Grim Ripper Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Ρε παιδιά τι έγινε εδώ; https://www.villagecinemas.gr/el/tainies/prosehos/movie/?c=105532 1 1
Edel Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Ρε παιδιά τι έγινε εδώ; https://www.villagecinemas.gr/el/tainies/prosehos/movie/?c=105532 Αυτό που έπρεπε να έχει γίνει πολλά χρόνια τώρα! Θα φέρουν στις αίθουσες και το juju kaisen 0 τη ταινία. Θα τα στηρίξω και τα δύο πηγαίνοντας εννοείται 2
W0zzAp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, Edel είπε Αυτό που έπρεπε να έχει γίνει πολλά χρόνια τώρα! Θα φέρουν στις αίθουσες και το juju kaisen 0 τη ταινία. Θα τα στηρίξω και τα δύο πηγαίνοντας εννοείται Δυσκολο εως απιθανο το κοβω για να φερουν τετοια ταινια οπως το juju kaisen εδω,εκτος αν το εχεις δει να το ανακοινωνουν καπου.Το one piece ακομα και στην ελλαδα εχει ονομα γιαυτο το εφεραν 1η φορα.Λογικα θα εχει λιγες αιθουσες οταν βγει για να δουν πως θα παει. Παντως πραγματι ειναι ευκαιρια να αρχιζουν να φερνουν καμια anime ταινια εφοσον παει καλα εδω το op red. 2
Edel Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Δυσκολο εως απιθανο το κοβω για να φερουν τετοια ταινια οπως το juju kaisen εδω,εκτος αν το εχεις δει να το ανακοινωνουν καπου.Το one piece ακομα και στην ελλαδα εχει ονομα γιαυτο το εφεραν 1η φορα.Λογικα θα εχει λιγες αιθουσες οταν βγει για να δουν πως θα παει. Παντως πραγματι ειναι ευκαιρια να αρχιζουν να φερνουν καμια anime ταινια εφοσον παει καλα εδω το op red. Θα βγει η ανακοίνωση σε λίγες μέρες! Αναμείνατε στο ακουστικό σας 😜
omghi2u Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Περιεργο παντως... Ενω δεν εφεραν ουτε το DBS Broly (πηγα αγγλια να το δω lmfao) ουτε το dbs super hero. Μακαρι να γινει η αρχη παντως και ο κοσμος να παει και να μην περιμενει να δει cam rips σαν γιδια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, omghi2u είπε Μακαρι να γινει η αρχη παντως και ο κοσμος να παει και να μην περιμενει να δει cam rips σαν γιδια. Όχι ρε, δεν είμαστε γίδια, περιμένουμε να βγουν οι Blu-Ray εκδόσεις. 1
Grim Ripper Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ θέλω να βγάλουν το dragonball πάντως και εδώ. 😛 1
Charismo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντως το εισιτήριο για τις 6/11 στο One Piece έφυγε εύκολα. Μακάρι να είναι η αρχή και να ακολουθήσουν πολλά άλλα. Weebs στηρίξτε. 😆
zahos147 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Παιδιά μόλις είδα το jujutsu kaisen 0. Έχω μείνει άφωνος. Η Mapa έχει κάνει φοβερή δουλειά!!! 2
solidsnake222 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, zahos147 είπε Παιδιά μόλις είδα το jujutsu kaisen 0. Έχω μείνει άφωνος. Η Mapa έχει κάνει φοβερή δουλειά!!! Παλι καλα που το ανέφερες την είχα ψηλοξεχασει. Έκατσα και την είδα, εξαιρετική ταινία! 1
omghi2u Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 22/9/2022 στις 9:27 ΜΜ, zahos147 είπε Παιδιά μόλις είδα το jujutsu kaisen 0. Έχω μείνει άφωνος. Η Mapa έχει κάνει φοβερή δουλειά!!! Eχει γινει BD release?
maarinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 @zahos147 BD Blu-Ray Disc @omghi2u Ναι έχει βγει 2
spetzouras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα και συγνώμη για το off topic... Μήπως γνωρίζει κάποιος από που μπορώ να κατεβάσω εικόνες anime σε υψηλή ποιότητα (για εκτύπωση σε μπλούζες κ.λπ.); Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα