Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

άδικα χαρήκατε για το anime του zetman. το κατακρεουργήσανε κόψανε από δω μπαλώσανε από κι τα κάνανε σκατά με λίγα λόγια

btw τι έγινε με το manga και έχει τόσο καιρό να βγάλει chap?

Δημοσ.

δεν χαρηκαμε για το zetman αλλα το ερωτημα παραμενει

υπαρχει τπτ για να δουμε τωρας...?

• Super Moderators
Δημοσ.

εδώ δεν υπάρχει κάτι που να μου αρέσει για να διαβάσω (manga), βέβαια φταίει το γεγονός ότι ήδη διαβάζω πάρα πολλά :P

Δημοσ.

δεν χαρηκαμε για το zetman αλλα το ερωτημα παραμενει

υπαρχει τπτ για να δουμε τωρας...?

δεν χαρήκατε? σε εξουσιοδότησε κανεις μιλάς εκ μέρος του? μπορεί να μιλήσεις για τον ευατό σου και να πεις ότι δεν χάρηκες αν και το παρακάτω post άλλο δείχνει

subbed???????

:confused:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν χαρήκατε? σε εξουσιοδότησε κανεις μιλάς εκ μέρος του? μπορεί να μιλήσεις για τον ευατό σου και να πεις ότι δεν χάρηκες αν και το παρακάτω post άλλο δείχνει

se εξουσιοδοτησε κανεις για να ξεκινησεις την κριτικη (plural)

in the first place?

α και δειχνεις αρκετα αρχαιος για να ξερεις οτι out of context quotes δεν λενε τπτ

εκτος εαν μιλας για κιτρινη φυλλαδα...

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

se εξουσιοδοτησε κανεις για να ξεκινησεις την κριτικη (plural)

in the first place

α και δειχνεις αρκετα αρχαιος για να ξερεις οτι out of context quotes δεν λενε τπτ

εκτος εαν μιλας για κιτρινη φυλλαδα

ότι είμαι αρχαίος(το λέει και το username μου 1948) είμαι καλά τα λες :-D

και αυτό το αουτ οφ κοντεξ κουατς τι είναι? με έβρισες? μιλα ελληνικά πουλάκι μου γερος άθρωπος τώρα που να καταλάβω

η κριτική είναι κάτι που εξασκεί ο οποιοσδήποτε είτε το θέλει το "αντικείμενο" τις κριτικής είτε όχι, αυτό ακριβώς κανεις και εσύ τώρα, έτσι είναι κόσμος όλοι κρίνουν και όλοι κρίνονται για αυτό άσε την κλάψα...

Δημοσ.

ότι είμαι αρχαίος(το λέει και το username μου 1948) είμαι καλά τα λες :-D

και αυτό το αουτ οφ κοντεξ κουατς τι είναι? με έβρισες? μιλα ελληνικά πουλάκι μου γερος άθρωπος τώρα που να καταλάβω

η κριτική είναι κάτι που εξασκεί ο οποιοσδήποτε είτε το θέλει το "αντικείμενο" τις κριτικής είτε όχι, αυτό ακριβώς κανεις και εσύ τώρα, έτσι είναι κόσμος όλοι κρίνουν και όλοι κρίνονται για αυτό άσε την κλάψα...

αμα ξερεις αυτο

τοτε ξερεις τι ειναι η κριτικη χωρις concrete επιχειρηματα...

Δημοσ.

ρε σεις γνωριζετε αν εχει γινει fansub στο YuYu Hakusho ή εστω σε κανα τορικο?Εχω ενα φιλο που τον ταιζω με shounen και δεν εχει μεινει τπτ πλεον...οτιδηποτε με μαχες ή κανα ποδοσφαιρικο αν υπαρχει

εχει δει dragonball, naruto(οτι εχει βγει σε fansub), bleach,one piece, kenichi, ninja scrolls, basilisk,berserk,claymore, slam dunk, hajime no ippo,Devil May Cry, hellsing ova 1-9, yu gi oh, blade, xmen, wolverine, kabamaru, plowres sanshiro

fairy tail, full metal alchemist,gungrave,shigurui δεν του αρεσαν

θα του παω το rurouni kenshin τωρα, αν και περιμενα να μεταφραστουν μερικα επεισοδεια ακομα...

• Super Moderators
Δημοσ.

βγαίνουν κανονικά επεισόδια του Toriko από fansub, αγγλικά ofc...

• Super Moderators
Δημοσ.

anidb.net κάνεις search το anime που θες, υπάρχουν λίστες με τα fansub groups που το μεταφράζουν και σε τι γλώσσα :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...