rudigarcia222 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 λεει τπτ?ειναι λετζιτ?εχει anime-backbone,ειχε κανει μπαμ απο αποψη δημοφιλιας σε μια φαση δοκιμασα να το διαβασω αλλα μου φανηκε αλλο ενα σονεν,το anime ισως το δωσω μια ευκαιρια
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δεν έχω διαβάσει το manga αλλά πλακίτα είχε το πρώτο επεισόδιο. Και πολύ αίμα. 1
john_dr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Στις 11/10/2022 στις 8:08 ΜΜ, Grim Ripper είπε Ο αλυσοπρίονος ξεκίνησε. 😛 Ο ποιος;
Grim Ripper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, john_dr είπε Ο ποιος; Chainsaw man. 1
Metaksas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Μετά από μια δεκαετία επέστρεψε η «χλωρίνη» στην μικρη οθόνη, έχει δει κανείς; Εντυπώσεις; Κάτι άκουσα για Disney plus αλλά δεν τ βλέπω πουθενά
panagiotis54 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) στο hulu ειναι...δεν το εχω δει ακομα υπαρχει πολυ hype απο οσο βλεπω παντως Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από panagiotis54
Grim Ripper Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Είδα το πρώτο επεισόδιο. Το hype υπάρχει μόνο επειδή κάποτε ήταν καλό (προσωπικά μόνο μέχρι τον Aizen), οπότε λόγο μιας ιστορίας που προϋπάρχει. Σαν arc νομίζω δεν ήταν κακό (δεν θυμάμαι) αλλά έκλεισε άσχημα και πολύ γρήγορα σαν ξεπέτα.
zahos147 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Για μένα είναι το καλύτερο arc του Bleach κ αξίζει την αναμονή κ με το παραπάνω. Χωρίς filer κ βλακεις.
omghi2u Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 πατατα το arc. αθλιο κλεισιμο. το artwork στο 1ο επ καλο, το animation σχετικα καλο... τα εφε γτπ (εκρηξεις στο getsuga tenshu.. directed by michael bay περιμενα στο τελος) αν δεν κανουν τρελες retconιες να του δωσουν νοημα μια πατατουλα του borderline λογο αγαπης και νοσταλγιας 7 θα μεινει. 1
Grim Ripper Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Να δείτε One Piece στο σινεμά. Ωραία ήταν, άξιζε. Μου φάνηκε περίεργο στην αρχή που έβλεπα OP/anime σε μη σπιτικό περιβάλλον μιας και δεν συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο αλλά όλα κομπλέ. Οι υπότιτλοι επίσης ήταν κομπλέ και δεν ενόχλησαν ιδιαίτερα.
panagiotis54 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 τι πρεπει να εχεις δει απο το ανιμε για να δεις την ταινια? πρεπει να εχεις δει κομματι του wano πχ?
Grim Ripper Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Έχει spoilers και κάτι μου λέει ότι δεν έχει τελειώσει το Wano. 😛 Πήραμε και αφίσα και ένα χάρτινο "ψάθινο" καπέλο. 1
Charismo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Έχει spoilers και κάτι μου λέει ότι δεν έχει τελειώσει το Wano. 😛 Πήραμε και αφίσα και ένα χάρτινο "ψάθινο" καπέλο. Είμαι κάπου στο 1010 chapter του Manga. Προσπαθώ τουλάχιστον να φτάσω στο τρέχον, γιατί την Κυριακή έχω κλείσει εισιτήριο για την ταινία και δεν ξέρω αν θα έχει spoilers. Βέβαια έχω διαβάσει την περίληψη και πέρα από κάποιες αναφορές που μπορεί να έχει, δεν ξέρω τι σημαντικό spoiler μπορεί να έχει για το Wano. Όπως και να έχει το Arc του Wano έχει σπείρει μέχρι στιγμής.
Grim Ripper Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, Charismo είπε Είμαι κάπου στο 1010 chapter του Manga. Προσπαθώ τουλάχιστον να φτάσω στο τρέχον, γιατί την Κυριακή έχω κλείσει εισιτήριο για την ταινία και δεν ξέρω αν θα έχει spoilers. Βέβαια έχω διαβάσει την περίληψη και πέρα από κάποιες αναφορές που μπορεί να έχει, δεν ξέρω τι σημαντικό spoiler μπορεί να έχει για το Wano. Όπως και να έχει το Arc του Wano έχει σπείρει μέχρι στιγμής. Μέχρι το 1044 πρέπει να διαβάσεις. 😛 Έλα θα προλάβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα