Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 5 weeks break o Oda, @#%)_*@Θ#%_@#)%*@#_%*
Grim Ripper Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 46 λεπτά πριν, Thresh είπε 5 weeks break o Oda, @#%)_*@Θ#%_@#)%*@#_%* 5; Για 4 διάβασα. Το προηγούμενο chapter πάντως ήταν φωτιά και συνάδελφος μου είπε ότι και το τωρινό είναι επίσης τρομερό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 1 hour ago, Grim Ripper said: 5; Για 4 διάβασα. Το προηγούμενο chapter πάντως ήταν φωτιά και συνάδελφος μου είπε ότι και το τωρινό είναι επίσης τρομερό. 5 έγραφε στην τελευταία σελίδα. Ναι δίνει πόνο. 1
panagiotis54 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 The official One Piece and Eiichiro Oda staff Twitter account announced today that the One Piece manga will take a month off so Oda can undergo eye surgery and recover. The next chapter will release next week per usual, but after that, the following chapter will be published in the 32nd issue of Weekly Shonen Jump, which releases in Japan on July 18. The hiatus will span from issues 29 to 32. 2 1
Charismo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Στο σημείο που είναι το manga και κάθε chapter αποκαλύπτει πράγματα που μας βασάνιζαν χρόνια η διακοπή θα πονέσει, αλλά είναι και απαραίτητη για να ολοκληρώσει ο Oda το έπος του όπως του αρμόζει. 1
FCastor Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 10 ώρες πριν, panagiotis54 είπε Έχω να πω ότι φαίνεται τουλάχιστον αξιοπρεπές. Είμαι αισιόδοξος (προφανώς δεν περιμένω 1:1 μεταφορά του manga ή/και του anime). 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Meanwhile in Gundam: The Witch From Mercury Spoiler Η Suletta έχει 'σκουπόξυλο' στο Calibarn. Σωστή Μάγισσα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, maarinos είπε Kimetsu no Yaiba Hashira Training Arc Spoilers από το manga: Spoiler Διάβαζα που λένε για OVA (δεν κοίταξα αλλού για σίγουρα), ήταν άλλωστε πολύ μικρό arc, γιατί μετά είναι το τελευταίο (Infinity Castle), οπότε να δούμε πώς θα πάει. Έκλεισαν ωραία πάντως το Swordsmith Village arc, 51 λεπτά. 2
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Τι τούβλο έφαγα ρε που στη μου με το attack on titan. Νόμιζα τελείωσε και τελικά έχει το τελευταίο επεισόδιο τον Οκτώβριο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Τέλειωσε το spin-off/prequel με την Megumin και ανακοινώθηκε 3η σαιζόν Konosuba.
maarinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) MASHLE seasone 2 Divine Visionary Selection Exam Arc χειμώνα 2024 Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2023 από maarinos 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Αυτή τη βδομάδα νομίζω ότι τελειώνει και το manga.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα