panther_512 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Χεχε, αυτό δεν είναι trailer, είναι σύνοψη της season. Αν βαριέσαι να την παρακολουθήσεις, βλέπεις το trailer και είσαι καλυμμένος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Ο Trevor κάνει τίποτα ή πάλι περίγελος είναι σαν την πρώτη σαιζόν; Δεν έκατσα να βλέπω άλλο γιατί Trevor = για γέλια και κωλοδάχτυλο (literally) Alucard. Ήθελα να δω Castlevania αλλά "Γιε μου! Πήγα να σε σκοτώσω!"...ω θεοί... Νetflix adaptation.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Είδα το Kimetsu no Yaiba movie. Έντονο σε feels και character development. Το σχέδιο έχει ξεφύγει λέμε. Ειδικά η τελευταία μάχη κυριολεκτικά με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η σκηνοθεσία με το σχέδιο και την μουσική δεν σε αφήνουν να πάρεις τα μάτια σου από την οθόνη. Μπορούμε να την θεωρήσουμε άλλα 5-6 επεισόδια και το ουσιαστικό ξεκίνημα της season 2. 2
Nighthunter Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Είχε αναφερθεί ως αστείο αρκετές φορές στο παρελθόν ότι μπορεί να συμβεί αυτό που πλέον μοιάζει με ψέμα... Πολύ κρίμα τόσο νέος... Το berserk εξακολουθεί να είναι το μόνο μάνγκα που έχω διαβάσει (αφού είδα το παλιό άνιμε) και μάλιστα με τόσο μεγάλη προσμονή για το επόμενο κεφάλαιο... 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Έτσι βλέπω να γίνεται και με τον Martin (Song of Ice and Fire)...
Edel Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Τι λέτε ρε γαμω τα πάντα όλα. Ένας μεγάλος δημιουργός έφυγε. 1
W0zzAp Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Πολύ κρίμα όχι για το ίδιο το berserk(που άλλωστε δεν το έβλεπα να τελειώνει) αλλά για το ότι έφυγε ενας άνθρωπος σε αυτή την ηλικία. Πιθανώς ο mangaka με το καλύτερο και το πιο λεπτομερεστατο σχέδιο.
KilliK Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) RIP Επεξ/σία 21 Μαΐου 2021 από KilliK
chek2fire Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Ξεκίνησα να βλέπω το νέο anime στο netflix το Eden. Δύο επισόδια που έχω δει είναι πάρα πολύ καλό. Δεν το περίμενα έτσι 2
chek2fire Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 23 ώρες πριν, chek2fire είπε Ξεκίνησα να βλέπω το νέο anime στο netflix το Eden. Δύο επισόδια που έχω δει είναι πάρα πολύ καλό. Δεν το περίμενα έτσι το κακό είναι ότι μόνο 4 επεισόδια έχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα