεται ειναι διαφορετικη και αν ναι ποσο??
Catalyst Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Και τα δυο ξεκινάνε το ίδιο, απλά το πρώτο περίπου στην μέση του anime έφτασε το manga και συνέχισαν με δική τους ιστορία. Το brotherhood ακολουθεί επακριβώς το manga. Προσωπική γνώμη το brotherhood είναι ένα κλικ καλύτερο. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις το πρώτο κακό. Είναι καταπληκτικό anime. Αν έχεις όρεξη δες πρώτα το FMA και μετά το FMA Brothehood.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 imho προτίμησε το Brotherhood...
maestros134 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Full metal panic Νομίζω έτσι γράφετε έριξα το γέλιο Αξίζει δείτε.την Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 νέοι (και όχι) τίτλοι της season που μας έρχεται
ikaruga24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Για τους αναγνωστες του Naruto, αποκαλυφθηκε η ταυτοτητα του Tobi στο manga. Εννοειται οτι δεν προκειται να πω τιποτα εδω. Ας πουμε οτι στα επομενα τευχη θα πεσει πολυ talk-no-jutsu γιατι πρεπει να πεσουν πολλες εξηγησεις.
viper2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 νέοι (και όχι) τίτλοι της season που μας έρχεται damm you *ειμαι σε 1024 μονιτορ
Ahigh_forvalue Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ειδα 11 επεισοδια απο το brotherhood τα σπαει..δεν θα μου παρει πολυ να το τελειωσω.. βρηκα και στο youtube ολα τα επεισοδια σε 720 και με ελληνικους υποτιτλους Site: εδω για οποιον ενδιαφερεται 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 ειδα 11 επεισοδια απο το brotherhood τα σπαει..δεν θα μου παρει πολυ να το τελειωσω.. βρηκα και στο youtube ολα τα επεισοδια σε 720 και με ελληνικους υποτιτλους Site: εδω'>http://www.youtube.c...erhood']εδω για οποιον ενδιαφερεται το τελειωσα σπερνει απειρως μιλαμε..αρχιζω code geass τωρα..
whitegaia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ξεκίνησε η σειρά κινουμένων σχεδίων "Αβατάρ: Ο θρύλος της Κόρρα" στην ελληνική τηλεόραση. Για περισσότερα βλέπε εδώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 δεν το λες και "anime" (δλδ Ιαπωνικό)... 1
whitegaia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 δεν το λες και "anime" (δλδ Ιαπωνικό)... Δεν ξέρω από anime, αλλά πρώτη φορά όταν μου το είχε δήξει ένας φίλος ήταν σε μια σελίδα για manga. Απόρησα γιατί έγραφε κάτω από τον τίτλο "created by nickelodeon" (το αμερικάνικο κανάλι κινουμένων σχεδίων), δεν ήξερα ότι το παιδικό αυτό κανάλι έβγαζε τόσο σοβαρά κινούμενα σχέδια και με υπέροχη ιστορία. Η σειρά αυτή έχει πάρει πολλές καλές κρητικές και για 'υτο το έκανα post ώστε να μην χάσει κάνεις αυτή την σειρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα