xavier Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Παιδια θελω προτασεις απο "σοβαρα" anime. Δεν γουσταρω να δω καμια κλασσικη japanιά αυτην την περιοδο με χαρουμενες φατσουλες. Θελω κατι που να ειναι πολυ ψυχολογικο και σκοτεινο. Παραδειγματα του τι θελω να πω και που εχω ηδη δει και αγαπησει. Ga-rei: Zero Berserk Akira Ghost in the shell Hellsing ultimate (ναι ναι ξερω οτι ειναι Ongoing) Shigurui Και πολλα ακομα φυσικα τα οποια δεν γινεται να γραψω ολοκληρη λιστα. Θελω ομως να εχουνε σιγουρα δραση μεσα οποτε κατι σαν το Monster βγαινει στην απ' εξω. Δεν με πειραζει να ειναι και παλια anime αρκει να ειναι "σοβαρα". claymore εχεις δει ετσι? αλλιως παντοτε προτεινω ανεπιφυλακτα το αμερικανικο spawn
medgio01 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 claymore εχεις δει ετσι? αλλιως παντοτε προτεινω ανεπιφυλακτα το αμερικανικο spawn απ'ότι ξέρω το anime του claymore έχει σταματήσει πολύ πριν το manga Το spawn φαίνεται ωραίο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αυτά τα μάτια όμως στο anime είναι τα αγαπημένα μου. Μετά πάνε του Hellsing Ultimate.
viper2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αυτά τα μάτια όμως στο anime είναι τα αγαπημένα μου. Μετά πάνε του Hellsing Ultimate. μονο τα βυζια με την αντανακλαση ειναι τα αγαπημενα μου...
foxgre Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 δες οπωσδήποτε το death note αν σου έχει ξεφύγει. απλά το λατρεψα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 το Death Note έχει "καταντήσει" Lost των anime
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 δες οπωσδήποτε το death note αν σου έχει ξεφύγει. απλά το λατρεψα Ελα...μιλαμε για βετερανο των anime. Με ενδιαφερει να δω ανιμε τα οποια δεν ειναι τοσο γνωστα (αλλα διαμαντια) τα οποια πολυ πιθανο να μου εχουν ξεφυγει. Εννοειται σκοτεινα και οχι κλασσικες japanοφατσουλιτσες. Εχω εδω μια μικρη λιστα με καποια anime που δεν εχω δει και θελω γνωμες απο οσους ετυχε να τις δουν. Battle Angel Gankutsuou Tokko Batman gotham knight KURAU phantom memory Legend of basara Le portrait de petit Cossette Ριξτε τις αποψεις σας.
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ελα...μιλαμε για βετερανο των anime. Με ενδιαφερει να δω ανιμε τα οποια δεν ειναι τοσο γνωστα (αλλα διαμαντια) τα οποια πολυ πιθανο να μου εχουν ξεφυγει. Εννοειται σκοτεινα και οχι κλασσικες japanοφατσουλιτσες. Εχω εδω μια μικρη λιστα με καποια anime που δεν εχω δει και θελω γνωμες απο οσους ετυχε να τις δουν. Battle Angel Gankutsuou Tokko Batman gotham knight KURAU phantom memory Legend of basara Le portrait de petit Cossette Ριξτε τις αποψεις σας. 2+5 σιγουρα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Το Cossette δεν το έχω δει, αλλά ένας φίλος μου που γουστάρει κι εκείνος "περίεργα", του άρεσε. Νομίζω έχει δει και το Basara.
nickarmy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 όχι κακό όχι κακό ,επίσης ένα παλιό το breaker και τώρα breaker new waves μια χαρά ειναι για να περνά η ώρα
viper2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 όχι κακό όχι κακό ,επίσης ένα παλιό το breaker και τώρα breaker new waves μια χαρά ειναι για να περνά η ώρα δυστυχως το αρμεγουνε...
nickarmy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 οτι το κουράζουν θέλεις να πεις ? μπα δεν το νομίζω γιατί δεν θα μπορούσε να έχει τελειώσει έτσι η ιστορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα