viper2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 οτι το κουράζουν θέλεις να πεις ? μπα δεν το νομίζω γιατί δεν θα μπορούσε να έχει τελειώσει έτσι η ιστορία το αρμεγουν δλδ 20 chapters μεσα στο νοσοκομειο παλευει μονο με droga και μπλα μπλα μπλα
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Το Monster αξιζει σαν ανιμε??Ισχυει οτι εχει ενα απο τα καλυτερα τελη? :ο
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Το Monster αξιζει σαν ανιμε??Ισχυει οτι εχει ενα απο τα καλυτερα τελη? :ο δεν ξερω δεν το εχω δει αλλα μου εχουν πει οτι εχει εναν απο τους ποιο παρανοικους villian...
filip123go Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Το Monster αξιζει σαν ανιμε??Ισχυει οτι εχει ενα απο τα καλυτερα τελη? :ο Το ξεκίνησα αλλά το βαρέθηκα... Ωραία ατμόσφαιρα, αλλά στα πρώτα επεισόδια κανένα ενδιαφέρον...
medgio01 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Το ξεκίνησα αλλά το βαρέθηκα... Ωραία ατμόσφαιρα, αλλά στα πρώτα επεισόδια κανένα ενδιαφέρον... Το είδε ο αδερφός μου (το monster), λέει ωραίο αλλά πολύ φακντ απ
marios_geo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Λιγάκι δύσκολο, αλλα ας προσπαθήσω.... Ψάχνω ένα anime, που το έβλεπα όταν ήμουν πιτσιρικάς, τέλη δεκαετίας 80 αν θυμάμαι καλα. Δεν ήταν σειρά, αλλα ταινία διαρκείας 2 ωρών. Το σενάριο ξεκινούσε σε ένα πλανήτη, που κάποιοι άνθρωποι ήταν σκλάβοι και έσκαβαν σε κάτι ορυχεία. Εκει ο ήρωας, ένας πιτσιρικάς βρήκε ένα σπαθι, και με τα πολλα δραπετεύει (αφου δεν μπορουσε να πεισει τους υπολοιπους οτι υπηρχε ζωη εξω σπο το ορυχειο) και ξεκίνησε τη περιπέτεια στο διάστημα. Προς το τελος, γύρισε πίσω και ελευθερωσε και τους υπόλοιπους. Δυστυχώς δεν θυμάμαι περισσότερα, αλλα θυμαμαι ότι το έβλεπα σε βίντεο κασέτα, και πρεπει να ήταν μεταγλωτισμενο. Θυμάται κανείς τίποτα;
xavier Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Λιγάκι δύσκολο, αλλα ας προσπαθήσω.... Ψάχνω ένα anime, που το έβλεπα όταν ήμουν πιτσιρικάς, τέλη δεκαετίας 80 αν θυμάμαι καλα. Δεν ήταν σειρά, αλλα ταινία διαρκείας 2 ωρών. Το σενάριο ξεκινούσε σε ένα πλανήτη, που κάποιοι άνθρωποι ήταν σκλάβοι και έσκαβαν σε κάτι ορυχεία. Εκει ο ήρωας, ένας πιτσιρικάς βρήκε ένα σπαθι, και με τα πολλα δραπετεύει (αφου δεν μπορουσε να πεισει τους υπολοιπους οτι υπηρχε ζωη εξω σπο το ορυχειο) και ξεκίνησε τη περιπέτεια στο διάστημα. Προς το τελος, γύρισε πίσω και ελευθερωσε και τους υπόλοιπους. Δυστυχώς δεν θυμάμαι περισσότερα, αλλα θυμαμαι ότι το έβλεπα σε βίντεο κασέτα, και πρεπει να ήταν μεταγλωτισμενο. Θυμάται κανείς τίποτα; http://www.youtube.com/watch?v=6xx1vBXAkaY αυτο
marios_geo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ωραίος. Ευχαριστώ. Το ξανά είδα, αλλα μάλλον για αντιγραφή του star wars μου κάνει. Μου ξύπνησε πάντως αναμνήσεις.
donaldduck Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 χαι.εχω δει ελαχιστα ανιμ(death note,dbz,one piece μεχρι το 350,λιγο απο το monster,και αλλο ενα που δεν θυμαμαι πως λεγεται).εχετε καμια προταση σε horror ή thriller anime?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ξεκιναω το Shigurui....για να δουμε... To Shigurui αν δεν κάνω λάθος φτάνει μέχρι ένα σημείο το anime. Στο manga που (επιτέλους ) τελειώνει, δεν μου άρεσε τόσο το τέλος του, αλλά οκ. Είχε πάντως καλά σφαξίδια.
xavier Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ποιο ειναι αυτο..??? http://mangafox.me/manga/hideout/v01/c001/1.html αφου το λεει
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 ρε παιδες ερωτηση: απο ποιο επεισοδιο ξεκιναει ο πολεμος στο naruto? T.HANKS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα