Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το invincible έπαθε the boys. Ξενέρωτο, τιγκα στο φιλερ και πλέον πολύ προβλέψιμο. Αρκετά με τα ψυχολογικά των χαρακτήρων…… κάποτε το κάθε επεισόδιο ήταν στα κόκκινα…. τώρα ζήτημα να είχε 2-3 στιγμές στα πρώτα 4 επεισόδια με drama από το τίποτα. 

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 1
  • Sad 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ok καταλαβαίνω γούστα, αλλά τι retardo-σχέδιο είναι αυτό?

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tenshi είπε

Ενδιαφέρον. Έχω διαβάσει το manga που κάνει adapt το light novel κι έχω τσεκάρει το Edge of Tomorrow που ήταν η αμερικάνικη έκδοση. Για να δούμε.

Δημοσ.

Το Cap Cap (θεματική καφετέρια) έχει θέμα για Πειρατές της Καραϊβικής και θα βάλει από αυτό το Σάββατο και θέμα One Piece.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μην έχοντας δει τα 3 τελευταία, ούτε έχω διαβάσει το manhwa, τι απίστευτη δουλειά κάνανε στη δεύτερη σεζόν. Τρελός ρυθμός, δε με έχουν αφήσει να πάρω ανάσα τα δέκα επεισόδια. Τα είδα μονοκοπανιά, είχα χρόνια να το κάνω αυτό με σειρά. 

Φοβερή δουλειά, εύγε!

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Edel είπε

Μην έχοντας δει τα 3 τελευταία, ούτε έχω διαβάσει το manhwa, τι απίστευτη δουλειά κάνανε στη δεύτερη σεζόν. Τρελός ρυθμός, δε με έχουν αφήσει να πάρω ανάσα τα δέκα επεισόδια. Τα είδα μονοκοπανιά, είχα χρόνια να το κάνω αυτό με σειρά. 

Φοβερή δουλειά, εύγε!

Είχα πολλά χρόνια να περιμένω με ανυπομονησία μια σειρά και να λέω άντε πότε να βγουν να τα δω!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...