Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 ουσιαστικά το Claymore δεν τέλειωσε, αν δεν κάνω λάθος θα υπάρξει και 2η season, το manga συνεχίζεται πάντως... το manga του Berserk έτσι όπως πάει θα μας θάψει, αυτό κι ο Μητσοτάκης...
WizeMan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Bleach & Death Note έχω δει που μου άρεσαν πάρα πολύ. Ελπίζω το Bleach να βγάλει Anime και στο Final Arc
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 τέλειωσε το anime του Bleach και έπρεπε να είχε τελειώσει και το manga, το τραβάνε από τα @@...
Cloud_7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Bleach & Death Note έχω δει που μου άρεσαν πάρα πολύ. Ελπίζω το Bleach να βγάλει Anime και στο Final Arc Εδώ κάναμε αμάν να τελειώσει η μία απ' τις 3 σαβούρες των γνωστών brainless-cancer πατατο-endless κι εσύ θες & το final-arc τώρα? Μη σώσει και γίνει ποτέ. Προς τους mangoβιους, προτείνετέ μου κάνα καλό & εθιστικό horror με όσο πιο λίγα volumes γίνεται (και one-shot να είναι δεν έχω πρόβλημα). Έχω διαβάσει μερικά του θεούλη Itou και ειδικά το Uzumaki τα έσπασε παρά το χαζό τέλος. Ίσως κάτι σε παρόμοιο θέμα με στοιχειωμένη πόλη.
viper2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ασε οτι σου λενε,και ξεκινα το Death Note και αν μπορεσεις,σταματα να το βλεπεις ^^ U will Remember me αυτη η καραμελα... Εδώ κάναμε αμάν να τελειώσει η μία απ' τις 3 σαβούρες των γνωστών brainless-cancer πατατο-endless κι εσύ θες & το final-arc τώρα? Μη σώσει και γίνει ποτέ. Προς τους mangoβιους, προτείνετέ μου κάνα καλό & εθιστικό horror με όσο πιο λίγα volumes γίνεται (και one-shot να είναι δεν έχω πρόβλημα). Έχω διαβάσει μερικά του θεούλη Itou και ειδικά το Uzumaki τα έσπασε παρά το χαζό τέλος. Ίσως κάτι σε παρόμοιο θέμα με στοιχειωμένη πόλη. αγαπημενο ειχα προτεινει κατι αισχρο ποιο παλαια αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται... Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2012 από viper2005
nickarmy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 τέλειωσε το anime του Bleach και έπρεπε να είχε τελειώσει και το manga, το τραβάνε από τα @@... ναι αλλά ωραίες είναι οι νέες μάχες + οτι θα είχε τελειώσει πολύ απότομα , όσο για τη σειρά ναι
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 εχουμε κανα info για το ποτε θα βγει το bluray του blood-c the last dark?
Ahigh_forvalue Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 σκεφτομαι να αρχισω το ergo proxy τι λετε?
viper2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 σκεφτομαι να αρχισω το ergo proxy τι λετε? δεν καταλαβα καν γιατι κυκλοφορησε αυτο το πραγμα...
revolver1990 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Έχω ξεμείνει και γώ από anime .Αγαπημένα μου με σειρά προτίμησης είναι τα Full metal alchemist brotherhood DBZ One piece Death note Berserk Claymore Helsing Ultimate Δεν με νοιάζει το πλήθος των επεισοδίων απλά θέλω να έχει υψηλού επιπέδου Graphics και μια αξιοπρεπή πλοκή όπως τα παραπάνω. edit μου είχαν προτείνει το wolf's rain αλλά βαρέθηκα την ζωή μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 σκεφτομαι να αρχισω το ergo proxy τι λετε? ωραίο anime, go for it
GaMeR21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Εγω προς το παρων βλεπω μονο One Piece ειμαι περιπου στη μεση στο επισοδειο 266 μεχρι τωρα το anime απλα τα σπαει εχω προσπαθησει να δω και αλλα anime αλλα δεν μου αρεσουν μονο το One Piece εχει αυτο το κατι που με κανει να θελω να βλεπω και αλλο!!
Panathinaikara Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Έχω ξεμείνει και γώ από anime .Αγαπημένα μου με σειρά προτίμησης είναι τα Full metal alchemist brotherhood DBZ One piece Death note Berserk Claymore Helsing Ultimate Δεν με νοιάζει το πλήθος των επεισοδίων απλά θέλω να έχει υψηλού επιπέδου Graphics και μια αξιοπρεπή πλοκή όπως τα παραπάνω. edit μου είχαν προτείνει το wolf's rain αλλά βαρέθηκα την ζωή μου έφυγες για Naruto, Bleach. Ειδικά με το πρώτο(από προσωπική εμπειρία) θα τρελαθείς.
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Έχω ξεμείνει και γώ από anime .Αγαπημένα μου με σειρά προτίμησης είναι τα Full metal alchemist brotherhood DBZ One piece Death note Berserk Claymore Helsing Ultimate Δεν με νοιάζει το πλήθος των επεισοδίων απλά θέλω να έχει υψηλού επιπέδου Graphics και μια αξιοπρεπή πλοκή όπως τα παραπάνω. edit μου είχαν προτείνει το wolf's rain αλλά βαρέθηκα την ζωή μου Dgrayman?
*nenya* Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Όποιος ενδιαφέρεται να ψαχτεί κι άλλο με τ'anime ας ρίξει μια ματιά στο otakucenter.com. Ρωτάτε και κόσμο εκεί πέρα να σας πουν anime ανάλογα τα γούστα σας και τα βλέπετε επί τόπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα