Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι το πρώτο το ξέρω το δεύτερο πρώτη φορά το ακούω :huh:

πολύ μούρη πάντως οι shinsengumi.3/4 διαφορετικά άνιμε,δύο έργα ακολουθούν του χρόνου και γυρίστηκε και κανονικό σίριαλ με κανονικούς ηθοποιούς :D

μια που σε βρήκα εδώ,ayakashi japanese classic horror έχεις δει ; λέω να το δω

• Super Moderators
Δημοσ.

τους βλέπεις αρκετά στο Rurouni Kenshin :-)

nope, not really, άσε που έχω σταματήσει τα anime τα τελευταία χρόνια και διαβάζω μόνο manga

Δημοσ.

ε, κάπως γενικό το ερώτημα... τί είδους anime θέλεις να δεις παιδικό , θρίλερ, περιπέτεια..

να εχει δραση και μαχες αλλα και πλοκη οπως το onepiece

Δημοσ.

Χθες με έπιασε κάτι και ξεκίνησα τα manga του King of Figters. Δυστυχώς όμως (κλασικά πράγματα) τα translated του 94 σταμάτησαν σε ένα σημείο και τα επόμενα μεταφρασμένα είναι στο 2000 tournament. Ξέρει κανείς που βόσκουν τα 95-99 manga series του King of Fighters;

Δημοσ.

Για ρίξε μια ματιά και στα Full Metal Alchemist Brotherhood και Code Geass

fixed....

Ασε οτι σου λενε,και ξεκινα το Death Note και αν μπορεσεις,σταματα να το βλεπεις ^^ U will Remember me :P

έλεος με αυτό death note πια ρε ΕΛΕΟΣ, είδες τι είπε ο άνθρωπος? "να εχει δραση και μαχες αλλα και πλοκη οπως το onepiece " πες μου εσύ τώρα τι από αυτά έχει το death note και του το προτείνεις

να εχει δραση και μαχες αλλα και πλοκη οπως το onepiece

Hunter x Hunter! και εφυγες

Δημοσ.

Αφου ξερω οτι και παλι θα του αρεσει γιατι να μην το προτεινω ? :P Και εγω εψαχνα για ανιμε δρασης πριν το δω,και οταν το ειδα,αναθεωρησα για το τι ειδος τελικα θελω να βλεπω απο εδω και περα.. ^_^

Δημοσ.

Θα τα ακουσω τωρα αλλα εμενα το claymore δεν με αρεσε. Η αρχη του ηταν καλη αλλα απο καποιο σημειο και μετα ηταν μετριο και τελειωσε και μετρια.

Berserk απο εμενα. Ιστοριαρα, δραση, χαρακτηρες με @@ και αν και η ιστορια σαφως και δεν ειναι ολοκληρωμενη (και ουτε προκειται) ανετα μπορεις να το θεωρησεις οτι τελειωνει. Απλα δεν τελειωνει αισιοδοξα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...