Lotof Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Το invincible έπαθε the boys. Ξενέρωτο, τιγκα στο φιλερ και πλέον πολύ προβλέψιμο. Αρκετά με τα ψυχολογικά των χαρακτήρων…… κάποτε το κάθε επεισόδιο ήταν στα κόκκινα…. τώρα ζήτημα να είχε 2-3 στιγμές στα πρώτα 4 επεισόδια με drama από το τίποτα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από Lotof 1 1
Gilmaru Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) https://www.ign.com/articles/man-stops-knife-attack-because-his-anime-hero-wouldve-done-the-same-thing Επεξ/σία 3 Μαρτίου από Gilmaru 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου Ok καταλαβαίνω γούστα, αλλά τι retardo-σχέδιο είναι αυτό?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Tenshi είπε Ενδιαφέρον. Έχω διαβάσει το manga που κάνει adapt το light novel κι έχω τσεκάρει το Edge of Tomorrow που ήταν η αμερικάνικη έκδοση. Για να δούμε.
Grim Ripper Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Το Cap Cap (θεματική καφετέρια) έχει θέμα για Πειρατές της Καραϊβικής και θα βάλει από αυτό το Σάββατο και θέμα One Piece.
omghi2u Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Στις 7/3/2025 στις 6:23 ΜΜ, maarinos είπε j.c staff παλι.. οποτε απο animation DOA ξανα.
bill987 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Στις 25/12/2024 στις 12:27 ΠΜ, panagiotis54 είπε Ξέρουμε τίποτα για 3η σεζόν ???
panagiotis54 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου οχι απλα δεν υπαρχει νεο, θεωρητικα δεν εχει βγει καν ανακοινωση οτι θα βγει 3η season...αρα ολα ειναι στον αερα. 1
Edel Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Μην έχοντας δει τα 3 τελευταία, ούτε έχω διαβάσει το manhwa, τι απίστευτη δουλειά κάνανε στη δεύτερη σεζόν. Τρελός ρυθμός, δε με έχουν αφήσει να πάρω ανάσα τα δέκα επεισόδια. Τα είδα μονοκοπανιά, είχα χρόνια να το κάνω αυτό με σειρά. Φοβερή δουλειά, εύγε! 2
bill987 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Edel είπε Μην έχοντας δει τα 3 τελευταία, ούτε έχω διαβάσει το manhwa, τι απίστευτη δουλειά κάνανε στη δεύτερη σεζόν. Τρελός ρυθμός, δε με έχουν αφήσει να πάρω ανάσα τα δέκα επεισόδια. Τα είδα μονοκοπανιά, είχα χρόνια να το κάνω αυτό με σειρά. Φοβερή δουλειά, εύγε! Είχα πολλά χρόνια να περιμένω με ανυπομονησία μια σειρά και να λέω άντε πότε να βγουν να τα δω!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα