Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα. Άλλο φαινόμενο είναι να τραβάνε από τα μαλλιά κάποια πράγματα ακόμα και στις κανονικές ιστορίες. Γι αυτό άλλωστε έκανε 25 χρόνια για να κάνει ένα spirit bomb ο Songoku στο DBZ.

Ωραίο αλλά εντελώς φακντ απ η όλη κατάσταση. Είναι πολύ παράξενο σαν anime και το προτείνω μονάχα αν ψάχνεις κάτι το εντελώς διαφορετικό.

Και τώρα κάτι άλλο. Κάνα anime παρόμοιο με το Death Note παίζει; Είχα δει κάποια αλλά δεν έλεγαν μία (με εξαίρεση το baseball που δεν θυμάμαι πως το έλεγαν) μπροστά στο μεγαλείο του Death Note (μην πείτε Monster ή Code Geass. Τα έχω δει και αυτά :P )

Kaiji δαγκωτο.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

+ για kaiji και φυσικα texnholyze, απο εκει και περα πας και για higurashi no naku koro ni και elfen lied, ειναι απο τα ανιμε που ξεχωριζουν ,αφου εχεις δει και monster,code geass

Δημοσ.

παιδια εχω "τελειωσει" το one piece και ψαχνω ενα anime να "σκοτωσω" την ωρα μου.προτεινετε μου το καλυτερο και γιατι.

αρκετοι φιλοι μου ειπαν το naruto,dragon ball,bleach.εσεις ποιο προτεινετε?

Δημοσ.
παιδια εχω "τελειωσει" το one piece και ψαχνω ενα anime να "σκοτωσω" την ωρα μου.προτεινετε μου το καλυτερο και γιατι.

αρκετοι φιλοι μου ειπαν το naruto' date='dragon ball,bleach.εσεις ποιο προτεινετε?[/quote']

Evangelion

Sent from my MotoA953 using Insomnia

Δημοσ.

τελείωσα το samurai champloo

είχα δει παλιά κάτι επεισόδια αλλά ποτέ δεν το τελείωσα...απλά υπέροχο

τελείωσα και το Hakouoki Shinsengumi Kitan και καπάκι το δεύτερο season Hakouoki Hekketsu Roku

ουφ.

Η αλήθεια είναι πως μου αρέσουν πολύ τα άνιμε που παίζουν την χρονική περίοδο του Edo.Ωστόσο η πρωταγωνίστρια Chizuru μου την έδινε στα νεύρα όσο περνούσε ο καιρός και ενώ το άνιμε βαδίζει μεταξύ με shonen και seinen η πιτσιρίκα φαινόταν τελείως άκυρη μέσα στο χάρεμ.

Κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ.Ευτυχώς βγήκε και τρίτη σεζόν, αλλά είναι prequel.Ακόμα μπρος δεν πήρε αλλά έτσι όπως ξέρω το σίριαλ θα αναμένω πολλά Hakuoki Reimeiroku 3rd season ευτυχώς χωρίς την άλλη :-D

btw,για όποιον δεν το είδε,το σίριαλ έχει να κάνει με την ιστορία μιας ομάδας σαμουράι,των Shinsengumi.Ονόματα και κάποια γεγονότα είναι αληθινά.

Τι άλλο να δω ;; afro samurai δεν μου άρεσε....Ψάχνω κάτι που να έχει το χιούμορ από το samurai champloo ... τα φώτα σας :(

• Super Moderators
Δημοσ.

οι Shinsengumi ήταν μπάτσοι της τελευταίας περιόδου του Shogunate των Tokugawa...

Δημοσ.

οι Shinsengumi ήταν μπάτσοι της τελευταίας περιόδου του Shogunate των Tokugawa...

δεν ήταν "μπάτσοι" ήταν όλοι τους σαμουράι που δούλευαν μαζί με τις τοπικές αρχές.Επίσης από ιστορικής πλευράς λέγεται περίοδος Έντο άρα το ίδιο λέμε.

Ευχαριστώ όμως για το μάθημα ιστορίας. :rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.

το Shogunate δεν το είπα ως περίοδο αλλά ως καθεστώς και ουσιαστικά ήταν ασφαλίτες/μπάτσοι, με φήμη ακόμα χειρότερη :P

Δημοσ.

το Shogunate δεν το είπα ως περίοδο αλλά ως καθεστώς και ουσιαστικά ήταν ασφαλίτες/μπάτσοι, με φήμη ακόμα χειρότερη :P

α αλλιώς το κατάλαβα τότε

B)

δεν νομίζω να είχαν κακή φήμη,αποκαταστάθηκε μετά που έφυγαν από τους roshigumi

• Super Moderators
Δημοσ.

μετά από αυτό ιδρύθηκαν οι Shinsengumi και έγιναν γνωστοί ως "Wolves of Mibu"

Δημοσ.

αρκετοι φιλοι μου ειπαν το naruto,dragon ball,bleach.εσεις ποιο προτεινετε?

το είχα ξεχάσει αυτό το έβλεπα όταν το έβαζε το alter,ωραίο παιδικό και τώρα τα παιδιά βλέπουν στο star το Pichi Pichi Pitch :angry:

εγώ σου προτείνω το dragon ball

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...