ikaruga24 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Στις 6/8/2023 στις 9:04 ΜΜ, Aurumnus είπε Άλλες προτάσεις σαν το Goblin Slayer Ισως Mushoku Tensei. 1
omghi2u Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Ισως Mushoku Tensei. περαν του setting(fantasy) , δεν βλεπω να υπαρχουν κοινα μεταξυ τους, το GS ειναι καπως αψυχο και οι χαρακτηρες ειναι λεπτοι σαν τσιγαροχαρτα. Το ΜΤ περαν του οτι εχει πολλους σημαντικους χαρακτηρες που ολοι αναπτυσονται, πραγματευεται και πολλα σοβαρα θεματα και τα βαζει με πολυ πολυ πολυ ωραιο τροπο στην ιστορια.
Aurumnus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 23 hours ago, ikaruga24 said: Ισως Mushoku Tensei. Είχα δει ήδη την 1η σεζόν και τώρα είμαι στην 2η. Και αυτό πολύ ωραίο. Ψάχνωντας για «Anime RPG» βρήκα και ένα που λέγεται Hai to Gensou no Grimgar. Και αυτό πολύ καλό αλλά δυστηχώς έχει μόνο μία σεζόν.
maarinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Πρώτες εικόνες από την ταινία How Do You Live? Spoiler
chek2fire Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) = Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2023 από chek2fire
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Σήμερα κλείνει 40 χρόνια το Hokuto No Ken / Fist of the North Star και ανακοινώθηκε νέο anime. 3
costacurta Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Ρε παιδιά είχα δει τα παλιά jojo μέχρι ένα σημείο που ήταν μια κοπέλα στην φυλακή. Η εγγονή του αρχικού χαρακτήρα νομίζω και έναν παπά για villain. Έχω χάσει λίγο τη μπάλα τώρα έχουν βγει άλλες 2 σεζόν μετά από εκείνη?
john_dr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, costacurta είπε Ρε παιδιά είχα δει τα παλιά jojo μέχρι ένα σημείο που ήταν μια κοπέλα στην φυλακή. Η εγγονή του αρχικού χαρακτήρα νομίζω και έναν παπά για villain. Έχω χάσει λίγο τη μπάλα τώρα έχουν βγει άλλες 2 σεζόν μετά από εκείνη? Περιμένοντας κάποιον ειδικό, προσωπικά κοιτάω στο MyAnimeList να δω τι παίζει με κάποιο Anime. ποια σεζόν είναι, τι υπήρξε πριν, τι ακολούθησε μετά JoJo no Kimyou na Bouken Part 6: Stone Ocean - MyAnimeList.net και λίγο googling Green Dolphin Street Prison | JoJo's Bizarre Wiki | Fandom Enrico Pucci | JoJo's Bizarre Wiki | Fandom Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από john_dr 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν είναι καμιά τρελή έκπληξη, αλλά χαίρομαι που έρχεται και νέα σαιζόν.
Grim Ripper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν λέω, οκ να φέρνουν anime ταινίες αλλά μήπως να μην φέρνουν παλιές; 🤔 https://www.villagecinemas.gr/el/tainies/prosehos/movie/?c=105792
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Δεν λέω, οκ να φέρνουν anime ταινίες αλλά μήπως να μην φέρνουν παλιές; 🤔 https://www.villagecinemas.gr/el/tainies/prosehos/movie/?c=105792 Δεν είχε έρθει το "Τρένο Μουγκέν" () στην Ελλάδα πιο παλιά; Γενικά περίεργη ταινία για να την φέρουν εδώ, αν δεν ξέρουν τα παιδιά τι παίζει στην σειρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα