Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Παραδειγμα μια απλη ερωτηση, γιατι οι 3 legendary sannin ονομαστηκαν ετσι? Τι το ξεχωριστο ειχαν απο αλλους ισχυρους ninja και αυτοι ονομαστηκαν sannin?

τους ονόμασε έτσι ο Hanzo γιατί ήταν οι μόνοι που "άντεξαν" εναντίον του και δεν ψόφισαν εύκολα αν θυμάμαι καλά, δεν πιστεύω ότι είχε σχέση με τα Sage Arts, η Tsunade δεν νομίζω ότι έχει...

Εντελως badass ο Madara παντως. Respect.

καλά κάτσε να δούμε ποιος στον πούτσο είναι ο Tobi, γιατί λογικά δεν είναι ο Madara...

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τους ονόμασε έτσι ο Hanzo γιατί ήταν οι μόνοι που "άντεξαν" εναντίον του και δεν ψόφισαν εύκολα αν θυμάμαι καλά, δεν πιστεύω ότι είχε σχέση με τα Sage Arts, η Tsunade δεν νομίζω ότι έχει...

Αυτο σε επιφανειακο επιπεδο. Και αλλοι αντεξαν εναντια στον Hanzo (και ζουν ακομα) και δεν εχουν καποιον τιτλο οπως αυτοι οι τρεις.

Εγω παντως χαλαρα πιστευω οτι η δεσποινης εχει και παραεχει. Το οτι δεν το ειδαμε ακομα προφανως και εχει να κανει αμεσα με την ιδια λογικη που δεν ειδαμε το ιδιο για τον Orochimaru. Τα summon που εχουν οι sannin ειχαν το εξης χαρακτηριστικο, οτι ολα ειχαν καποιο μυστικο βουνο και οτι ολα ειχαν καποιου ειδους elder sage. Γι αυτο ειδαμε και την βασιλικη κομπρα στο αντιστοιχο βουνο. Το ειπε και ο Kabuto οτι ο orochimaru δεν μπορεσε να γινει perfect sage γιατι δεν ειχε πλεον το σωμα που να αντεχει την δυναμη του sage μετα τη μαχη με τον τριτο hokage. Εγω αυτο το καταλαβαινω οτι και η tsunade εχει το δικο της sage mode. Πιστευω για την ακριβεια οτι η νεοτητα της εχει να κανει αμεσα με το nature chakra.

καλά κάτσε να δούμε ποιος στον πούτσο είναι ο Tobi, γιατί λογικά δεν είναι ο Madara...

Αμφοτεροι ειναι respect γιατι ειναι και πολυ badass. Μυριζομαι παντως οτι το τελος του naruto ειναι σχετικα κοντα και συντομα θα λυσουμε ολα μας τα ερωτηματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν υπάρχει περίπτωση πάντως να τελειώσει πριν το manga του Bleach...

κλασικά το One Piece θα τα περάσει όλα :P

Δημοσ.

τελείωσε το bleach? μικρό ήταν τελικά σε σχέση με τα αλλα μεγάλα anime. θα τα δω ολα όσα μου μένουν μέσα στο καλοκαίρι. τώρα έχω πορωθει με το naruto. αλλα θα μας ταράξουν παλι στα flashbacks. τουλάχιστον αυτην την φορά έχουν ένα ενδιαφέρον.

Δημοσ.

niiiiice

αντε να δουμε τι θα δουμε και απο αυτο

μιας και τελιωσε το another και το mirai nikki οπου ναναι το περιμενουμε

:mrgreen:

Δημοσ.

μερικοί λενε οτι μπορει να ειναι ο obito. Δεν ξέρω από που βγήκε αυτό το συμπέρασμα. Ίσως επειδή είδε μείνει με ένα μάτι sharingan και μοιάζει λίγο με το όνομα tobi. Αμα το λέει στο μανγκα μην μου το πείτε γιατί δεν τα έχω διαβάσει ακομα.

• Super Moderators
Δημοσ.

μπα πολύ δύσκολο το κόβω, διότι στο flashback VS 4th Hokage ήταν grown up...

Δημοσ.

μπα πολύ δύσκολο το κόβω, διότι στο flashback VS 4th Hokage ήταν grown up...

Αυτό το flashback που ήταν βρε παιδιά? Όσο και να προσπαθώ δεν το θυμάμαι. Από όσο ξέρω στο naruto ultimate ninja storm generations υπάρχει. Στο anime δεν το θυμάμαι καθόλου.

τι εννοείς grown up? Αφου οταν ήταν μικρός πέθαινε. Δεν την αποκλείω πάντως αυτήν την πιθανότητα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό το flashback που ήταν βρε παιδιά? Όσο και να προσπαθώ δεν το θυμάμαι. Από όσο ξέρω στο naruto ultimate ninja storm generations υπάρχει. Στο anime δεν το θυμάμαι καθόλου.

στα επεισόδια με τη μάνα του, 247-248 συγκεκριμένα

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...