Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαι.εχω δει ελαχιστα ανιμ(death note,dbz,one piece μεχρι το 350,λιγο απο το monster,και αλλο ενα που δεν θυμαμαι πως λεγεται).εχετε καμια προταση σε horror ή thriller anime?

αυτό κι αυτό.

Δεν είναι και πολύ εύπεπτα γι'αυτό ή θα τα σιχαθείς ή θα τα λατρέψεις.

αν δεν τελείωσες το monster, άστα γι'αργότερα.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειδα 10 επεισοδια και αναρωτιεμαι: ποσο απο τα μαλλια μπορει να τραβηξει κατι καποιος...?

Δημοσ.

ειδα 10 επεισοδια και αναρωτιεμαι: ποσο απο τα μαλλια μπορει να τραβηξει κατι καποιος...?

Έχω σταματήσει εκεί που πήγε στο νησί με τον killer B.

Εννοείς να το τελειώνανε μετά τον pain;

Πάντως αν κρίνω από αυτά που μου λένε έχει ζουμί ακόμη...

Δημοσ.

Έχω σταματήσει να βλέπω το anime του Naruto εδώ και χρόνια και παρακολουθώ μόνο το manga. Έχω δει το part 1 και κάποια από τα filler και καμια ντουζίνα από το Shippuden. Όταν με το καλό τελειώσει το manga και μπει σε μια τελική ευθεία το anime, θα τα δω από την αρχή μονοκοπανιά (χωρίς filler φυσικά).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"ποσα χρονια ειναι αυτο το πραγμα...?" ρωτησα τον εαυτο μου

και μετα μου εσκασε φλασια απο animexclusive και τα ανιμε που πληρωναμε απο τον ονειροβατη...

αα

νοσταλγια

και το naruto ειναι μαλακια

:devil:

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

Το naruto Shipudden καλα κρατει ακομα..269 επεισοδιο και keep walking...

Εκατσα και τα ειδα ΟΛΑ...εαν ειναι λατρεις του ειδους αξιζει σε πολλα σημεια..αν οχι Jumpαρισε το... B)

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι σε τέτοια shonen, όπως το Naruto, που έχει 500 σχεδόν επεισόδια πια (και συνεχίζει ακάθεκτο), αν ειδικά δεν είσαι και φαν είναι τουλάχιστον να δεις την σειρά χωρίς τα φίλλερ, γτ ενώ έχει μια ωραία ιστορία, τα φίλλερ ξεφεύγουν από την σειρά και είναι τα περισσότερα εντελώς ανούσια. Με λίγα λόγια δες μόνο την ιστορία και αν σου αρέσει δες έπειτα τα φίλλερ. Γιατί στην τελική εφόσον όλες αυτές οι σειρές έχουν το κάτι αφύσικο, τα φίλλες είναι αυτά που το τραβάνε από τα μαλλιά όπως λες.

Δημοσ.

Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ anime και manga;Το devil may cry που ειχε βγει τι απο τα 2 ειναι;Κατα καιρους βλεπω οταν βρισκω σε Ελληνικα torrent μεταφρασμενα.Ενα που μου αρεσε επισης πολυ ειναι το appleseed.Κατι παρομοιο υπαρχει;

Δημοσ.

Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ anime και manga;Το devil may cry που ειχε βγει τι απο τα 2 ειναι;Κατα καιρους βλεπω οταν βρισκω σε Ελληνικα torrent μεταφρασμενα.Ενα που μου αρεσε επισης πολυ ειναι το appleseed.Κατι παρομοιο υπαρχει;

anime = video

manga = paper

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι σε τέτοια shonen, όπως το Naruto, που έχει 500 σχεδόν επεισόδια πια (και συνεχίζει ακάθεκτο), αν ειδικά δεν είσαι και φαν είναι τουλάχιστον να δεις την σειρά χωρίς τα φίλλερ, γτ ενώ έχει μια ωραία ιστορία, τα φίλλερ ξεφεύγουν από την σειρά και είναι τα περισσότερα εντελώς ανούσια. Με λίγα λόγια δες μόνο την ιστορία και αν σου αρέσει δες έπειτα τα φίλλερ. Γιατί στην τελική εφόσον όλες αυτές οι σειρές έχουν το κάτι αφύσικο, τα φίλλες είναι αυτά που το τραβάνε από τα μαλλιά όπως λες.

Συμφωνώ απόλυτα. Άλλο φαινόμενο είναι να τραβάνε από τα μαλλιά κάποια πράγματα ακόμα και στις κανονικές ιστορίες. Γι αυτό άλλωστε έκανε 25 χρόνια για να κάνει ένα spirit bomb ο Songoku στο DBZ.

Το Monster αξιζει σαν ανιμε??Ισχυει οτι εχει ενα απο τα καλυτερα τελη? :ο

Ωραίο αλλά εντελώς φακντ απ η όλη κατάσταση. Είναι πολύ παράξενο σαν anime και το προτείνω μονάχα αν ψάχνεις κάτι το εντελώς διαφορετικό.

Και τώρα κάτι άλλο. Κάνα anime παρόμοιο με το Death Note παίζει; Είχα δει κάποια αλλά δεν έλεγαν μία (με εξαίρεση το baseball που δεν θυμάμαι πως το έλεγαν) μπροστά στο μεγαλείο του Death Note (μην πείτε Monster ή Code Geass. Τα έχω δει και αυτά :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...