Paliouras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Επεισης ριξτε και μια ματια στο macross zero εχει τρελα γραφικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μια φιλη μου που ασχολειται' date=' ειναι πορωμενη με ενα που λεγεται Berserk.Δεν ξέρω τιποτα σχετικό αλλά σκέφτηκα να δώσω τον τιτλο μιας και δεν το είδα σε άλλο post για όσους ενδιαφερονται να το ψαξουν.[/quote'] Σωστη η φίλη σου... Το αγαπημένο μου anime είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazaross Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 το Dragonball μου αρεσει πολυ! φυσικα δεν εχω δει και τιποτα αλλο.. δεν δειχνει τιποτα στην tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefelodamon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Σπαω το κεφαλι μου και δεν μπορω να θυμηθω το ονομα μιας anime σειρας που εβλεπα μικρος. Εΐχε να κανει για μια βαση εξωρυξης μεταλευματων στην σελινη και μια αντιστασιακη οργανωση που μαχοταν εναντια στην κυβερνηση της γης. Ολοι οι κατοικοι της βασης φορουσαν μεταλικα δαχτυλιδια στο μετωπο τους. Καποια στιγμη επισης ανακαλυψαν καποιο διαστημοπλοιο αγνωστης προελευσης και οι αντιστασιακοι μεταφερθηκαν σε αυτο. Το θυμαται κανεις? EDIT: Ακυρο το βρηκα!!!! Dallos... http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=900 Eιναι το ΠΡΩΤΟ OAV (Original Animation Video) που εχει δημιουργηθει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefelodamon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Σπαω το κεφαλι μου και δεν μπορω να θυμηθω το ονομα μιας anime σειρας που εβλεπα μικρος. Εΐχε να κανει για μια βαση εξωρυξης μεταλευματων στην σελινη και μια αντιστασιακη οργανωση που μαχοταν εναντια στην κυβερνηση της γης. Ολοι οι κατοικοι της βασης φορουσαν μεταλικα δαχτυλιδια στο μετωπο τους. Καποια στιγμη επισης ανακαλυψαν καποιο διαστημοπλοιο αγνωστης προελευσης και οι αντιστασιακοι μεταφερθηκαν σε αυτο. Το θυμαται κανεις? EDIT: Ακυρο το βρηκα!!!! Dallos... http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=900 Eιναι το ΠΡΩΤΟ OAV (Original Animation Video) που εχει δημιουργηθει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 to Beck distixos den mou arese...alla molis teliono to Full Metal Alchemist pou to goustaro trela Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 to Beck distixos den mou arese...alla molis teliono to Full Metal Alchemist pou to goustaro trela Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 ρε παιδια θυμαστε μια σειρα κινουμενων σχεδιων η οποια ηταν sci-fi και αφορουσε ενα παιδι που ειχε στον καρπο του ενα πραγμα στρογγυλο που ειχε μια οθονη και επαιζαν κατι κουφα με αυτο???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 ρε παιδια θυμαστε μια σειρα κινουμενων σχεδιων η οποια ηταν sci-fi και αφορουσε ενα παιδι που ειχε στον καρπο του ενα πραγμα στρογγυλο που ειχε μια οθονη και επαιζαν κατι κουφα με αυτο???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Dark Son vghke kai tainia FMA...anamenoume gia subbed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Dark Son vghke kai tainia FMA...anamenoume gia subbed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefelodamon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 ρε παιδια θυμαστε μια σειρα κινουμενων σχεδιων η οποια ηταν sci-fi και αφορουσε ενα παιδι που ειχε στον καρπο του ενα πραγμα στρογγυλο που ειχε μια οθονη και επαιζαν κατι κουφα με αυτο???? Lensman Φοβερή σειρά!!!! http://lensman.freeshell.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefelodamon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 ρε παιδια θυμαστε μια σειρα κινουμενων σχεδιων η οποια ηταν sci-fi και αφορουσε ενα παιδι που ειχε στον καρπο του ενα πραγμα στρογγυλο που ειχε μια οθονη και επαιζαν κατι κουφα με αυτο???? Lensman Φοβερή σειρά!!!! http://lensman.freeshell.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
interted Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Επειδή εδώ παίζει πολύ κόσμος που ασχολείται με manga/anime, πριν από πολλά χρόνια (όταν ήμουν 6-7 χρονών, 1983-1984) έπαιζε στην κρατική τηλεόραση μία σειρά anime από την οποία το μόνο που θυμάμαι είναι ότι έπαιζε ένας πλανήτης ο οποίος είχε έναν ήλιο ο οποίος μαύριζε σιγά σιγά και μόλις έσβηνε θα καταστρεφόταν ο πλανήτης... Μήπως έχει κανένας καμία ιδέα για το τι μπορεί να είναι? Mhpws les to Shagma (Spartacus)? Mporei na to vreis kai ws Mondes Englouts giati einai galliko. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h8breed Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Για οσους αγαπησατε την σειρα που βλεπατε μικροι, αναφερομενος στο Plawres Sanshiro (Jumaru κοινως), και θελετε να την εχετε σε αριστη ποιοτητα εικονας/ηχου, ομως πανω απ'ολα, ολοκληρη(Η ελληνικη τηλεοραση εχει μεταγλωτισει τα πρωτα 12 επεισοδια, απο τα 37 που ειναι συνολικα), μπορειτε επιτελους να την απολαυσετε χαρη στην προσπαθεια της AnimeClipse http://www.anime.gr/animeclipse/encodes/3324.html Μεσα απο την http://www.animeclipse.com, θα βρειτε και αλλες σειρες/ταινιες anime Που εχουμε υποτιτλισει στα Ελληνικα, οπως: Naruto Elfen Lied Final Fantasy Advent Children Golden Boy Dragonball GT Appleseed 2004 Full Metal Alchemist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα