kalidor Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Exει τελειωσει το Bleach εδω και καιρο και δεν με γεμιζει κατι αλλο να παρει..?? Τι υπαρχει στο ιδιο ειδος περιπου..??? :-(
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 διάβασε το manga του, το τραβάνε από τα @@ και συνεχίζεται ακόμα, last arc
medgio01 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 διάβασε το manga του, το τραβάνε από τα @@ και συνεχίζεται ακόμα, last arc Όντως το 'χουνε παρατραβήξει αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν δείξει πολλά για συγκεκριμένους χαρακτήρες. Πχ δεν ξέρουμε τα bankai όλων και τι συνέβη με τους πατέρες των ichigo - ishida
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Βγήκαν subs από ένα group για το Berserk - Golden Age: Chapter I (Egg of the King) και είδα βγήκαν και στα ελληνικά. (εγώ φυσικά προτιμώ τα αγγλικά. )
marios_geo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Γεια δώστε καμία συμβουλή σε έναν άνιδεο. Βλέπω το macross frontier και έχω ενθουσιάσει. Ποια αλλα είναι σε αυτο το στυλ; Βασικά δεν μου αρέσουν anime του τύπου marvel η dc με κάποιον σούπερ ήρωας που τους δέρνει όλους. Θέλω κάτι που να έχει ωραίο σενάριο, και να μην μοιάζει με Pokemon, που σε κάθε επεισόδιο γίνεται το ίδιο, μια μάχη, έμβλημα και στο επόμενο επεισόδιο επανάληψη.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Στο Frontier αν και είχε φάση το όλο love triangle, παραήταν μιούζικαλ. (και ακόμα δεν έχω δει την 2η ταινία). Γενικά σε τέτοιο στυλ θες;
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Γεια δώστε καμία συμβουλή σε έναν άνιδεο. Βλέπω το macross frontier και έχω ενθουσιάσει. Ποια αλλα είναι σε αυτο το στυλ; Βασικά δεν μου αρέσουν anime του τύπου marvel η dc με κάποιον σούπερ ήρωας που τους δέρνει όλους. Θέλω κάτι που να έχει ωραίο σενάριο, και να μην μοιάζει με Pokemon, που σε κάθε επεισόδιο γίνεται το ίδιο, μια μάχη, έμβλημα και στο επόμενο επεισόδιο επανάληψη. αυτα ειναι cartoon...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Α ναι, δεν το πρόσεξα αυτό και έχει δίκιο ο Viper2005. Αμερικάνικα κινούμενα σχέδια = cartoons. Iαπωνικά κινούμενα σχέδια = anime. Αν και υπάρχουν και ιαπωνικού στυλ (σκίτσο) cartoons (πιο πρόσφατα νομίζω Last Airbender, Totally Spies, Thundercats 2011) και παλιότερα υπήρχαν και αμερικανοποιημένα (αλλαγή σεναρίου και διαφόρων πραγμάτων όταν έφυγαν από Ιαπωνία) anime (Saber Rider, Samurai Pizza Cats, Robotech). Οπότε καμιά φορά μπορεί να μπερδευτείς.
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 full metal alchemist brotherhood (το επεισόδιο με την χίμαιρα μου είχε κάτσει στο στομάχι) Deadman Wonderland (αρκετά βαρύ σε ορισμένα επεισόδια) beelzebub (αρκετό γέλιο)
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Παιδια θελω προτασεις απο "σοβαρα" anime. Δεν γουσταρω να δω καμια κλασσικη japanιά αυτην την περιοδο με χαρουμενες φατσουλες. Θελω κατι που να ειναι πολυ ψυχολογικο και σκοτεινο. Παραδειγματα του τι θελω να πω και που εχω ηδη δει και αγαπησει. Ga-rei: Zero Berserk Akira Ghost in the shell Hellsing ultimate (ναι ναι ξερω οτι ειναι Ongoing) Shigurui Και πολλα ακομα φυσικα τα οποια δεν γινεται να γραψω ολοκληρη λιστα. Θελω ομως να εχουνε σιγουρα δραση μεσα οποτε κατι σαν το Monster βγαινει στην απ' εξω. Δεν με πειραζει να ειναι και παλια anime αρκει να ειναι "σοβαρα".
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ikaruga, αν δεν έχεις δει το Basilisk, όχι τόσο σκοτεινό, αλλά έχει φάση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Sayonara Zetsubou Sensei trololol
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 full metal alchemist brotherhood (το επεισόδιο με την χίμαιρα μου είχε κάτσει στο στομάχι) Deadman Wonderland (αρκετά βαρύ σε ορισμένα επεισόδια) beelzebub (αρκετό γέλιο) αμα ψαχνεις για gore τοτε βρες τα bluray rips του blood ακομα και στο 4chan το εχουνε κανει banner... Παιδια θελω προτασεις απο "σοβαρα" anime. Δεν γουσταρω να δω καμια κλασσικη japanιά αυτην την περιοδο με χαρουμενες φατσουλες. Θελω κατι που να ειναι πολυ ψυχολογικο και σκοτεινο. Παραδειγματα του τι θελω να πω και που εχω ηδη δει και αγαπησει. Ga-rei: Zero Berserk Akira Ghost in the shell Hellsing ultimate (ναι ναι ξερω οτι ειναι Ongoing) Shigurui Και πολλα ακομα φυσικα τα οποια δεν γινεται να γραψω ολοκληρη λιστα. Θελω ομως να εχουνε σιγουρα δραση μεσα οποτε κατι σαν το Monster βγαινει στην απ' εξω. Δεν με πειραζει να ειναι και παλια anime αρκει να ειναι "σοβαρα". εχω δει πολυ χειροτερα απο αυτα αλλα τα εχω ξεχασει ρε γαμωτο... αν θες ψαξε στο anidb για τα καλυτερα ανιμε καθε χρονιας και θα σου πουμε αν αξιζουν ή οχι Α ναι, δεν το πρόσεξα αυτό και έχει δίκιο ο Viper2005. Αμερικάνικα κινούμενα σχέδια = cartoons. Iαπωνικά κινούμενα σχέδια = anime. Αν και υπάρχουν και ιαπωνικού στυλ (σκίτσο) cartoons (πιο πρόσφατα νομίζω Last Airbender, Totally Spies, Thundercats 2011) και παλιότερα υπήρχαν και αμερικανοποιημένα (αλλαγή σεναρίου και διαφόρων πραγμάτων όταν έφυγαν από Ιαπωνία) anime (Saber Rider, Samurai Pizza Cats, Robotech). Οπότε καμιά φορά μπορεί να μπερδευτείς. βασικα ειναι ποιο ουσιαστικες οι διαφορες οπως στο ενα: οι ανθρωποι προσπαθουν να γινουν ηρωες ενω στην αλλη οι ηρωες προσπαθουν γινουν ανθρωποι και λοιπα τετοια...
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ikaruga, αν δεν έχεις δει το Basilisk, όχι τόσο σκοτεινό, αλλά έχει φάση. Εννοειται οτι το εχω δει. Επικουρα του κερατα αλλα θελω να δω κατι που δεν εχω ξαναδει (μονο τα Ghost in the Shell αξιζουν πολλαπλες επαναληψεις κατα τη γνωμη μου). Thresh ελεος ρε συ. Λοιπον viper θα ακολουθησω την συμβουλη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα