FCastor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Berserk is back baby! Με δύο (κάπως μικρά αλλά who cares) κεφάλαια μάλιστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Yeah, βγήκαν chapters 365 και 366 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Επειδή είμαι δουλειά και δε μπορώ να μπω να δω και με καίει η περιέργεια, μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο ως προς το σχέδιο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 40 λεπτά πριν, Edel είπε Επειδή είμαι δουλειά και δε μπορώ να μπω να δω και με καίει η περιέργεια, μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο ως προς το σχέδιο;;; Είναι αρκετά καλό και πολύ κοντά στου Miura. Δεν είναι εντελώς ίδιο αλλά ούτε τόσο διαφορετικό ώστε να πεις κατευθείαν ότι είναι άλλος ο αρτίστας, με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα περίεργο αίσθημα αβεβαιότητας αν αυτό που βλέπεις είναι του original δημιουργού ή όχι και ας ξέρεις ότι δεν είναι. Δεν είμαι σίγουρος πως να το περιγράψω, δεν μπορώ να... put my finger on it, που λένε και οι Αμερικάνοι. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Ισχύει ότι είναι πολύ κοντά στου Miura, πολύ καλύτερο απ' ότι π.χ. του Boruto που φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι άλλο σχέδιο από του Kishimoto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, GhostRiderLSOV είπε Ισχύει ότι είναι πολύ κοντά στου Miura, πολύ καλύτερο απ' ότι π.χ. του Boruto που φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι άλλο σχέδιο από του Kishimoto. Αγαπημένε moderator μιας και ανέφερες boruto... Έχω φτάσει στο 218, έχω άλλα 30φευγα να γίνω up to date. Θα ήθελα να σχολιάσω όμως ότι η σειρά είναι αίσχος και ντροπή. Αυτό το πράγμα είναι λακές στο μύθο του og naruto. Αναρωτιέμαι γιατί τρέχει. Θα μου πεις γιατί δε το κόβεις;; γιατί είμαι ψυχαναγκαστικός.... Κρίμα που δόθηκε πράσινο φως γι αυτό το ανουσιούργημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Edel είπε Θα μου πεις γιατί δε το κόβεις;; γιατί είμαι ψυχαναγκαστικός.... Δεν το λέω, γιατί κι εγώ το συνεχίζω, επειδή έχω περιέργεια μόνο για το πού θα πάει. Γράφω τώρα για το power creep στα Star Wars και έχει κι εδώ, αλλά έπρεπε και να nerf Naruto (o7 Kurama) και Sasuke (Rinnegan που δεν μπόρεσε να σταματήσει surprise attack...). Δεν νομίζω ότι σε κάποιον που το διαβάζει αρέσει, απλά βασανίζουμε τον εαυτό μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiritclay Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Άρχισα attack on titan.. Πωπω ρε φίλε...!! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αύριο season 2 Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Lotof 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Για την σαιζόν που πέρασε και που συνεχίζει, το 'Summer Time Render' είναι highlight. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Made in Abyss S2 + Isekai Ojisan. Δέσαμε για την σεζόν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 One Piece Live Action Roronoa Zoro Looking Awesome Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GHOUL3037 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα