petran79 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 27/10/2021 στις 8:43 ΠΜ, Edel είπε Φωτιά να πέσει να με κάψει αλλά δείχνει πολύ διασκεδαστικο, μακάρι να ναι μεταφορά απολαυστική και να κάνει χιλιάδες κόσμου να γνωρίσει το cowboy bebop Χωρίς το κοργκι και την Εντ χάνει αρκετά.
Edel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, petran79 είπε Χωρίς το κοργκι και την Εντ χάνει αρκετά. petran79 είσαι από anime.gr?
rudigarcia222 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά είδε κανεις το arcane απο το συμπάν του lol όπως και το περσινο dragons blοod του dota??διαβάζω διθυραμβικές κριτικες,ειναι για mainstream τύπους η και για μας τους παλαιους animeαδες
petran79 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Στις 22/11/2021 στις 11:13 ΠΜ, Edel είπε petran79 είσαι από anime.gr? Ναι, αν και δεν συχνάζω και τόσο πλέον. 17 χρόνια περασαν
chek2fire Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Φοβερό νέο αυτο Hayao Miyazaki Prepares to Cast One Last Spell https://www.nytimes.com/2021/11/23/t-magazine/hayao-miyazaki-studio-ghibli.html
chek2fire Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 το Manhwa το hellbound το γνωρίζατε? Είδα της σειρά στο netflix απίστευτη σειρά πιστή από τι λένε στο manhwa. Αφού την είδα δύο φορές και το βρήκα μεταφρασμένο στο amazon το πρώτο τόμο με τον δεύτερο να κυκλοφορεί την άνοιξη.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Γιατί από το φοβερό σχέδιο του DBS Broly film, πήγαμε σε αυτό...; edit: Τουλάχιστον μου αρέσει που έχουμε Gohan με Piccolo clothes πάλι. 2
Grim Ripper Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Γιατί από το φοβερό σχέδιο του DBS Broly film, πήγαμε σε αυτό...; edit: Τουλάχιστον μου αρέσει που έχουμε Gohan με Piccolo clothes πάλι. Εμένα δεν με χαλάει, nostalgia vibes. 😛 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Εμένα δεν με χαλάει, nostalgia vibes. 😛 Gohan με Piccolo costume είναι αυτό που μου αρέσει κι εμένα. Το μόνο κομμάτι του trailer. Όσο για το Bleach...ελπίζω Spoiler να μην ξαναδούμε τα ίδια asspulls που είχε και στο manga...
Edel Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Γιατί από το φοβερό σχέδιο του DBS Broly film, πήγαμε σε αυτό...; edit: Τουλάχιστον μου αρέσει που έχουμε Gohan με Piccolo clothes πάλι. Ας ήταν έστω με animation Gohan vs cell, ούτε αυτό ήμαρτον πισωγύρισμα
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Στις 18/12/2021 στις 4:28 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε Γιατί από το φοβερό σχέδιο του DBS Broly film, πήγαμε σε αυτό...; edit: Τουλάχιστον μου αρέσει που έχουμε Gohan με Piccolo clothes πάλι. Δεν με ενθουσίασε καθόλου. Ας περιμένουμε βέβαια να δούμε όλο το έργο.
Grim Ripper Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Ωραία πράγματα. https://www.animenewsnetwork.com/news/2021-12-31/initial-d-successor-manga-mf-ghost-briefly-listed-with-2023-tv-anime/.181150
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Βγήκε και το Girls und Panzer: Das Finale - Part 3 (από 6 και έχουμε ένα άνα 2 χρόνια...). Spoiler Περίμενα ότι η Chi-Ha-Tan Academy θα έχανε με κάποιον "χαζό" τρόπο. Αλλά οκ, τουλάχιστον είχαν character (και tactic ) development. Φάση είχε μετά που βλέπαμε από τα άλλα matches, μου έμειναν: Tα themes as usual. Anzio γέλιο όπως πάντα και είχε πλάκα πώς χρησιμοποιούσαν τα tankettes τους, αλλά δεν κερδίζουν ποτέ. St. Gloriana κλασσικά δεν χάνει και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ο τελικός αντίπαλος της ομάδας του Oarai, γιατί είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει κερδίσει η Miho και στην σειρά και στην ταινία. Eίδαμε (σχεδόν) την πλήρη ομάδα από Jatkosota, μιας και στην ταινία είχαμε μόνο το BT-42 (με την κλασσική highlight σκηνή). Είχε ενδιαφέρον ότι το μόνο τανκ που δεν είδαμε ήταν κρυμμένο και λένε την gunner του, "White Witch", παρόμοια φάση με τον Simo Häyhä που λεγόταν "White Death", μιας και αυτή βρίσκεται πολύ μακριά και "σκοτώνει" με μια βολή. Κοίταξα στην wikipedia τι tanks είχαν στον WW2 οι Φινλανδοί και από το Reddit, λένε ότι μάλλον είναι ένα StuG III σαν της Hippo Team (best girls). POTG η βολή που πέτυχε το flag tank της ομάδας της Saunders. Ωραίο το cliffhanger ότι η βολή που έριξε η "White Witch" έφαγε κατευθείαν το τανκ της Miho, οπότε πρέπει η ομάδα του Oarai να κερδίσει χωρίς αυτήν να βγάζει τα σχέδια. Για να δούμε πώς θα τα καταφέρουν.
Edel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Ρε παιδάκια ερώτηση. Είπα να δω boruto. Έχω δει 46 επεισόδια. Και η αδιαφορία χτυπάει κόκκινο. Δε συμβαίνει τίποτα απολύτως. Φτιάχνει καθόλου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα